.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162

Re: Лесбийките-раждат се такива или стават такива?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Може би това е вече обсъждана тема,но според вас как стоят нещата с лесбийките по-специално. Дали всяка се ражда по този начин и по-късно през пубертета изпитва влечение само към жени или точно през пубертета се сформира сексуалността й като такава,или нещо в живота й я кара да стане такава...аз бях чела,че момичета,които са разочаровани от бащите си и обичат повече майките си стават обратни...или както е с гейовете-ако не се понасят с майките си ,просто само харесват мъже. Искам да кажа,мислите ли,че някои от факторите на средата и самия живот те превръща в обратен и по-специално за лесбийките или се раждаш с това в себе си?

Доколкото знам това е генетично и те се раждат такива . Просто самата наклонност към другият пол се проявява в различни периоди от живота , при различните хора . Имах една позната , която беше разведена с две големи деца и беше лесбийка . На 30 и няколко години беше и каза , че след развода всъщност е разбрала , че е лесбийка и иска само жени .

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    Може би това е вече обсъждана тема,но според вас как стоят нещата с лесбийките по-специално. Дали всяка се ражда по този начин и по-късно през пубертета изпитва влечение само към жени или точно през пубертета се сформира сексуалността й като такава,или нещо в живота й я кара да стане такава...аз бях чела,че момичета,които са разочаровани от бащите си и обичат повече майките си стават обратни...или както е с гейовете-ако не се понасят с майките си ,просто само харесват мъже. Искам да кажа,мислите ли,че някои от факторите на средата и самия живот те превръща в обратен и по-специално за лесбийките или се раждаш с това в себе си?

Доколкото знам това е генетично и те се раждат такива . Просто самата наклонност към другият пол се проявява в различни периоди от живота , при различните хора . Имах една позната , която беше разведена с две големи деца и беше лесбийка . На 30 и няколко години беше и каза , че след развода всъщност е разбрала , че е лесбийка и иска само жени .
    не съм съгласен с този довод. Това, че на 30 и след развода е разбрала не говори за наследственост

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Стават след като някои момче неси свърши работата качествено със сефтетой и момичето се уплашва за следващите пъти и решава да обърне резбата ) Или ако неполучава достатчно разбиране от страна на момчето какво точно иска и как да го направи .За това ей ги момичетата всичките искат едно и също и знаят как да си го направят и да си доставят удовоствие така че да им хареса.
    А е тва е супер грешна представа... Жалкото е че повечето хора така мислят...
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi

не съм съгласен с този довод. Това, че на 30 и след развода е разбрала не говори за наследственост
    Estestveno,4e govori za nasledstvenost!Lesbiikite se rajdat takiva,razberete i se porazrovete malko da vidite ebati!A drugata rabota e osaznavaneto.Ti moje da se rodi6 lesbiika i da ne go osaznava6,dokato ne stane6 na 30 i kvo tva ne zna4i,4e sega si re6ila da stane6 takava,a 4e sega si go osaznala!I ne,ne stava "obra6taneto na rezbata" 4rez iznasilvaniq,ili doma6no nasilie ot ba6tata,ili tva,4e momi4eto "ne si e napravilo sefteto kato 'orata".Moga samo da kaja pffffff,ni6to vqrno nqma.Saveta mi e - 4etete i togava pi6ete,6oto kato kajete - "Estestveno,4e stavat takiva,nikoi ne se rajda obraten" i ste sme6ni super mn...
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

=D> ЧЕСТИТО !!! Лесбийка е !!!!
    Make Some Noise ... ;]]]

Цитирай Първоначално написано от mimsiii
    =D> ЧЕСТИТО !!! Лесбийка е !!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не знам случй на бебе-гей. Гейовете не се раждат такива. Те стават в определен момент. Може да е по време на детствто, може при пуберитета, а може и по-късно!
    Значи едните се раждат такива.Имаше някакво научно определение което не си направих труда да запомня.Но всеки човек в тялото си има мъжки и женски "клетки" ( или каквото беше там).При хамосексуалните жени,обаче женските "клетки" преобладават,което ги кара да изпитват влечение от същия пол.

А вторите,в последствие стават такива.Определена причина няма.Едните просто се влюбват в същия пол.Други решават,че нежната ласка им допада повече от колкото мъжката.Трети поради някаква друга причина..
    Няма факти по втория случай (който между другото е по-често срещания).

Но едно със сигурност е така."Ти НЕ си Хомосексуален,ако не изпитваш чувства към същия пол."!

Има такива хора който са спали със същия пол,но няма ли привличане и чувства те просто не са Хомосексуални,а по-скоро експериментират в спалнята.

Цитирай Първоначално написано от tequila
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Стават след като някои момче неси свърши работата качествено със сефтетой и момичето се уплашва за следващите пъти и решава да обърне резбата ) Или ако неполучава достатчно разбиране от страна на момчето какво точно иска и как да го направи .За това ей ги момичетата всичките искат едно и също и знаят как да си го направят и да си доставят удовоствие така че да им хареса.
    А е тва е супер грешна представа... Жалкото е че повечето хора така мислят...

+1

Значи незнам защо повечето хора си мислят,че някой "обръща резбата" поради разочарование!? Не е така.Нито пък теорията,че една жена става хомосексуална,понеже не е срещната "истински мъж".Грешни представи имате,приятели мои,съжалявам.

По тази логика половината женско население да е обратно?Всяка жена е имала поне един път с некадърен мъж,така да го наречен,но те не минават на другия бряг поради тази причина.Колко малтретирани жени има?Домашен,физически и психически тормоз?! Аз не знам за нито един такъв случай в който жена,минава към жени поради грешка на мъж.

Съжалявам момчета,просто не сте вие причината.

Аз лично станах такава.Нищо не се е случило ,за да стана такава.Просто не ме кефят мъжете.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    едно малко дете няма сексуална ориентация и няма как да се разбере хетеро ли е или хомо докато не дойде пубертета

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Но то започва да изпитва сексуално влечение към рандом неща и хора след няколко месеца ^

Причините за сексуалната ориентация в повечето случаи се коренят в събитията през фалическия етап. Зависи от това в каква среда е детето, кое как му се поднася .
    Чак и тема сте направили, вместо да прочетете някое помагало по психоанализ .

Примерно, майка ми командори у нас, винаги е била шефа, тя се е грижела за всички, заради това и аз съм властна , и съм бисексуална .
    Винаги съм смятала, че трябва да притежавам пенис, но пък обичам женственото в себе си ( а то всъщност е в изобилие, външо нямам нищо мъжко ) .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    ами аз когато бях малка мразех всички мъже виждаха ми се много грозни и направо страшни чак в пубертета осъзнах че всъщност ме привличат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си