- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Да убиеш любимия човек...?
http://www.dnes.bg/article.php?id=54835
Нещо немога да разбера...как може да има такива хора,приусловие че я обича...изобщо може ли да се нарече любов това...каква е тази убийствена ревност !?!
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
луди хора...![]()
![]()
Не е първият, нито за съжаление последният случай от този сорт..
Това за мен не е любов, а болезнено желание да притежаваш някого.. на всяка цена.. или ще е твой, или няма да е на никого..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ем явно има отклонения човека..![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Не е истина колко далече може да стигне един човек в гнева си, колко егоизъм е необходим за да си на принципа"Или само мой/я или ничий/ничия друг/а" .
Това за мен не е любов, а последиците от една болна психика...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
^^?!Оооо..верно..в БГ сме..страната в която няма невъзможни неща и всичко се прощава за 24 часа..в най лошия случай-48 часа
Той е задържан за 24 часа в Седмо РПУ
ама и на нея няма да й е чиста раотата де...![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
при най-лошия случай ще го пуснат под гаранция и ще го освободят човека да си прави убийствата на свободно...все пак живеем в "свободна " държаваПървоначално написано от MetalL
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Бахти откачалките ...![]()
Колко такива случай трябва да има докато се разбере,че любоовта не е война ...
![]()
![]()
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Абсолютно си праваПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
В мойто село имаше още по-фрапантен случай, който доста дълго се обсъждаше от медиите.
Жена прострелва мъжа си с ДВУЦЕВКА в мадурите, след като го видяла да пие в кръчмата...
Е ако ще казваме новини от района![]()
![]()
Жена насекла мъжа си със секира и го сложила в чувал
![]()
![]()
Имаше даже снимки ...
Оф, газов, да имаше боен той! К'во ще се заиамва, кат не слуша ще й тегли куршума естествено. Туй жените сте ужасно нещо.
Naistina li go mislish?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Чудовищно... това за мен не е никаква любов.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Това не е любов, това е някакво болестно състояние...какъв е тоя абсурдизъм в България не знам просто...и всичко си остава безнаказано..за жалост
![]()
Eгати ужаса и ако на това му се вика любов ...Аз пък бях гледала по новините за някъв друг психар, който убил приятелката си и цял месец спал с трупа и в едно легло ... Напаво незнам какво им става на хората напоследък!
PREDUPREJDENIE: Usmivkite sa zarazni! S1VET: B1di prenositel!
Всякакви луди има. Е, пак не е като един кипърец, който обезглавил приятелката си, хванал главата и и тръгнал да се разхожда с нея из центъра на града, в който живеят.
Някои хора просто прекаляват с ревността си...
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Напълно съм съгласна
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()