- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
V google pishe kakvo oznachava, ne kak se polu4ava, ama che si kuha leika...Първоначално написано от beb4yy
Men ako pitash ti daje ne si lesbiika, a neorientirana idiotka..
НЕОРЯНТИРАН ИДИОТ СИ ТИ ЧЕ НЕ ПРИЕМАШ НЕЩАТА СЕЩАШ ЛИ СЕ ? ЯКО ТЪППП НЕ МЕ ПОЗНАВА ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ КВА СЪМПървоначално написано от GreenManalishi
skoro po literatura uchihme, che lesbiikite sa proizlezli ot otstrov Lesbos ii ne se rajdat takiva.. s techeniena obstoqtelstvata stavat![]()
P.S. na ostrov Lesbos mai sa bili samo jeni i ot tam stanala rabotata![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
И как мога да се увредя или да кривна ? Да не би да ми порасне втора глава ?Ти на колко си, че такива мнения изказваш ми е много интересно ?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Грешно ви учат по литература обачеПървоначално написано от InVic7us
Прочети в нета за Сафо, че не ми се пише сега толкова подробно
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
В общи линии спора е като за "кокошката и яйцето" - малко е безсмислен.
Важното е , че съществуват и дали в някой случай все пак ще предпочетат да имат собствени деца, което автоматично води до мъж. Това е по интересния въпрос.
edni si se rajdat taka drugi stava po kusno takiva
tva se otnasq i za homosexualnite mom4eta
Да и как да не може? Ако е вярно това което ти казваш си представям следната ситуация: ,,Едно 13 годишно момче/момиче гледа тъпо през прозореца и възкликва: ,,Аз съм гей/ бисексален/на / лезбийка''! Струва ми се съмнително!Първоначално написано от Amely
Всичко е подсъзнателно ниво ето един пример с мен!
Аз съм бисексуален!
Ако искам мога да се възбудя от момчета, ако не искам мога и да не го направя. Ако искам мога да се възбудя от момичета, а от момчета не!
Днеска един приятел се майтапише и пусна ръка на коляното ми (момчето си е хетеросексуално, не знае, че съм бисексуален) и не се възбудих! Едно момче ми даде ръката си за поздрав и като я докоснах се възбудих! Отидете ми обеснявайте вие, че не било на подсъзнателно ниво! Нали и 2-мата са момчета? Би трябвало и от двамата да се възбудя?! Айде сега някой да се опита да атакува!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
napadki tuk vuv foruma 6e polu4i6 mnogoПървоначално написано от ANTIHUMAN
az ne bih te napadnal 6ot se pak jiveem v svobodna strana i vseki ima pravo na mnenie i da e razli4en ot drugite.brao na teb za izkazvaneto
![]()
Съжалявам, но не съм съгласна... Как може да избираш от кого да се възбудиш ? Смисъл... Нещо не мога да те разбера...Първоначално написано от ANTIHUMAN
Внимавай кого МРАЗИШ.
Моля те недей си показва ограниченото и комплексирано мислене, че си жалка! От къде знаеш, че бисексуалните се възбуждат от животни, защото аз такива не познавам! Може си объркала с думата Зоофили, ебахти тъпото момиче където си! Поне го знай от обща култура, а пък!Първоначално написано от sladky2008
![]()
Много си пропаднала и не знам, ако някой ден ти дойде мозъка в главата как ще се измъкваш нагоре!![]()
Чао!
значи според мен се раждат такива и мога да защитя твърдението си с факта че от доста малък имам приятелка която е с обратни наклонности и още от малка тя си заглеждаше момичетата а на момчетата гледаше като на прияетели![]()
![]()
![]()
спoред мен се раждат такива
Гени, травми..
МОДА!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
друга песен ше пееш когато гадженцету ти каже "бебчу, айди да правим тройка"Първоначално написано от sladky2008
![]()
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
Ами привличането от същия пол (хомосексуалността) се появява по два различни начина ( и при двата пола). Първият начин е вроденият- по гени, родствени връзки и т.н. Вторият начин е придобиването на привличане към човек от твоя пол. Той се проявява с течение на времето. Всеки може да се роди с такива увлечения, така че по-добре не се присмивайте![]()
Хора стига сте й дигали на тая пикла самочувствието беи вие сте мн зле... оставете я да си приказва глупости хахахах аз дето съм лесбийка не се обиждам от нея пък вие й спорите
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Ако някой ми каже защо sladky2008 е жестоко проста, ще го/я черпя една водка! Как може да има такива тъпи парчета?Първоначално написано от Mr.Nightmare
Как да не различавам жена от мъж или животно то човек?
Господи помилвай ни всичките хора на този Свят и недей повече пуска такива тъпи парчета! Господ не е безгрешен! Доказателството е: sladky2008!
П.П. Както и да е, не ми се спори с момиче което си е изгубило интелекта някъде!
Eto, tova e edin ot primerite, v koito choveka, misle6 se za neshto poveche ot vas, v deistvitelnost e pod vas, kazano po nai-prost nachin. Adski tap chovek. Ne badete takiva, za da ne pishete posle vav forum, che ste bi, poneje vi e stanala patkata kato ste se zdravisali s bashta si.Първоначално написано от ANTIHUMAN
A, i da, pich ti ne si bi, ti si si chist gei.
Tova e istinata. Vseki maj, bilo gei, ili ne, jena, gei ili ne, bi se preklanqla pred jenskata krasota. Izglejda tezata mi, che si tapo parche e vqrna, sled kato ne moje6 da razgrani4i6 esteti4eskoto privli4ane ot sexualno, no tova e drug vapros. Ta taka de, gg
Първоначално написано от Rebirthing
napalno sma saglasna !![]()
![]()
![]()
И аз така мисля че се раждат такива просто по време на пубертета ако мъжките хормони надделеят започва по голямо окосмяване желания към другия пол и другите неща![]()