.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 162
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от GreenManalishi
    еми слушай кво ще ти кажа в пубертета разбрах каква съм малко рано но на 13 ии незнам беше ми доста странно но имах силно привличане и ейто до ден днешен съм имала 4ри момичета е и момчета съм ходила в крайна сметка аз съм бисексулна и не ме срам от това ! ТОВА не е за да изглеждаш различен по дяволите това е любов чиста и красива НО може би забранена неможем да застанем и да се целуваме на спирката като се разделяме защото не ни приемат ! За мен е жалку не виждам на кого пречим... ма секи с мнението си ! П.П: на 16 съм
    Ti si primer, che si dopusnala da mislish greshno i zatova si na tova deredje. Ako si beshe kazala, che ne e redno i ne si vazpriemala momichetata kato neshto poveche, shte she da si hetero.
    НЕ Е ДО МИСЛЕНЕ ЧОВЕЧЕ НЕ РАЗБРА ЛИ !!!! "АКО СИ БЕШЕ КАЗАЛА .... И Т.Н ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ ТИ МОЕ ЛИ ДА КАЕШ НЕ ОБИЧАЙ ТОЯ НЕ ХАРЕСВАЙ ТОЯ И ДА СПРЕШ ! НЕ НАЛИ! КАКТО ПРИ ВАС ТАКА И ПРИ НАС САМО ЧЕ С ЕДНАКЪВ ПОЛ ТОВА Е ОТВОРИ GOOGLE И ПРОЧЕТИ ТАМ КВО ПИШЕ
    V google pishe kakvo oznachava, ne kak se polu4ava, ama che si kuha leika...
    Men ako pitash ti daje ne si lesbiika, a neorientirana idiotka..

Голям фен Аватара на beb4yy
    еми слушай кво ще ти кажа в пубертета разбрах каква съм малко рано но на 13 ии незнам беше ми доста странно но имах силно привличане и ейто до ден днешен съм имала 4ри момичета е и момчета съм ходила в крайна сметка аз съм бисексулна и не ме срам от това ! ТОВА не е за да изглеждаш различен по дяволите това е любов чиста и красива НО може би забранена неможем да застанем и да се целуваме на спирката като се разделяме защото не ни приемат ! За мен е жалку не виждам на кого пречим... ма секи с мнението си ! П.П: на 16 съм
    Ti si primer, che si dopusnala da mislish greshno i zatova si na tova deredje. Ako si beshe kazala, che ne e redno i ne si vazpriemala momichetata kato neshto poveche, shte she da si hetero.
    НЕ Е ДО МИСЛЕНЕ ЧОВЕЧЕ НЕ РАЗБРА ЛИ !!!! "АКО СИ БЕШЕ КАЗАЛА .... И Т.Н ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ ТИ МОЕ ЛИ ДА КАЕШ НЕ ОБИЧАЙ ТОЯ НЕ ХАРЕСВАЙ ТОЯ И ДА СПРЕШ ! НЕ НАЛИ! КАКТО ПРИ ВАС ТАКА И ПРИ НАС САМО ЧЕ С ЕДНАКЪВ ПОЛ ТОВА Е ОТВОРИ GOOGLE И ПРОЧЕТИ ТАМ КВО ПИШЕ
    V google pishe kakvo oznachava, ne kak se polu4ava, ama che si kuha leika...
    Men ako pitash ti daje ne si lesbiika, a neorientirana idiotka..
    НЕОРЯНТИРАН ИДИОТ СИ ТИ ЧЕ НЕ ПРИЕМАШ НЕЩАТА СЕЩАШ ЛИ СЕ ? ЯКО ТЪППП НЕ МЕ ПОЗНАВА ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ КВА СЪМ

Град
    раЯ.. (:
    skoro po literatura uchihme, che lesbiikite sa proizlezli ot otstrov Lesbos ii ne se rajdat takiva.. s techeniena obstoqtelstvata stavat
    P.S. na ostrov Lesbos mai sa bili samo jeni i ot tam stanala rabotata
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    И как мога да се увредя или да кривна ? Да не би да ми порасне втора глава ? Ти на колко си, че такива мнения изказваш ми е много интересно ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от InVic7us
    skoro po literatura uchihme, che lesbiikite sa proizlezli ot otstrov Lesbos ii ne se rajdat takiva.. s techeniena obstoqtelstvata stavat
    P.S. na ostrov Lesbos mai sa bili samo jeni i ot tam stanala rabotata
    Грешно ви учат по литература обаче Прочети в нета за Сафо, че не ми се пише сега толкова подробно
    Внимавай кого МРАЗИШ.

според мен по време на пубертета

В общи линии спора е като за "кокошката и яйцето" - малко е безсмислен.
    Важното е , че съществуват и дали в някой случай все пак ще предпочетат да имат собствени деца, което автоматично води до мъж. Това е по интересния въпрос.

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    В общи линии спора е като за "кокошката и яйцето" - малко е безсмислен.
    Важното е , че съществуват и дали в някой случай все пак ще предпочетат да имат собствени деца, което автоматично води до мъж. Това е по интересния въпрос.
    Много лесно. Донори. Спринцовки.
    А и може след като се намери донор, да се извлече яйцеклетка от едната майка и да я износи другата. Така дефакто има 3ма биологични родители, но по закон само двете майки са такива.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    edni si se rajdat taka drugi stava po kusno takiva
    tva se otnasq i za homosexualnite mom4eta

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Amely
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не мога да разбера какво спорите? Отговора е ясен - не може да се родят такива а в последствие стават.Ако има лесбиики и гейове тука в този форум нека да потвърдят думите ми.
    Ами аз съм лесбийка. Не мога да кажа как точно става. Не се получава ей тъй. Днес съм хетеро, утре съм хомо. В много малко случаи (изнасилване, малтретиране, проблем в детството) стават такива впоследствие. Обикновено то си е, както вече казах, в теб и го осъзнаваш.
    Да и как да не може? Ако е вярно това което ти казваш си представям следната ситуация: ,,Едно 13 годишно момче/момиче гледа тъпо през прозореца и възкликва: ,,Аз съм гей/ бисексален/на / лезбийка''! Струва ми се съмнително!
    Всичко е подсъзнателно ниво ето един пример с мен!

Аз съм бисексуален!

Ако искам мога да се възбудя от момчета, ако не искам мога и да не го направя. Ако искам мога да се възбудя от момичета, а от момчета не!

Днеска един приятел се майтапише и пусна ръка на коляното ми (момчето си е хетеросексуално, не знае, че съм бисексуален) и не се възбудих! Едно момче ми даде ръката си за поздрав и като я докоснах се възбудих! Отидете ми обеснявайте вие, че не било на подсъзнателно ниво! Нали и 2-мата са момчета? Би трябвало и от двамата да се възбудя?! Айде сега някой да се опита да атакува!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Не мога да разбера какво спорите? Отговора е ясен - не може да се родят такива а в последствие стават.Ако има лесбиики и гейове тука в този форум нека да потвърдят думите ми.
    Ами аз съм лесбийка. Не мога да кажа как точно става. Не се получава ей тъй. Днес съм хетеро, утре съм хомо. В много малко случаи (изнасилване, малтретиране, проблем в детството) стават такива впоследствие. Обикновено то си е, както вече казах, в теб и го осъзнаваш.
    Да и как да не може? Ако е вярно това което ти казваш си представям следната ситуация: ,,Едно 13 годишно момче/момиче гледа тъпо през прозореца и възкликва: ,,Аз съм гей/ бисексален/на / лезбийка''! Струва ми се съмнително!

Аз съм бисексуален!

Ако искам мога да се възбудя от момчета, ако не искам мога и да не го направя. Ако искам мога да се възбудя от момичета, а от момчета не!

Днеска един приятел се майтапише и пусна ръка на коляното ми (момчето си е хетеросексуално, не знае, че съм бисексуален) и не се възбудих! Едно момче ми даде ръката си за поздрав и като я докоснах се възбудих! Отидете ми обеснявайте вие, че не било на подсъзнателно ниво! Нали и 2-мата са момчета? Би трябвало и от двамата да се възбудя?! Айде сега някой да се опита да атакува!
    napadki tuk vuv foruma 6e polu4i6 mnogo az ne bih te napadnal 6ot se pak jiveem v svobodna strana i vseki ima pravo na mnenie i da e razli4en ot drugite.brao na teb za izkazvaneto

Град
    София

Аз съм бисексуален!

Съжалявам, но не съм съгласна... Как може да избираш от кого да се възбудиш ? Смисъл... Нещо не мога да те разбера...
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Цитирай Първоначално написано от tequila

Аз съм бисексуален!

Съжалявам, но не съм съгласна... Как може да избираш от кого да се възбудиш ? Смисъл... Нещо не мога да те разбера...
    А ако иска може да се възбуди и от животно
    те бисексуалните боклуци се възбуждат от всичко =D>
    Моля те недей си показва ограниченото и комплексирано мислене, че си жалка! От къде знаеш, че бисексуалните се възбуждат от животни, защото аз такива не познавам! Може си объркала с думата Зоофили, ебахти тъпото момиче където си! Поне го знай от обща култура, а пък!

Много си пропаднала и не знам, ако някой ден ти дойде мозъка в главата как ще се измъкваш нагоре!
    Чао!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

значи според мен се раждат такива и мога да защитя твърдението си с факта че от доста малък имам приятелка която е с обратни наклонности и още от малка тя си заглеждаше момичетата а на момчетата гледаше като на прияетели

спoред мен се раждат такива

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Гени, травми..

МОДА!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ей гейче смотан боклук мръсен не ми казвай ква съм не ме познаваш вие сте гнусни и повечето зоофили са гейове и правят секс с всяко живо същество такива като теб (би) не различават жена от мъж и животно от човек важното при вас е да има дупка и да го ръгаш вътре да се задоволиш не казвам че всички са такива но повечето са така..и тва да не може да различиш двата пола и разликата межжду тях или да се възбуждаш само от мъже е състояние на болест вие сте за психиятър лудиии гнусни отвратителни дано ви избият всичкииииииииииииииииииии и
    друга песен ше пееш когато гадженцету ти каже "бебчу, айди да правим тройка"
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

Ами привличането от същия пол (хомосексуалността) се появява по два различни начина ( и при двата пола). Първият начин е вроденият- по гени, родствени връзки и т.н. Вторият начин е придобиването на привличане към човек от твоя пол. Той се проявява с течение на времето. Всеки може да се роди с такива увлечения, така че по-добре не се присмивайте

Град
    София
    Хора стига сте й дигали на тая пикла самочувствието бе и вие сте мн зле... оставете я да си приказва глупости хахахах аз дето съм лесбийка не се обиждам от нея пък вие й спорите
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Хора стига сте й дигали на тая пикла самочувствието бе и вие сте мн зле... оставете я да си приказва глупости хахахах аз дето съм лесбийка не се обиждам от нея пък вие й спорите
    Мило, аз предлагам ние да се изнасяме от тая тема, щото нищо не разбираме за лесбийките

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Nightmare
    Ей гейче смотан боклук мръсен не ми казвай ква съм не ме познаваш вие сте гнусни и повечето зоофили са гейове и правят секс с всяко живо същество такива като теб (би) не различават жена от мъж и животно от човек важното при вас е да има дупка и да го ръгаш вътре да се задоволиш не казвам че всички са такива но повечето са така..и тва да не може да различиш двата пола и разликата межжду тях или да се възбуждаш само от мъже е състояние на болест вие сте за психиятър лудиии гнусни отвратителни дано ви избият всичкииииииииииииииииииии и
    друга песен ше пееш когато гадженцету ти каже "бебчу, айди да правим тройка"
    Ако някой ми каже защо sladky2008 е жестоко проста, ще го/я черпя една водка! Как може да има такива тъпи парчета? Как да не различавам жена от мъж или животно то човек? Господи помилвай ни всичките хора на този Свят и недей повече пуска такива тъпи парчета! Господ не е безгрешен! Доказателството е: sladky2008!

П.П. Както и да е, не ми се спори с момиче което си е изгубило интелекта някъде!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Аз съм бисексуален!

Eto, tova e edin ot primerite, v koito choveka, misle6 se za neshto poveche ot vas, v deistvitelnost e pod vas, kazano po nai-prost nachin. Adski tap chovek. Ne badete takiva, za da ne pishete posle vav forum, che ste bi, poneje vi e stanala patkata kato ste se zdravisali s bashta si.

A, i da, pich ti ne si bi, ti si si chist gei.
    Tova e istinata. Vseki maj, bilo gei, ili ne, jena, gei ili ne, bi se preklanqla pred jenskata krasota. Izglejda tezata mi, che si tapo parche e vqrna, sled kato ne moje6 da razgrani4i6 esteti4eskoto privli4ane ot sexualno, no tova e drug vapros. Ta taka de, gg

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ами по време на пубертета те вече разбират какво искат!Няма такива глупости като разочарован или неща от сорта или си обратен или не си, просто не може да ти стане скучно и да кажеш "Аре са такава е модата, чакай да обърна резбата" .

napalno sma saglasna !

И аз така мисля че се раждат такива просто по време на пубертета ако мъжките хормони надделеят започва по голямо окосмяване желания към другия пол и другите неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си