- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
Щото тя говори за названия, а не защо някой е гей или лесбийка![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Abe ti ako si pro4ela 1 ne6to v taq tema nikoga nqma takiva prostotii da rusi6 tuka.I kvo kato si lesbiika,kvo,6e opi6ti6 sveta.Bravo na tebe,vaprosa e zakvo mi se obqsnqva6,evalata na lesbiikite i geiovete,da sa jivi i zdravi,az sam bisexualna i kvo???Ti ako 1 duma be6e razbrala ot tova,koeto kazah,nqma6e da si tolkova zle da si misli6,4e obijdam nqkoi,a ti kato iska6 da se 4ustva6 obidena - Be my guest.![]()
Първоначално написано от angellove
ave ei golemiq eba4 znae6 li 4e koito se fuka mnogo toi ne moje da go vdigne i mejdu drugoto golqm go vadi6 ama mekПървоначално написано от N0Rull5
![]()
ako iska6 ela da vidi6 za6to ima mnogo lesbiiki togava az 6te ti go nahulq v skapaniq zadnik hak da ti e![]()
![]()
ti kato si tolkova otvorena znae6 li se ti kakvo iska6 kur ili ne6to drugo kato se zatapvame pone da go pravim kato horataПървоначално написано от JUSTDNB
WOW tva li ti e zatapvaneto??Първоначално написано от massar4eto
![]()
Mi daam,da znae6 zatapi me...A mejdu drugoto samo da ti kaja,tva 4e si lesbiika,a ne si mnogo naqsno s ponqtieto bisexualnost,ne govori mn dobre za tebe.A ina4e hora kato teb bi trqbvalo da znaqt,4e tuk stava vapros za psihika,ne za izbor,koeto e i sa6tnostta na temata.A na predi6niq ti komentar mqstoto izob6to ne mu be6e tuk - taka,4e da - ne si mn v 4as mai.
![]()
vi6 kvo mnogo dobre znam kakvo e da si bi,les i pasivna taka 4e hodi pravi nqkade 6pakli
Dobre,otivam...
massar4eto nedei da obijdash taka zashtoto v tozi forum horata prosto si davat mmnenieto i ne mislq che trqbva da gi napadash nedei da stavash ot oniq zlobnite mnogo e grozno ....tova e priqtelski suvet
Леле в тази тема много гейове, много лезбийки и адски много ебачи има!!!
Не разбрах само тези ебачи кого оправят като почти всички са лезбийки - явно гейовете.
ахаха ние хетеросексуалните просто си даваме мненията тук за какво ебане иде реч![]()
![]()
![]()
![]()
Zna4i nqkoi ot fakturite naistina okazvat vliqnie vurhu tova kak 6te se razvie edin 4ovek, no ne mislq 4e ako obi4a6 pove4e maika si a si razo4arovana ot ba6ta si 6te stane6 lesbiika, za6oto maika mi i ba6ta mi sa razvedeni ot mnogo vreme, jiveq si pri mama mnoo q obi4am (ba6ta mi ne moga da go gledam), no ne sum lesbiika daje si imam mnogo seriozen priqtel,taka 4e ne mislq 4e tva e osnovata.Първоначално написано от psihqsala
![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
Не намесвайте бисексуалните в тази тема, че се нервя!Първоначално написано от massar4eto
Massar4eto нима не знаеш следната фраза: ,,Бисексуалните са като докоснати като от ангел, защото взимат най-хубавите и красиви плодове и от двете дървета!''
Поне като се затапваме да се затапваме като хората!![]()
Кой знае колко е тъпо хетеросексуалните като четат!
Хомосексуални срещу Бисексуални! Епа такова не бях виждал, ама видях!![]()
П.П. Айде и двата лагера да мълчат!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Homosexualni sre6tu bisexualni - Boje opazi! Prosto ima hora,koito vlizat,za da davat mneniq i takiva,koito vlizat,samo i edinstveno,da obijdat,kato taka se zablujdavat,4e izkazvat nqkakvo mnenie.Tva e.
P.S:Za posleden put pi6a v taq tema sas sigurnost,to nqma kakvo pove4e da se kaje...![]()
Аз имам да кажа нещо... Всъщност войната между хомо и бисексуални е жестока... Хич не е смешно даже...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Първоначално написано от ANTIHUMAN
moje da vzimat nai hubavite ne6ta ama ne sa orientirani v tva koeto iskat. :P
А нали се сещате, че бисексуален не значи ПОЛИгамен ?!?!?!
Внимавай кого МРАЗИШ.
massar4eto явно ти не си ориентиран/а! Това, че харесват и двата пола не ги прави неориентирани! Но има ли смисъл да ти обеснявам? Не, няма!Първоначално написано от massar4eto
Приятна вечер ти желая и не се изказвай неподготвен/а!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
hahahahahahah az dokato stignah do poslednata stranica zabravih kakva e tematazapo4vate da se hvashtate i za nai malkoto.. a po temata .. pri razvitieto i osuznavaneto na nqkoi neshta ot jivota .. horata se orientirat :] spored men ;]
![]()
Защо във форум за тийнейджъри и в раздел секс трябва да има 100 теми за лесбийки и гейове достатъчно са развратени тийнейджърите за да им бутаме допълнителни фитили и за тяхната ориентация.Дайте по-смислени теми
Извинявай, ама значи според теб развращаваме децата, така ли ?![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Ми според мен в съзнанието на тийнейджърите трявба да им разясняваме във форум за Секс начина,по който могат да се предпазват от него а не да пускаме теми колко яки са лесбийките и гейовете и после да псуваме,че има много гейове примерно.Лично мнение!Не мисля,че тези теми има изобщо някакъв смисъл дали харесваме гейове и лесбийки хах,че ние ако харесвахме гейове или лесбийки шяхме да сме гейове и лесбийки не е ли така?
лесбийките само у филмите иначе смърт!![]()
Стават след като някои момче неси свърши работата качествено със сефтетой и момичето се уплашва за следващите пъти и решава да обърне резбата) Или ако неполучава достатчно разбиране от страна на момчето какво точно иска и как да го направи .За това ей ги момичетата всичките искат едно и също и знаят как да си го направят и да си доставят удовоствие така че да им хареса.