.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Обичаме да си говорим, дори и по тела. Преди, когато връзката ни не беше толкова сериозна (става въпрос за първите няколко месеца) се чувахме дчесто по тела. След това, като се поболяхме от любов не пускахме телефона. Рекорда ни е от 7 и 30 мин с прекъсване около 10 мин, за да се съживят телефоните. Сега обаче намалихме разговорите, защото много малко сме вечерите, които да не прекарваме заедно и да не заспиваме заедно, респективно да се будим заедно. Това не означава, че не е приятно, когато звъне просто, за да чуе как съм.
    Всяка връзка обаче е различна и това, че при някой нещата стоят така, не означава, че непременно всяка връзка трябва да се развива по този начин.
    Все пак можеш да поговориш с него, да споделиш какво мислиш по този въпрос, без да го притискаш да се променя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Моята най-добра приятелка беше така с гаджето.Чуваха се само колкото да си уговорят среща или смс със ЛЕКА НОЩ(най-мн)

Голям фен
    pogovori s nego.obqsni mu che iskash poveche da si zvanite.i ne chakai samo toi da ti se obadi.zvankai mu i ti
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

е ... голяма работа не е кои знае какво не се притесняваи от това и аз съм имала такива връзки просто зависи какъв тип човек е .. това е =)

по ясен показател от това че вече не те харесва не съм чувал-аз с моята приятелка се чувам по 2-3 пъти на ден по 5-6 минути да се чуем как е какво е -нормално-ама тва за 10те дена дето го каза УЖАС

Той е твой приятел и ти би трябвало да знаеш защо го прави. Примерно аз с моя имахме един период, в който не се бяхме виждали 13 дни и за това време се чухме само веднъж, и аз му пратих два смс-а, на които той дори не отговори. Но пък това съвсем не означава, че не ме харесва и не си е мислил за мен през това време. Като се видяхме ми се извини и сам си призна, че е виновен. Аз не му го натяквах, влезнах му в положението. Ако теб те притеснява това, поговори с него, защото за да е успешна една връзка трябва да има честни разговори и компромиси от двете страни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Пловдив
    Май аз съм рекордьорката.. всеки ден се чуваме по 2-3 пъти, а вечер по 1-2ч говорим.Преди имаше и много смс-и, но на мен лично ми втръсна да пиша и спрях Той си продължава, но по-рядко.За 1 седмица съм изговрила 1000 минути само с него ... нормално.При положение, че не е в града от доста време...
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

ами за това което казваш че не ти е звънял от 3 месеца...не е нормално никак даже по принцип така се получава когато има нешо което да го отклонява от теб...работа,компютър,група а приятели...или някое момиче аз няпример с приятелката ми всеки дан си правя минимум 80 мин разговор

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от WALKMAN
    ами за това което казваш че не ти е звънял от 3 месеца...не е нормално никак даже по принцип така се получава когато има нешо което да го отклонява от теб...работа,компютър,група а приятели...или някое момиче аз няпример с приятелката ми всеки дан си правя минимум 80 мин разговор

Не се пише вАпрос, а вЪпрос
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

az imam nujda da go 4uq....s biv6iq govoreh postoqnno...sus sega6niq ne sa tolkova neudurjimi ne6tata....
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    гр. Пловдив
    Аз съм такъв тип момче.За щяло и нещяло не звъня...Има много такива момчета нормално е...
    The Nuts!

Град
    РЮАР

Re: тел. разговори с гаджето

Имам една к1де ми зв1ни по няколко п1ти на ден и говорим по 2 - 3 часа... no commenT x

Сигурно доста го глезиш и е свикнал ти да го търсиш и да звъниш,спри малко да видиш как ще се обърнат нещата
    E его е... не зв1ни...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ммм всеки човек си е различен, ама това неговото не е нормално, що не поговориш с него затова?

Цитирай Първоначално написано от The_69
    Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е ???Не сме 13 год лапета все пак!- а той не е най- финансово пропадналия човек..

вас само това Ви интересува .... финансите .....материалисти проклети

Цитирай Първоначално написано от aRd3n7.bat
    Цитирай Първоначално написано от The_69
    Бе аз не си падам особено лигла или романтичка, ма като гледам на приятелките ми гаджетата им звънят поне по 1 път на ден,дори само да им чуят гласа, а моя до сега от 3 месеца ми се е обадил само 1 път, за да се извини за нещо, понеже усети, че работата е сериозна и аз само му презвъних след смс-а с извинението. До сега все с смси се разбираме или по скайп, а ако не вляза, сигурна съм, че пак няма да се обади. Какъв може да е проблема и нормално ли е ???Не сме 13 год лапета все пак!- а той не е най- финансово пропадналия човек..

вас само това Ви интересува .... финансите .....материалисти проклети
    Мисля, че го каза в такъв смисъл, че той има финансовата възможност да й се обажда, но не го прави.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз не обичам да говора по телефона, и ако няма нещо спешно или нещо от което да изкарам някой лев не звъна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Париж
    Аз предпочитам СМСите.Бившото ми гадже ми званеше постоянно и ми пращаше СМСи,ам аз мноо се дразнех.Някой път дори лъжех,че в момента не мога да говоря.

Еми случва се сигорно просто е свикнал да праща смси и да пише в skype и може би за това не ти звъни, макар че тва е мн тъпо. Еми няколко дена не му пиши нито смси нито в skype и не му отговаряи като ти пише той и виж дали ще се сети да ти звънне. Ако не го направи го питаи защо не ти звъни

po vednuj na den?s priqtelq mi se vijdame vseki den oklo 5 4asa sme zaedno zadaljitelno,no se 4uvame pone 4 pati prez denq.taka 4e nz moje bi trqbva da se 4uvate malko po-4esto...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Бургас
    пфуу ний са гледами постоянно сутрин се сабуждаме един друг и след кат сме се видяли пак си званим...ама на сметка с 1000безпланти минути на месец е добре постоянно си звъним
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си