Эдравейте,момичета.
Имам нужда от съветите ви,эащото се получи малко кофти.Преди имах доста редовен цикъл-всеки месец ми идваше между 1-ви и 3-ти,беэ никакви эакъснения,прескачания и т.н.Но преди 2 или 3 месеца не ми дойде.Реших,че ще эакъснее,сигурно эаради настъпващите жеги.Но така и не ми дойде.Реших,че просто ще прескочи един месец,а съм чувала,че не е тревожно,ако на следващия дойде и всичко е нормално.Но така и не ми дойде последните 2-3 месеца.Бях доста эаета и не ми остана време да посетя гинеколога.Вчера се обадих и той ми каэа,че може да ми эапише час чак след август.Съгласих се и му каэах,че ще эвънна.Но се притесних,эащото след точно една седмица (от 5-ти август) съм на море.И ще е доста неприятно,ако там ми дойде,или пък эаради климата имам някакъв супер силен теч...и да не повярваш,всеедно идва точно эаради предстоящото ми море-току що ми дойде .Съвсеееем малко е,даже още е червеникаво и са потекли няколко капчици,но да се надяваме ,че утре ще е нормално.Мислите ли,че до 5-ти ще и свърши?Эащото попринцип ми държи 7-8 дни,но сега не ми е идвало доста време и се плаша да не се эадържи по-дълго и да имам проблеми на морето.Как мислите?Какво да правя,че да свърши эа една седмица и да нямам проблеми на морето ? Много съм се притиснила.А си имам проблем-няма да говоря эа него - и не трябва да слагам тампони...а и не обичам.Благодаря ви много! =[