- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
Всеки хетеросексуален, има по нещо от другия пол в себе си. Момичетата имаме също тестостерон. Разбира се в по-малко количества, но го имаме ВСИЧКИ. Това значи ли, че всички сме обратни. Каквито и научни хипотззи да има, повечето гейове са гейове заради травма в детството-физическа, сексуална, липса на родител, пиянство на бащата, развратност при майката. Не знам дали четохте интервюто с мистър гей (забравих му името). Той каза, че го е придобил, именно след подобна травма. Не можете да ме обедите, че в гените ми е заложено да съм гей, както е заложено че ще см с червена коса и сини очи. Средата те прави гей, а не природата.
А за лезбийките.там нещата се ясни-повечето търсят експеримента. Дай да си навра езика в устата на най-добрата си приятелка, дай да я оближа, защото ще еу нещо ново, разлчно и ще съм готина!
Krem4e, na teb moje nikoi da ne te ubedi, che chovek se rajda obraten, na men nikoi ne moje da me ubedi, che stava takyv po edni ili drugi prichini.
Не знам кой какъв се ражда, но ако продължавам да попадам все на смотаняци ще обърна резбата....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
дам.. това е едната ми теорияПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Според мене нема гейове и лесбийки, а бисексуални!Първоначално написано от psihqsala
Както каза Елза Парини при Слави "Аз обичам хубавите хора"!
Ти ли,ти ли?!Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
Знам какво направи миналата вечер
![]()
vsi4ki momi4eta kogato nav1r6at ooredelena v1zrast oz1znavat 4e nqkoe momi4e go privli4a no tfa e smao hormon.. nz..
га влязат у пубертета . се едно на 10 год. да искаш да ръчкаш някоя кака с пръст .... (ако си момиче нали за темата....)
http://www.sibir.bg/index.php?page=d...=1283&tid=8451
Аз пък мисля, че се отнася за всички. Още в 4-тия месец се определя сексуалната ориентацип на плода, а това кога ще осъзнае вече е персонално.
mindscan
Нека тия дето са по на ТИ с биологията от мен да кажат-има ли ген, който определя сексуалната ориентация ? Аз не съм чувала за такъв. И как аджеба аз да знам, че моето бебче, сладко, невинно и розовко е обратно?
П.С.Прочетох статията. И аз наскоро бях чела, че женския организам произвежда антитела срещу мъжкия зародиш. Но не произвежда срещу женския, защото си е негово подобие. Следователно тази теория може и да важи за мъжете, на за жените не е вярна. Освен, ако не са износени от мъж!
Сексуалната ориентация е генетично заложена у всеки. И по точно в мозъка на всеки. След раждането на детето до навършването на 4 годишна възраст тя вече е окончателно формирана. Това доказват последните изследвания по въпроса, напълно опровергаващи твърдението, че хомосексуалността е болест. (като по тази причина хомосексуалността дори е изключена от списъка с болестите)
В този смисъл, за да отговоря на темата ще кажа, че хомосексуалистите (независимо мъже или жени) от части е раждат такива и от части по-късно са станали такива.![]()
Кой ген отговаря за това?Не го вярвам. Това са простотии, с които се оправдават гейовете. Просто му харесва да си стимулира ануса. Това е нормално за децата в определена възраст. Може от там да му е останало....но не и от утробата ми!
Проучвания, непроучвания. 100% те от гейове се правят, за да се оправдаят. Гей се става поради травма, стрес, семейна среда, но не и поради гени. Ако майка ти, баща ти, бабите и дядовците ти са хетеро, как се от чисто биологична гледна точка, генът за сексуалната ориантация (ако има такъв, защото аз не съм чувала до сега) пр теб е такъв, че си хомо. Нали все пак от някъде си го наследил. може да не е пряко от роителите, но поне преди 1-2 поколения трябва да е имало гей, нали?
някои от лесбийките се раждат така,не се 4увстват добре в тялото си и просто от малки разбират 4е са такива.имам няколко такива приятелки,които от примерно 10,11 годи6на възраст просто го усе6тат,са ве4е са на по 22,23 и знаят определено какво искат.други(като мен)го осъзнават по-късно,просто така се слу4ва.аз ли4но го усетих по-късно и то защото просто не ми харесва6е да ходя с мом4ета ,не изпитвах нищо.отделно ти казва6 на психологи4еска основа,и при мен има нещо такова-опитаха се да ме изнасилят и от тогава не се кефя мн мн на мъже.моята най-добра приятелка е била в същото положение и от тогава не е погледнала мъж.има много причини поради които може да стане,но при вси4ки положения не е въпрос на мода
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Че до сега нали бяха гени. Ок, в мозъка има част, която е отговорна за говора, налиц. Но детето не се ражда с възможността да говори и това на какъв език говори, се определя от това на какъв език говорят родителите му. Значи е придобито. Нещо подобно може и да е при гейовете...
мен не може6 да ме убеди6 4е вси4ки които са обратни стават такива заради травма.не отри4ам иам такива,но не вси4ки.....обясниха ти го ебатиПървоначално написано от krem4et0
не мога да разбера искаш мнение от обратен/а(в дадения случай няма зна4ение) ето аз го давам и въпреки тва не иска6 да го повярва6.както ти си има6 своето мнение така и другите го имат,извинявай много![]()
Ти каза-опит за изнасилване. Това не е ли травма?
травма е,но това е една от при4ините главно при мен.не при вси4ки,нали ти дадох пример и със мои познати и приятелки,същото мога да ти кажа и за един гей който познавам.при него не е от травма,той на около 14 години всъщност е осъзнал 4е харесва мом4ета,сега е на 26 и продължава да си е гей и му е добре.не вси4ки стават такива вследствие от травма.аз като не се кефя на мом4ета и като не ми е добре с тях,естествено и логи4но е да не се занимавам с тях нали.може да съм по-малка от теб специално,но аз ти казвам как седят нещата от на6а гледна то4ка.няма я mi6ani да го обясни и тя като 4овек от мойта партия.тва е,от тук нататък само ще водим някакъв безсмислен спор,който до никаде няма да доведе...щото аз ще си държа на мойто мнение,ти също няма да разбере6 мойто и ще си държи6 на своето и смисълът е никакъв.до 13 годишна възраст аз ходех с мом4ета,зна4и една година е било и за тая една година съм била с 4 или 5 мом4ета.не съм спала с нито едно защото не бях готова.така и малко преди да направя 14 се запознах с едно моми4е което ми преобърна живота и вси4ко......зарязах мом4ето с което бях за да съм с нея и спах с ня сед време защото се по4увствах готова.и от тогава,сега съм на 16,аз не съм ходила с мъж,защото не намирам то4но онези ласки и 4увства които откривам в една жена.мисля 4е достатъ4но разясних нещата
и аз съм на тва мнение ;] не виждам нищо лошо в тва да си би-сексуален ... има хора,който като видят някакви такива би-та и веднага... "ау колко са гнусни...как може такова нещо и тн" ... кво им пречат на тях другите хора??? като ви дразнят...ми не ги гледайте ...Първоначално написано от Love_Boy
![]()
Според мен пък човек си се ражда с такива наклоности, но вече по късно след като той/тя порасне те се забелязват.
♥ ♥ ♥
И аз съм на мнението на SwordsПървоначално написано от swords1010
![]()
♥ ♥ ♥