- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата-кога се чувствате готови???
1 жена е готова на секс, когато има пълн доверие на партньора си. 2 нща липсват при вас-ЖЕНА и ДОВЕРИЕ. Когато тя стане жена и ти вярва безусловно, тогава ще правите секс!
Нормално е на 14 да не се 4ъства готова...може би на 15![]()
![]()
![]()
![]()
Не е до това от колко време сте ходили или колко време те обича. Но на 14...15....за къде бързате?Ако опиташ всичко в тоя живот от рано после какво остава? И междудругото бях гледала някакво предаване в което един психолог обясни, че до 16 години психиката ти още е полу детска. Щом я обичаш прекарвай врмето си с нея...можете да се натискате галите, събличате дори, но да не го правитеКато тя иска ще ти го каже, не и давай срокове - пУловин година
![]()
момко мога да ти кажа че 14 хич не е много...тва е хубаво че те обича но не е гаранция че трябва на 1 месец да си легне с теб....и още нещо не е важно кога на тебе ти се иска а кога на нея....
та изчакай си я...аз ти предлагам в началото ако има удобен момент ти да си в тях или тя във вас да не почнеш веднага с мушкането...така де...сещаш се няма кво да ти ги обяснявам...а за да се почуства готова от вътре трябва да и дойде желанието...
айде успех!!! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мноо ясно, че тяма да е готова бе тъпунгер такъв ! Момичето е ПОЧТИ на 14... Много била зряла. От къде го разбра?!? На 13 гадини още не знаят как да си бършат гъза правилно...![]()
![]()