- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се оплача ! No sex ;(
а ве много ни е*е нас .... и то големия проблем аз, ако почна да ти изсипвам моите проблеми на главата ще откачиш ...., но не съм тръгнал да се оплаквам и да ги изнасям тука ..нали..
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Abe nali tva e forum horata da se oplakvat.To masovo se puskat tupi temi taka 4e.....Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Spoko mila priqtelq 6te se vurne,6tom go obi4ka6 6e go 4aka6
) Uspeh4eta!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
УсПЕхЧеТаааа![]()
![]()
жалки сте
жалки сте
Мерси за подкрепата ! единствената, която не ме нападнаПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
Иначе вече ми мина![]()
И не сме жалки ! Просто сме лигавиЕее майка му ... човек не може да полигави заради вас ! все на контра ! Май ти си по-жалка/жалък
![]()
Шегувам се
Ай живи и здрави![]()
![]()
![]()
Живота е прекрасен , бе !!! Отивам да си живуркам и да се кефя![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
ИЗНЕВЕРИ МУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от besnicataa
А, да, и после да ми е гузно ! Няма, ще търпя хихихих![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Първоначално написано от face.the.future
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
свършват.
еми бягай при него в София![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
И аз сега какво, да дойде да те изчукам ли? Бахти и тъпите същества дето ги има на тая планета!Първоначално написано от face.the.future
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Be kvo q napadate beee????Ima pravo momi4eto da se opla4e v toq forum,deto si4ki iskat golemi pi6ki i cici!!!Vsi4kite ste zagoreli ami samo tq si go priznava!!!Първоначално написано от aniezina
Aide po-spokoino!No hate!!!
![]()
свършват.
Викай съседа![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
Хихихи МЕРСИ![]()
!! Кво им обесняваш... няма да разберат
Познай що - щото за ... [-o< Шегувам се
Ама много са устати... пу... Ай аз заминавам да шофирам
![]()
You're running
На такива хленчещи за секс и сопола не бих си хвърлил.
Къв супол... целия вземи се хвърли от някоя скалаПървоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
![]()
You're running
Не мерси.Първоначално написано от face.the.future
И аз съм в такова положение (момче съм). Гаджето е на море с техните. В момента така ми се чука, че направо не издържам. Не сме правили секс от 20 дена, а и няма да може да го правим сигурно още толкова, защото след морето е на екскурзия. Майкоо, как ще издържа още толкова...![]()
![]()
![]()
![]()
С една дума те разбирам напълно.![]()
![]()
Айде бе момичета като ви се прави секс пишете едно ЛС...да ви имам и проблемите
♠ The Nuts! ♥
Първоначално написано от nikemilov
Горкия... при теб е по-кофти.Аз издържам без секс.. ама като ви знам момчетата... ще си наваксаш.Пак не си като мен ... 10 дена в София, 2 дена при мен.. и така цели 2 години ... шаш и паника ...![]()
You're running
![]()
NE e normalno
![]()
![]()
![]()
Varni my go... na nego kato my se pravi ti si utidi i taka vsi4ki sa 6tastlivi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем там няма да си незадоволена.... давай смело към столицата....Първоначално написано от face.the.future
![]()