- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Турция в ЕС...??! НЕ!!
http://www.petitiononline.com/euro2/petition-sign.html --> Това е онлайн подписка която се събира ПРОТИВ влизането на Турция в ЕС !
Нека всеки, който се има за горд и достоен българин да се подпише и да спрем влизането на тази мюсюлманска държава във бяла Европа !
Турция в ЕС.....?
НИКОГА !!!!!!!
Разбирасе че нетрябва да влиза в ес,но темата ти е за раздел Политика..![]()
Да бе верно...
Нали може да помоля модовете да я преместят...![]()
![]()
Помолих ги...Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
![]()
Ще се подпиша естествено, само ако може да ме упътите малко с регистрацията за тази подписка, че не съм много на ти с английския. На Comments какво трябва да се напише? И след това на долния ред, където има три опции(private, available to perition autor, public), коя от трите трябва да отметна? Благодаря предварително.
Сякаш някой го ебе за смешната ви подписка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние и да се подпишем,самият аз не вярвам,Турция да влезнат в ЕС,защото самите те не го искат ! Все пак губят пристанищата с Гърция![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Напротив, искат го. Скоро бях там и на няколко места видях Турското и Европейското знаме едно до друго...Първоначално написано от Ендо
абе споко ЕС си вкара такъв автогол с нас, че сериозно ще се замислят преди да предприемат каквото и да е било с Турция ...Поне близките 100 години едва ли ще влезнат![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
NO NO NO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Water_lili
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Дори и да го искат, ще влязат в ЕС когато цъфнат налъмите, по-точно казано никогаПървоначално написано от didivid
.
НЕ,НЕ и НЕ!Просто не ми се мисли какво ще стане с нас ако се отворят границите...НЕ!Господ да е с нас...тц тц
Подписах се!
Дано да е както казвате вие - няма да влезнат,но все пак важи това --> Турция в ЕС = Краят на България![]()
![]()
Турция цъфнала и вързала за ЕС!
ЕС искат турция,заради армията си (ако не се лъжа наброява 40 000).И преди съм казвал,отвори ли се южната граница България меко казано ще се ЗАЛЕЕ от мюсюлмани,а и от там Европа.Джамиите ще никанат като гъби,набезите на Близко Източните "хорица" ще станат простоооо...уффф...някъв психо-ужас филм...Папата направо къра ще хване...![]()
![]()
Доста повече наброяваПървоначално написано от petet
![]()
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Прав си,явно пак съм спал или незнам...както и да е ... сега проверих 1 милион и 50 000
Турция има най-голямата армия в нато.
Разполагат и с ядрено оръжие в ВВС базата ''Инджирлик",има,
тя е меко казано огромна.Турските ВВС са едни от най-добрите.
Военно-морското пристанище Искендер също е много голямо.
Там за пръв път видях боен кораб ''разрушител''.
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
А точно това,което каза,заради това ЕС плаче за Турция.Ако се стигне да се гласува (държавите) дали да бъде приета,въпреки че дори една държава да не е съгласна Турция може да влезне.Но естествено нашите мишоци(до 1 в парламента) няма да се противопоставят и такааааааа...![]()
![]()
Нашествието на![]()
Турция ще влезе в ЕС единствено когато се откаже от исляма и приеме християнството.
Тоест никога!
Не се тревожи, повечето държави от ЕС, най-вече лидерите Германия и Франция твърдо са против влизането на Турция, така че няма основание да се тревожим поне сега-засега, че Турция може да влезе в ЕС. Разбира се, има опасения, че може да бъде допусната след 30-тина години, но засега са много малки, дори нищожни. Защото едно 90% от европейските страни знаят какво зло би докарало на Европа членството на Турция и са твърдо против това да се случи. Даже да ти кажа честно не съм чул да има европейска страна, която да подкрепя влизането на Турция в ЕС, с изключение може би... на България, всмисъл не на българският народ естествено, а на българските политици-продажници, което е най-срамното и ужасното.Първоначално написано от petet
Относно армията им, чудя се да не би да се готвят за световна война, та имат милион и нещо армия?! Какво е това чудо, не съм чул някой да им е обявил война, ама и ние сме умници, другите непрекъснато увеличават армиите си, ние гледаме на практика да си закрием нашата, дейба и изродите дето ни управляват, ако могат да продадат България барабар с нас, българите, най-добре ще се чувстват. И в същото време народа да го няма, но да му остане бюджета, който те да вкарат в джобовете си...
Не мисля, че проблема е че Турция е мюсюлманска държава, а че по-голямата й част е в Азия. Как може една азиатска държава да влезе в Европейския съюз?! Не е подходящо, напълно съм против.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Подписах се! Не ми се иска Турция да влиза в ЕС.
Европа може да има теоретично три граници,така че това не е основателна причина!!!Първоначално написано от Janeta_
Ако включим Русия в Европа - т.е Европа ще граничи с Китай
Ако включим Турция в Европа - т.е Европа ще граничи с Ирак
Ако включим и двете в Европа - т.е Европа ще граничи с Китай и с Ирак
За Европа реални граници общо взето няма.Но за мен Русия си е континент.Азия включва Турция.Европа свършва с Беларус и България!
Няма да я приемат в бъдещите 10 години.. те са мн зле,пък и ЕС ще му е като обица на ухото приемането на България...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!