- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
Estestveno,4e se rajdat takiva,nqma takiva filmi,kato geni ili travmiA mejdu drugoto saglasna sam s ANTIHUMAN,tova vaji za vsi4ki bisexualni - tova,4e haresvame i 2ta pola,ne zna4i po nikakav na4in,4e vsqko momi4e ili mom4e,koeto se izpre4i zadaljitelno 6te ni haresa sexualno.Ubejdavam se,4e tova e absolutno ob6ta zabluda i e dosta obidno vsa6tnost - vse pak vseki si ima vkus.
Първоначално написано от angellove
aide be 4e nqmaПървоначално написано от JUSTDNB
naprativ ima mnogo takiva koito sa si bili normalno i s te4enie na vremeto po4vat da haresvat su6tiq pol
ne samo pri momi4etata no i pri mom4etata e taka
Не мога да те накарам да ми вярваш, всеки има право на мнение, но моля те като не ме познаваш неговори, че съм гей защото говориш глупости!Първоначално написано от GreenManalishi
Не, не се мисля за нещо над другите, винаги има по-добри и никога не съм бил комплексар, но както и да е . . .
За естетическото привличане и сексуалното, мога да ги различавам, но това е друг въпрос!![]()
П.П. Научете най-накрая разликата между хетеросексуални, бисексуални и хомосексуални, защото е леко смешно от страни! Човек от обща култура поне ги научи, само за това те моля, а ти, ако искаш ги научавай!![]()
x3eme всеки се ражда бисексуален! Друг е въпросът дали ще пуснеш тази бисексуалност на свобода! Доказано е човек, казал го е не един психолог и други ей такива! Ако имаш такава диплома, може да спориш, но не с мен, защото аз нямам диплома за психолог!
Приятна вечер!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ne,az savsem seriozno ti kazvam,4e ne poznavam nito 1 lesbiika ili gei,koito da ne sa imali takiva naklonnosti o6te v samoto na4alo.Puk i spored men se burka tova,4e 1 gei,naprimer,moje da e imal gadje momi4e (to daje e zadaljitelno),no tova samo mu e dokazalo istinskata mu sexualnost i imenno tova - samoosaznavaneto e procesut,za koito vsi4ki govorqt,a ne "promenqneto" na sexualnostta,za6toto 2roto prosto ne se slu4va,ako me razbra...
tva 4e ne poznava6 takiva ne zna4i 4e gi nqma,az poznavam nqkolko takiva 4oveka i ti kazvam kak stoqt ne6tataПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
Ami zna4i tezi "nqkolko 4oveka" gi vle4e "modata" mai...![]()
qvno pak ne moje6 da me razbere6
kakto i da e
Ami,obqsni mi togava,za6toto kakvoto i da mi kazvat,nikoi ne moje da me ubedi,4e v posledstvie moje da stane6 homosexualen.Prosto e dokazano nau4no,4e sexualnostta e zalojena i sled rajdaneto samo se dorazviva.A izvinqvai,ne se smqtam za koi znae kolko ve6ta,no pone za sebe si moga da govorq...a ne o4akvam da razbere6 pri polojenie,4e mn hora sa gotovi da sporqt taka bez da sa 100% sigurni![]()
e ti tuk s tva izkazvane sama si protivore4i6Първоначално написано от JUSTDNB
pro4eti iz temata kvo sum pisal i 6e razbere6 kvo sum iskal da kaja
![]()
Ne e nujno da se vra6tam otnovo,razbrah te idealno.Imam 4ustvoto oba4e,4e 4ete6 samo na4aloto na postovete mi i sled tva otgovarq6,a tva,koeto kazah,4e ne sam mn ve6ta - s nego imah predvid,4e realno ne moga da govorq ot imeto na drugite,no PAK kazvam - dokolkoto moga da govorq za sebe si i za moeto obkrujenie,a i dokolkoto sam 4ela po tazi tema,nqma takova ne6to kato "pridobita" homosexualnost!
ne vijdam smisul ot sporoveПървоначално написано от JUSTDNB
Absolutno sam saglasnaSajalqvam,ako taka e prozvu4alo.
![]()
neee nqma ni6toПървоначално написано от JUSTDNB
imame razli4iq v mnenieto prosto ai nazdrave ako i ti pie6
![]()
И аз четох веднъж,че и им е заложенода са такиваПървоначално написано от JUSTDNB
Само да поясня ... Няма хомосексуаЛИСТ и хомосексуаЛИЗЪМ... Има хомосексуаЛЕН и хомосексуалНОСТ !
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Da,da,usetih se,ama kusno.Makar,4e sam go sre6tala,za6toto ne e kato da ne se interesuvam po temata.Izkrivqvane na ezika predpolagam hahah![]()
Tva kato,4e li srina vsi4ko,koeto kazah dotuk.![]()
![]()
![]()
Като ти гледам подписа, миналия аватар, и сегашния ... си вадя извода, че си от нашия отбор, така че е хубаво да не ги бъркаш тези неща![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
хаха
Mejdu drugoto,ima gi tezi dumi - proverih go hahah,za6toto bqh sigurna,4e sam gi sre6tala.I naistina e taka,prosto izglejda ne gi izpolzvat tolkova 4esto.Vse pak homosexualen e prilagatelno,a homosexualist - sa6testvitelno.Poneje 100% ne mi vqrva6 - proveri go.Първоначално написано от tequila
P.S:Mnogo zadalbahme mai.![]()
po taq logika 90% ot horata 6tqha da sa geiove i lesbiiki !!! v mnogo malko semeistva decata se razbirat napalno s roditelite si.lesbika ne se stava i nikoi ne moje da te napravi, a se rajda6 takava.Първоначално написано от psihqsala
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Да бе, ама хетеросексуалист чувала ли си ? Не нали ...Първоначално написано от JUSTDNB
Внимавай кого МРАЗИШ.
"Преди няколко седмици в блога на Openly Feminist за пръв път разбрах, че думата "хомосексуалист" била обидна, защото "Звучи медицински-диагностично, описва хомосексуалността като някакво девиантно сексуално поведение: хомосексуалист...подобно на мазохист, фетишист..." и на нейно място трябвало да се използва "хомосексуален".
В главата ми почти едновременно нахлуха следните хаотични мисли и въпроси (ще ги подредя в списък за малко по-голяма яснота)
Часовете по български език никога не са ми били любими, но от това, коeто съм научила ми се струва, че "хомосексуалист" е съществително, а "хомосексуален" - прилагателно. Защо ще искаме да сменяме съществително с прилагателно след като те не са еквивалентни? (поне според мен отговора на въпроса се крие в точка 4)"
(A eto q i to4ka 4) --> "4.Сигурна съм, че това да се замени "хомосексуалист" с "хомосексуален" не е хрумнало на някой българин, който една сутрин се е събудил с просветлението, че "хомосексуалист" звучи като "фетишист" и е решил да се чувства обиден от това.
И след кратка справка с google веднага попаднах на urbandictionary.com, където 2рата дефиниция за homosexualist гласи "The cool way of saying homosexual. "
Neznam,prosto se porazrovih,ne v wikipedia ili ne6to podobno,a v statii pisani ot hora,koito mislq,4e razbirat pove4e i ot 2te ni.A ina4e kato gledam i 4eta,vijdam,4e i 2te sme pravi i az ne sporq,prosto kazvam,4e dumata homosexualist sa6testvuva i se izpolzva...
ei 6matko iskam da ti kaja 4e ne trqbva da se iskazva6 ne podgotvena za tova kakvi sa spored teb pri4inite nqkoi da e gei ili lesbiika ako ima6 vaprosi pone pitai nqkoi koito e takaf 6tot mi e kofti da slu6am nqkakva drisla da mi govori kakvi sa pri4inite da si s obratna rezba pone kato ne znae6 ne6to ne se obajdai draznqt me hora koito si mislqt 4e sa golemi mozaci.znaete li gei ili lesbiika sa hora koito hormonite im o6te dokato sa bili v zarodi6 sa s obarkani hormoni ako nqkoi samo da kaje ne6to protif tezi hora maika mu 6te eba v gaza 6iban ve4e mi pisna tos i onq da mi se pravqt na psiholozi az sa6to sam lesbiika i ni6to ot toq rod koito izbroi ti 6matko tapa i ograni4ena ne mi se e slu4valo az naprimer mnogo obi4am da sam si s moeto milo v ediniq i v drugiq smisal obi4am da pravi zaedno seks koito ima ne6to pritif kam horata koito sa kato men da si ebe maikata i da znae 4e ne mi puka na kostilkata na sinqta sliva koi kakvo misli za men 6tot na nikoi ne mu puka ot moeto mnenie.nikoi ne mi e nosil krasta 4e da mi kazva kakvo da pravq i kakvo ne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E na tva mu se vika - ne v 4as.![]()
![]()
6to ne v 4as be 6matko a?![]()