- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да има момчета с подобни желания?
мисля,че не но сма мн странни хора тъй ,че![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
На мен НЕ БИ МИ ХАРЕСАЛО в никой случей..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
събрали се сульо и пульо и ще казват кое е НОРМАЛНО и кое НЕненормално е да ви е толкова малък и смешен света, в който живеете... духовно ощетени хора!
на мен не ми харесва и не ми допада като идея, но съм много далеч от мисълта, че е нещо ненормално
мм хора всякакви .. фантазии/ желания всякакви ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Няма еднозначни понятия нормално и ненормално. За мен е ужасно гнусно и нехигиенично.
Don't worry, be happy!
Според мен тези мъже/момчета, който казват че е гнусно и т.н те не са наясно със своята ориентация и ги е страха това е 1 доста чувствителна зана
Аз съм хетеро
и ми допада
![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Напълно съгласна съм.Първоначално написано от rozova_lady
Има всякакви хора и всеки е с различно мислене,желания и т.н.А пък и я се замисли ако всички бяха еднакви
прекалено еднообразно ще ше да е и чак скучно бих казала аз.
Различни хора...различни предпочитания...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За мен е нормално. Но, ако бях момиче и ако гаджето ми искаше да му правя това, трябаше да го зарежа.
За някой е противно, гнусно, гейско, за други е готино, нереално възбуждащо, а за мен е просто . . . нормално.
Първоначално написано от ScionOfStorm