- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
Може би това е вече обсъждана тема,но според вас как стоят нещата с лесбийките по-специално. Дали всяка се ражда по този начин и по-късно през пубертета изпитва влечение само към жени или точно през пубертета се сформира сексуалността й като такава,или нещо в живота й я кара да стане такава...аз бях чела,че момичета,които са разочаровани от бащите си и обичат повече майките си стават обратни...или както е с гейовете-ако не се понасят с майките си ,просто само харесват мъже. Искам да кажа,мислите ли,че някои от факторите на средата и самия живот те превръща в обратен и по-специално за лесбийките или се раждаш с това в себе си?
Нещо става в мозъка, нещо с хормоните, но въпроса е какво точно и кога се появява...
ами знам ли,тва според мен никой не може да го каже със сигурностнякои се раждат така,други се оформят през пубертета..може би момичета които са били жертви на сексуален тормоз поват зда се ориентират към момичетата,защото не са толкова брутални ,знам ли...
![]()
Някои се раждат такива, други се оформят в живота си като такива.
Eating isn't cheating - Arnold
А ако станат в последствие такива, всмисъл не от самото си рождение(АКО ТОВА ВЪОБЩЕ Е ВЪЗМОЖНО!), какво ги е тласнало към това според вас? Какво на психологическа основа ги кара да се ориентират към своя пол? Разочарование, любопитство, интерес, интригата, някакви истински чувства, нагон или какво....?
Никой не е казал,че говоря за себе си. А и ако имам интерес към своя пол не е нужно да посещавам http://www.bg-lesbian.com/ , има си достатъчно жени около мен.Първоначално написано от baby_bitch
Аз просто се чудя каква е причината за тази сексуална ориентация.
Еми виж сега, лесбийките не се раждат такива. По скоро това дали ще станат такива, зависи от начина им на живот и от това какво мислене имат, в каква среда общуват и т.н. А за това, че момичетата стават лесбийки поради това, че не се разбират с бащите си....едва ли е така, защото аз мога да кажа, че с баща ми никога не съм била в добри отношения, и никога няма да бъда....,но не съм тръгнала да ставам лесбийка, но знае ли човек, може би за някои хора това е предпоставка..., но както и да е, и лесбийките са хора и няма значение поради каква причина са решили да бъдат такива, важното е, че не трябва да съдим за тях по сексуалната им ориентация.
Според мен както казах и преди, лесбийките се раждат такива, а в последствие разбират, че са.Ами тласнало ли ги е влечението към своя пол и истински чувства, може би и нагон.Те също са хора и изпитват чувства едни към други, не е да са се разочаровали от мъжете и да тръгнат да спят с жени.Първоначално написано от psihqsala
Абе....всички хора, се раждаме еднакви... Абсурдно е, да се мисли, че гейовете и лесбийките се раждат такива...няма връзка просто...Все едно когато се е родил Иван Вазов си се е родил нормално бебе и никой не е предполагал какъв ще бъде, а в последствие е развил уменията си да твори и да пише...примера може би не е добър, но надявам се, разбрахте накъде бия.Първоначално написано от baby_bitch
Никой не се 'ражда' никак.. всичко се образува в последствие.
puberteta,kakto i sredata v koqto izrastva deteto sa mu maikata![]()
Не знам случй на бебе-гей. Гейовете не се раждат такива. Те стават в определен момент. Може да е по време на детствто, може при пуберитета, а може и по-късно!
Според психолози всеки един човек е изпитвал някакво привличане към своя пол,но друго е да позволиш на това чувство да те управлява това е заложено в човека някой просто не го осъзнаватАко някой не е съгласен нека каже
![]()
Никой не става лесбийка или гей.Просто си такъв.Не можеш да кажеш от днеска съм гей или лесбийка.Бе най-добре някой "обратен" да каже ако има смелоста де
Ами аз съм чела че по време на бременността се объркват хормоните и още тогава се определя дали ще е хетеро или хомо. А това кога ще го осъзнаеш е индивидуално. Даже бях гледала предаване за малки транссексуални дечица и имаше един случай на едно момченце което още на 3 почнало да казва че е момиченце и искало да се облича с дрехи за момиченца, да играе с кукли, да му викат с женско име... В предаването беше вече на 7 и си живееше като момиче и родителите му го приемаха каквото е. От интервютата с различни лекари и психолози стана ясно че още в детска възраст повечето деца проявяват сексуалната си ориентация но родителите често не обръщат внимание или почват да съдят детето което после едва като влезе в пубертета или дори още по-късно започва да осъзнава какво точно се случва...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Според мен стават такива
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от slun4ice
доказано е че още докато е в утробата детето може да се объркат хормоните...казват че ако майката има много негативни емоций това оказва влияние не само върху сексуалността,но и върху неговото умствено и психическо развитие....
Човек се ражда такъв!!! А може и по -късно да стане ако реши да си прави PR
abe nz ma naposledak az mn se otek4ih ot mom4etata i na vsi4ki otkazvam i nz 6to ma po momi4eta zalitam ne 4e tvardq 4e sam lesbi ili ne6to takova 6toto ni6to seriozno ne e stanalo ma me radvat ve4e pove4e i tova nqma ni6to ob6to s tova dali se razbiram ili ne se s ba6ta mi 6toto toi e super pi4 prosto taka stava nz 6to
Имам приятелка лесбийкаааа![]()
Тя преди време беше нормална, но като стигна 14 15 се осъзна, че си пада повече по момичета и така.
П.П. Казва, че само заради Вин Дизел можела да стане нормална.![]()
Az predi bqh gledala po Discovery, che se rajdat takiva. Spermatozoid, koito e myjki i ima v sebe si jenski geni, stava gei. I obratnoto. Imashe nqkakav problem mejdu jenata i myja i samoto oplojdane, no sym go gledala otdavna i ne se seshtam tochno kak go bqha obqsnili. No si spomnqm, che tova beshe izvodyt - rajdat se takiva.
мм според мен има две гледни точки (поне от моя страна де)
1во.. раждат се такива, но едва по късно осъзнават свойте наклонности!
2ро.. харесват момчета, но в един момент се отчайват и решават да потърсят отговор на своите чувства в противоположния пол!
п.п. нямам нищо против лизбийките![]()