.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Ти трябва да я разбереш. Помисли си какви ли мисли я измъчват??? „Как ли ще каже на техните? Дали няма да я зарежеш след това ? Дали не е твърде малка? Дали не сте заедно твърде отскоро ?“
    Помисли си за отговорите и чакай , докато тя сама не го поиска!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    1 жена е готова на секс, когато има пълн доверие на партньора си. 2 нща липсват при вас-ЖЕНА и ДОВЕРИЕ. Когато тя стане жена и ти вярва безусловно, тогава ще правите секс!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    на 14, все ми се струва че не би трябвало да е готова пък не знам .... но то си е при всеки различно ...
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Нормално е на 14 да не се 4ъства готова...може би на 15

Не е до това от колко време сте ходили или колко време те обича. Но на 14...15....за къде бързате?Ако опиташ всичко в тоя живот от рано после какво остава? И междудругото бях гледала някакво предаване в което един психолог обясни, че до 16 години психиката ти още е полу детска. Щом я обичаш прекарвай врмето си с нея...можете да се натискате галите, събличате дори, но да не го правитеКато тя иска ще ти го каже, не и давай срокове - пУловин година

Мега фен Аватара на Hilary_
    момко мога да ти кажа че 14 хич не е много...тва е хубаво че те обича но не е гаранция че трябва на 1 месец да си легне с теб.... и още нещо не е важно кога на тебе ти се иска а кога на нея.... та изчакай си я...аз ти предлагам в началото ако има удобен момент ти да си в тях или тя във вас да не почнеш веднага с мушкането...така де...сещаш се няма кво да ти ги обяснявам...а за да се почуства готова от вътре трябва да и дойде желанието... айде успех!!! :P

Град
    на плажа =)
    Мноо ясно, че тяма да е готова бе тъпунгер такъв ! Момичето е ПОЧТИ на 14... Много била зряла. От къде го разбра?!? На 13 гадини още не знаят как да си бършат гъза правилно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си