- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тел. разговори с гаджето
Обичаме да си говорим, дори и по тела. Преди, когато връзката ни не беше толкова сериозна (става въпрос за първите няколко месеца) се чувахме дчесто по тела. След това, като се поболяхме от любов не пускахме телефона. Рекорда ни е от 7 и 30 мин с прекъсване около 10 мин, за да се съживят телефоните. Сега обаче намалихме разговорите, защото много малко сме вечерите, които да не прекарваме заедно и да не заспиваме заедно, респективно да се будим заедно. Това не означава, че не е приятно, когато звъне просто, за да чуе как съм.
Всяка връзка обаче е различна и това, че при някой нещата стоят така, не означава, че непременно всяка връзка трябва да се развива по този начин.
Все пак можеш да поговориш с него, да споделиш какво мислиш по този въпрос, без да го притискаш да се променя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е ... голяма работане е кои знае какво не се притесняваи от това и аз съм имала такива връзки просто зависи какъв тип човек е .. това е =)
по ясен показател от това че вече не те харесва не съм чувал-аз с моята приятелка се чувам по 2-3 пъти на ден по 5-6 минути да се чуем как е какво е -нормално-ама тва за 10те дена дето го казаУЖАС
Той е твой приятел и ти би трябвало да знаеш защо го прави. Примерно аз с моя имахме един период, в който не се бяхме виждали 13 дни и за това време се чухме само веднъж, и аз му пратих два смс-а, на които той дори не отговори. Но пък това съвсем не означава, че не ме харесва и не си е мислил за мен през това време. Като се видяхме ми се извини и сам си призна, че е виновен. Аз не му го натяквах, влезнах му в положението. Ако теб те притеснява това, поговори с него, защото за да е успешна една връзка трябва да има честни разговори и компромиси от двете страни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Май аз съм рекордьорката.. всеки ден се чуваме по 2-3 пъти, а вечер по 1-2ч говорим.Преди имаше и много смс-и, но на мен лично ми втръсна да пиша и спряхТой си продължава, но по-рядко.За 1 седмица съм изговрила 1000 минути само с него ... нормално.При положение, че не е в града от доста време...
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
ами за това което казваш че не ти е звънял от 3 месеца...не е нормално никак дажепо принцип така се получава когато има нешо което да го отклонява от теб...работа,компютър,група а приятели...или някое момиче
аз няпример с приятелката ми всеки дан си правя минимум 80 мин разговор
Първоначално написано от WALKMAN
Не се пише вАпрос, а вЪпрос![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
az imam nujda da go 4uq....s biv6iq govoreh postoqnno...sus sega6niq ne sa tolkova neudurjimi ne6tata....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Аз съм такъв тип момче.За щяло и нещяло не звъня...Има много такива момчета нормално е...
♠ The Nuts! ♥
Имам една к1де ми зв1ни по няколко п1ти на ден и говорим по 2 - 3 часа... no commenT x
E его е... не зв1ни...Сигурно доста го глезиш и е свикнал ти да го търсиш и да звъниш,спри малко да видиш как ще се обърнат нещата![]()
Ммм всеки човек си е различен, ама това неговото не е нормално, що не поговориш с него затова?
Мисля, че го каза в такъв смисъл, че той има финансовата възможност да й се обажда, но не го прави.Първоначално написано от aRd3n7.bat
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз не обичам да говора по телефона, и ако няма нещо спешно или нещо от което да изкарам някой лев не звъна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз предпочитам СМСите.Бившото ми гадже ми званеше постоянно и ми пращаше СМСи,ам аз мноо се дразнех.Някой път дори лъжех,че в момента не мога да говоря.![]()
Еми случва се сигорно просто е свикнал да праща смси и да пише в skype и може би за това не ти звъни, макар че тва е мн тъпо. Еми няколко дена не му пиши нито смси нито в skype и не му отговаряи като ти пише той и виж дали ще се сети да ти звънне. Ако не го направи го питаи защо не ти звъни![]()
po vednuj na den?s priqtelq mi se vijdame vseki den oklo 5 4asa sme zaedno zadaljitelno,no se 4uvame pone 4 pati prez denq.taka 4e nz moje bi trqbva da se 4uvate malko po-4esto...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
пфуу ний са гледами постоянно сутрин се сабуждаме един друг и след кат сме се видяли пак си званим...ама на сметка с 1000безпланти минути на месец е добрепостоянно си звъним
OnLy God CaN Judge Me !