- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айде на море - от кога до кога сте ? и къде ?
20-30 август Китен..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Заминавам на 1ви август рано сутринта за Златни Пясъци.Там съм 4-5 дни и после в апартамента ни на Свети Влас.Тоест се връщам на 11 август вечерта.Въпросът е че не ми се ходи на тъпото море![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
От 1 до 12 август на Равда![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Язък! На море аз няма да ходя тази година, но пък гаджето ми ще ходи с група приятели на Приморско, което ми подсказва, че трябва си пусна охранителните устройства в сила!![]()
♥ ♥ ♥
Ммм аз май ще заминавам на 13ти август,ама до кога и къде не е ясно *сЪн*
Края на август ама на бая места,главно в Бургас
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Живот и здраве, в събота или неделя наемам! Мисля да мрънкам за Китен, 'ма ко няма квартири ще се изнасям на другаде.
Първоначално написано от kiss_kris
и кво му е било якото ?
за мене морето е дрога, по скъпо пиене и промоция на водки
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
От 8-ми август някъде, до края на месеца.
Основно ще съм на вилата в Царево, но по план може и до Приморско да отскоча.Имам идея последната седмица да съм в Бургас.Тая години много пътувания ми се заформиха...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ше мина към несебар малко ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
През Август ще ходим на море в Несебър.Нямам търпение...![]()
Първоначално написано от babity
Аз с1м резервирал половин хотел... хаха ш'е намерим едно легло ...
Не се притеснявай, ще се обадя!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Първоначално написано от w0sh
само ние знаем кво ни е
15-25 август на Слънчев Бряг:P
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
I don't give a s**t about черноморието ... кво праиме!?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Койт идва у Китен да пише еййй :P
Аз съм към 23-ти. Ще мина през Бургас и може някъде другаде после... а има вероятност и за няколко дни в Гърция, ама не искам много.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....