.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 162
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Някои се раждат такива, други се оформят в живота си като такива.
    Mnogo tochno kazano.
    Fakt e obache, che po-golqm % e tezi, koito se oformqt takiva. Pri rodenite naistinai ma nqkakvo genetichno raznoglasie. No e fakt oshte, che prez puberteta momichetata i momchetata sa dvupolovi, nai-veche kogato se razviva v po-baven period i nai-chesto momichetata.
    A lekuvaneto pri "oformenite" e veche fakt ot sdrujenieto na NARTH. Estestveno uspehite sa 50/50. Mita che homosexualnostta e nelechima e poreden ot tova, che prosto edin heterosexualen ne bi slojil pod vapros "zashto e heterosexualen".
    Zamislqli li ste se kogato chetete "az ne moga da izbiram, prosto taka sam se rodil, tova e prirodata mi"
    Paradiqta tuka e che samata priroda ima edin jivot, po koito se sachetavat maja i jenata, a v edna druga strana, tq sama te rajda othvralen ot neq.
    Homosexualnostta e po-golqma chast ot psihikata na chovek, fakt.Ima poveche bolni hora ot paranoq otkolkoto homosexualni, SO ?!

Leleee kakvo 4eta tukaa.Abe kvi sa teq gluposti?!?Ne se "stava" lesbiika!Ili si,ili ne si!Super prosto e,drug e vaprosa za pozior6tinata i o6te po tupo "modata".No istinskite homosexualni jeni sa takiva za6toto taka se rajdat - kvi travmi,kvi iznasilvaniq,kvi filmi...leleee

Всичко е функция на мозъка.

хаха никой не се ражда гей ..

stavat takiva

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Лесбийките-раждат се такива или стават такива?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Може би това е вече обсъждана тема,но според вас как стоят нещата с лесбийките по-специално. Дали всяка се ражда по този начин и по-късно през пубертета изпитва влечение само към жени или точно през пубертета се сформира сексуалността й като такава,или нещо в живота й я кара да стане такава...аз бях чела,че момичета,които са разочаровани от бащите си и обичат повече майките си стават обратни...или както е с гейовете-ако не се понасят с майките си ,просто само харесват мъже. Искам да кажа,мислите ли,че някои от факторите на средата и самия живот те превръща в обратен и по-специално за лесбийките или се раждаш с това в себе си?
    ima gi takiva koito si se rajdat sus jelaniq za sebepodobniq pol a ima i takiva koito po kusno stavat obratni.az li4no tezi koito sa se rodili taka ne gi vinq to tezi koito posle sa si oburnali rezbata....gram ne moga da gi razbera tiq hora

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не мисля че се раждат лесбиики по скоро става такава по време на побертета когато се оформят сексуалните им наклоности към жените!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Не мисля че се раждат лесбиики по скоро става такава по време на побертета когато се оформят сексуалните им наклоности към жените!
    Съгласен съм...най-добре са жените които го прават и с мъже и с жени

Град
    Ямбол
    Предполагам се раждат такива.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Пред компа
    Или си или не си лесбийка. Лесбийка не се става. То ти е заложено в тебе и просто го осъзнаваш с времето. Може да си на 12, 15, 20 или 30. А и е адски тъп въпроса 'кога разбра, че си лесбийка'. Ами ти кога разбра, че си хетеро, ебати о.0 А, между другото сте много в грешка за отношенето към бисексуалните жени. Много често те биват много по-дискриминирани от лесбийките, отколкото лесбийките са дискриминирани от хетеросексуалните. Много мразя някой прочел статийка в нета и вече се изказва неподготвен. Ама айде да се направим на дръж ми дъвката. Еми аз смея да кажа, че съм много по-добре запозната от вас. Познавам много лесбийки и бисксуални жени. Самата аз съм. Така че айде тихо, а?

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не мога да разбера какво спорите? Отговора е ясен - не може да се родят такива а в последствие стават.Ако има лесбиики и гейове тука в този форум нека да потвърдят думите ми.
    Ами аз съм лесбийка. Не мога да кажа как точно става. Не се получава ей тъй. Днес съм хетеро, утре съм хомо. В много малко случаи (изнасилване, малтретиране, проблем в детството) стават такива впоследствие. Обикновено то си е, както вече казах, в теб и го осъзнаваш.

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Проучвания, непроучвания. 100% те от гейове се правят, за да се оправдаят. Гей се става поради травма, стрес, семейна среда, но не и поради гени.
    Еййй, значи. Ти кво, от опит ли знаеш? И ще обориш мен, лесбийката? Хм. Ами аз да ти кажа нито един от тея фактори съм нямала засега в живота си, за което благодаря на Господ. Просто харесвам жени. Това е. Родила съм се такава. И няма какво повече да обсъждам. Лесбийка не се става. Или си, или не си. Може да го осъзнаеш по-късно и преди това да си живяла с мъж, но лесбийка се става в много малко случаи.

Проучвания на тази тема показват, че при мъжете /гейове/ има вече открит материален носител за това -някаква жлеза беше / не си спомням точно коя, но е по голяма от нормалното/ отва са го доказали. По същия начин са търсили някакъв материален носител при лесбийките, но до този момент такъв не е намерен при жените. От това, учените заключават, че явно тези хора така се раждат- поне при мъжете явно е вродено. За жените за сега не се знае.

Град
    Пред компа
    Между другото, много ми е тъп въпроса 'Коя е мъжа при вас'. Че ако имахме нужда от мъж нямаше да сме лесбийки, бе, акъли

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    То попринцип много проучвания уж имат доказателства, че причината за хомосексуалността е мутация на някакви гени... Може и да е така, може и да не е така... Честно казано не ме интересува... Аз съм си такава... Пък има и проучвания, че хомосексуалността се предава по наследство Ми никой от моите роднини не е хомосексуален, а доколкото знам и от тези на Амели няма, така че и тези проучвания нещо куцат
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    Пред компа
    Абе, текилче, мълчи си там. Ко разбираме ние Хетеротата знаят по-добре

Eeeeeee stiga be.Ima i takiva deto mislqt 4e e nasledstveno li be?hahaaaaaha tctctc I kvo na4i ba6ta mi trqq da e gei taka li??Ili maika mi lesbiika? A vaprosut e:Kade sam az v cqlata tazi kartinka? hahah Be neznam samo kak imate sila da sporite s "normalnite".

Град
    София
    На мен специално тази вечер много ми се спори ... А като стана дума много мразя да наричат нас хомосексуалните " различни " във връзка с което се сетих, че всъщност хетерос - на гръцки значи различен... От което какво следва? Хетеросексуалните са "различните" Оф сега не се обиждайте просто отбелязвам нещо, което ми стана смешно
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Mi to kak da ne ti stane sme6no.Mn qsno hah Nqma kakvo,dosta e tup dori samo fakta 4e delenieto,zabelejete,stava na "normalni"(tva sa heterosexualnite mn qsno,kak ina4e) i na "razli4ni" ili "nenormalni" ili "izvrateni" sa6to stava.Blagodarq mn...

Kazano po nai-prost nachin, vsichko e nachin na mislene. Gluposti ot sorta "Gospod taka me e sazdal" ili "Taka go 4uvstvam ot vatre" e prosto sebezablujdavane. Ot malki momchencata sa ucheni, che sa silen pol, a momichencata, che sa nejen. Tova ne e naprazno, a da moje da se izgradi pravilnata struktura za stavaneto na 1 maj takav i na edna jena takava. Travmi, kompleksi, neshtastiq sa golqm faktor, koito mogat da igraqt rolq ako im se otdadesh. Horata si mislqt, che ne mojesh da se promenish, zashtoto nikoi heterosexualen nqma da postavi pod vapros "zashto sam normalen ?" Silata na misalta e ujasno ogromna. Zapomni, che tozi, koito moje da te vkara v prav pat, si izcqlo i samo ti.
    Inache, chisto biologicheski, prez perioda na puberteta, govorim za vazrastta, v koqto sexualnata energiq e ogromna, mogat da se poluchi inversiq na sexualniq obekt, naso4en kam 4ovek ot sa6iq pol. Tova e vremenno polojenie, no ne trqbva da poddavash na nishto, za6oto e opasno.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GreenManalishi
    Tova e vremenno polojenie, no ne trqbva da poddavash na nishto, za6oto e opasno.
    С какво е опасно ? И как със силата на мисълта си ще убедя тялото си, че не се възбужда от жени ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Цитирай Първоначално написано от tequila
    Tova e vremenno polojenie, no ne trqbva da poddavash na nishto, za6oto e opasno.
    С какво е опасно ? И как със силата на мисълта си ще убедя тялото си, че не се възбужда от жени ?
    1. Opasno e, che moje traino da se uvredish i naistina da krivnesh
    2. Vazbudata idva ot glavata...
    ama che plitkoumni hora ima tuk...

I pak kazvam, tova, ot koeto se vazbujda6, vaobshte ne se identificira sas sexualna orientaciq

Голям фен Аватара на beb4yy
    еми слушай кво ще ти кажа в пубертета разбрах каква съм малко рано но на 13 ии незнам беше ми доста странно но имах силно привличане и ейто до ден днешен съм имала 4ри момичета е и момчета съм ходила в крайна сметка аз съм бисексулна и не ме срам от това ! ТОВА не е за да изглеждаш различен по дяволите това е любов чиста и красива НО може би забранена неможем да застанем и да се целуваме на спирката като се разделяме защото не ни приемат ! За мен е жалку не виждам на кого пречим... ма секи с мнението си ! П.П: на 16 съм

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    еми слушай кво ще ти кажа в пубертета разбрах каква съм малко рано но на 13 ии незнам беше ми доста странно но имах силно привличане и ейто до ден днешен съм имала 4ри момичета е и момчета съм ходила в крайна сметка аз съм бисексулна и не ме срам от това ! ТОВА не е за да изглеждаш различен по дяволите това е любов чиста и красива НО може би забранена неможем да застанем и да се целуваме на спирката като се разделяме защото не ни приемат ! За мен е жалку не виждам на кого пречим... ма секи с мнението си ! П.П: на 16 съм
    Ti si primer, che si dopusnala da mislish greshno i zatova si na tova deredje. Ako si beshe kazala, che ne e redno i ne si vazpriemala momichetata kato neshto poveche, shte she da si hetero.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Ti si primer, che si dopusnala da mislish greshno i zatova si na tova deredje. Ako si beshe kazala, che ne e redno i ne si vazpriemala momichetata kato neshto poveche, shte she da si hetero.
    НЕ Е ДО МИСЛЕНЕ ЧОВЕЧЕ НЕ РАЗБРА ЛИ !!!! "АКО СИ БЕШЕ КАЗАЛА .... И Т.Н ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ ТИ МОЕ ЛИ ДА КАЕШ НЕ ОБИЧАЙ ТОЯ НЕ ХАРЕСВАЙ ТОЯ И ДА СПРЕШ ! НЕ НАЛИ! КАКТО ПРИ ВАС ТАКА И ПРИ НАС САМО ЧЕ С ЕДНАКЪВ ПОЛ ТОВА Е ОТВОРИ GOOGLE И ПРОЧЕТИ ТАМ КВО ПИШЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си