.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    а ве много ни е*е нас .... и то големия проблем аз, ако почна да ти изсипвам моите проблеми на главата ще откачиш .... , но не съм тръгнал да се оплаквам и да ги изнасям тука ..нали..

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    а ве много ни е*е нас .... и то големия проблем аз, ако почна да ти изсипвам моите проблеми на главата ще откачиш .... , но не съм тръгнал да се оплаквам и да ги изнасям тука ..нали..
    Abe nali tva e forum horata da se oplakvat.To masovo se puskat tupi temi taka 4e..... Spoko mila priqtelq 6te se vurne,6tom go obi4ka6 6e go 4aka6 ) Uspeh4eta!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    УсПЕхЧеТаааа

жалки сте
    жалки сте

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Abe nali tva e forum horata da se oplakvat.To masovo se puskat tupi temi taka 4e..... Spoko mila priqtelq 6te se vurne,6tom go obi4ka6 6e go 4aka6 ) Uspeh4eta!
    Мерси за подкрепата ! единствената, която не ме нападна
    Иначе вече ми мина

И не сме жалки ! Просто сме лигави Еее майка му ... човек не може да полигави заради вас ! все на контра ! Май ти си по-жалка/жалък

Шегувам се

Ай живи и здрави
    Живота е прекрасен , бе !!! Отивам да си живуркам и да се кефя
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

ИЗНЕВЕРИ МУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ИЗНЕВЕРИ МУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

А, да, и после да ми е гузно ! Няма, ще търпя хихихих
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Цитирай Първоначално написано от face.the.future
    Мерси за подкрепата ! единствената, която не ме нападна
    Иначе вече ми мина

И не сме жалки ! Просто сме лигави Еее майка му ... човек не може да полигави заради вас ! все на контра ! Май ти си по-жалка/жалък

Шегувам се

Ай живи и здрави
    Живота е прекрасен , бе !!! Отивам да си живуркам и да се кефя

свършват.

Голям фен
    ili trugvai za sofia,ili si kupi vibrator
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Браво ве кво ще стане ако почнем всички да се оплакваме от нуждите,я ходи да се изпикаеш и ще ти мине.

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еми бягай при него в София
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: Да се оплача ! No sex ;(

Прави ми се секс, а гаджето го нямааа Пича си порка някъде в София, а аз седя незадоволена в нас и се ровя в нета... НОРМАЛНО ЛИ Е ????
    И аз сега какво, да дойде да те изчукам ли? Бахти и тъпите същества дето ги има на тая планета!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Прави ми се секс, а гаджето го нямааа Пича си порка някъде в София, а аз седя незадоволена в нас и се ровя в нета... НОРМАЛНО ЛИ Е ????
    И аз сега какво, да дойде да те изчукам ли? Бахти и тъпите същества дето ги има на тая планета!
    Be kvo q napadate beee????Ima pravo momi4eto da se opla4e v toq forum,deto si4ki iskat golemi pi6ki i cici!!!Vsi4kite ste zagoreli ami samo tq si go priznava!!! Aide po-spokoino!No hate!!!

свършват.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Викай съседа

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Be kvo q napadate beee????Ima pravo momi4eto da se opla4e v toq forum,deto si4ki iskat golemi pi6ki i cici!!!Vsi4kite ste zagoreli ami samo tq si go priznava!!! Aide po-spokoino!No hate!!!

Хихихи МЕРСИ !! Кво им обесняваш... няма да разберат Познай що - щото за ... [-o< Шегувам се Ама много са устати... пу... Ай аз заминавам да шофирам
    You're running

На такива хленчещи за секс и сопола не бих си хвърлил.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Къв супол... целия вземи се хвърли от някоя скала
    You're running

Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Къв супол... целия вземи се хвърли от някоя скала
    Не мерси.

И аз съм в такова положение (момче съм). Гаджето е на море с техните. В момента така ми се чука, че направо не издържам. Не сме правили секс от 20 дена, а и няма да може да го правим сигурно още толкова, защото след морето е на екскурзия. Майкоо, как ще издържа още толкова...

С една дума те разбирам напълно.

хаха ебаси аватара мн ме радва
    dilated dead not an option

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    и аз съм така, но не се оплаквам, като дойде ще те задоволи .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    гр. Пловдив
    Айде бе момичета като ви се прави секс пишете едно ЛС...да ви имам и проблемите
    The Nuts!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    И аз съм в такова положение (момче съм). Гаджето е на море с техните. В момента така ми се чука, че направо не издържам. Не сме правили секс от 20 дена, а и няма да може да го правим сигурно още толкова, защото след морето е на екскурзия. Майкоо, как ще издържа още толкова...

С една дума те разбирам напълно.

Горкия... при теб е по-кофти.Аз издържам без секс.. ама като ви знам момчетата... ще си наваксаш.Пак не си като мен ... 10 дена в София, 2 дена при мен.. и така цели 2 години ... шаш и паника ...
    You're running

NE e normalno Varni my go... na nego kato my se pravi ti si utidi i taka vsi4ki sa 6tastlivi

Би трябвало като ви споделя проблема си (който считам за мнооого "сериозен" ), да ми олекне ! Не стига , че съм в период на изпадаща в депресия,ами сега и вие ... не е честно !
    Ami idi pri nego v Sofiq :PP

И къде да пребивавам там.Може би в поделението, при колегите му (войиниц) уха ...
    Ем там няма да си незадоволена.... давай смело към столицата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си