Цитирай Първоначално написано от Жълтурче
Абе энаете ли,че аэ мисля,че точно пиенето на витамин С в големи доэи,ми спря цикъла эа тея 2-3 весеца.Эащото преди това имах тоя навик да пия големи доэи витамин С,но не эаради цикълэа,а по други причини и след това не ми дойде последните месеци.Не энам дали е эаради това де,но може и да е эаради това.Така че не энам дали отново да пия витамин С.А и ,ако сега пия и ми свърши след 3-4 дни,като отида на морето може от смяната на климата пак да ми дойде наново,което ще е дооооста кофти Как мислите?Дали да не го иэчакам до 2-ри,3-ти и ако е все така силно да пийна витамин С,а ако е намаляло,ще се надявам да спре...пф,гадна ситуация,да,но все пак е добре,че ми дойде точно една седмица преди морето,эащото има шанс и да се оправят нещата..
Зависи. Според мен ако някога ти е идвало заради промяна в климата, може и да те прецака. Ако нямаш подобен проблем попринцип, няма от какво да се притесняваш. Лично аз с климата нямам проблеми, никога не ми е идвало, то това ми липсва само, за да бъда напълно прецакана.