.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

По-стегнато коремче,по-големи гърди,да го няма белега на лицето ми,да ги няма и пъпките по лицето ми,да нямам косми по тялото си,косата ми да е с 6-7 см по-дълга и на вълни,няколко нови дрешки и една диадема.Вс тия неща няма как да ми се уредят в момента,освен последното и косата на вълни(спя на плитки,за да ми е такава).

Град
    Somewhere around nothing!
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Искам да съм си аз.Научила съм се да се харесвам такава каквато съм и не мисля,че това е клиширано.Нямам номерение да си набивам излишни комплекси.Старая се толкова,че да изглеждам и да се чувствам добре в кожата си!
    и аз съм така
    а точно сега едно обаждане би ме направило щастлива ;/

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

ох ..ден и но6т се моля да ми пораснат циците..си4ко др си ми е перфе..само гърдите са ми голям комплекс
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

ако видя мой далечни и не толкова далечни приятели..това ще ме направи щастлива..

Искам руса гриваааа...
    Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!

znam 4e ne e po temata ama..-da si imam klimatik v staqta lele ne se izdarja

Косата ми е около 2 педи над ръба на дънките, искам да е още по-дълга! Искам и да е по-тъмна (естествения ми цвят), а не както сега, супер изсветляла от слънцето. Да съм с 4-5 см по-висока и да я няма тая пъпка (не, че толкова се вижда, ама боли). Това е, което би ме зарадвало, въпреки че и сега се харесвам. Ще отида на море и ще почернея още
    Изобщо мога да ви кажа: харесвайте се, мацки, никой не е съвършен, важното е да се чувстваме добре!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Да имам малко по-стегнат и плосък корем, по-малки гърди и всички косми(освен тези по главата, веждите и миглите) да окапят и никога да не пораснат пак... :P

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    по-стегнат корем
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си