- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийките-раждат се такива или стават такива?
Първоначално написано от psihqsala
Доколкото знам това е генетично и те се раждат такива . Просто самата наклонност към другият пол се проявява в различни периоди от живота , при различните хора . Имах една позната , която беше разведена с две големи деца и беше лесбийка . На 30 и няколко години беше и каза , че след развода всъщност е разбрала , че е лесбийка и иска само жени .
не съм съгласен с този довод. Това, че на 30 и след развода е разбрала не говори за наследственостПървоначално написано от NeSumJenaTi
А е тва е супер грешна представа... Жалкото е че повечето хора така мислят...Първоначално написано от beretta92sd
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Estestveno,4e govori za nasledstvenost!Lesbiikite se rajdat takiva,razberete i se porazrovete malko da vidite ebati!A drugata rabota e osaznavaneto.Ti moje da se rodi6 lesbiika i da ne go osaznava6,dokato ne stane6 na 30 i kvo tva ne zna4i,4e sega si re6ila da stane6 takava,a 4e sega si go osaznala!I ne,ne stava "obra6taneto na rezbata" 4rez iznasilvaniq,ili doma6no nasilie ot ba6tata,ili tva,4e momi4eto "ne si e napravilo sefteto kato 'orata".Moga samo da kaja pffffff,ni6to vqrno nqma.Saveta mi e - 4etete i togava pi6ete,6oto kato kajete - "Estestveno,4e stavat takiva,nikoi ne se rajda obraten" i ste sme6ni super mn...Първоначално написано от mirmark
Първоначално написано от angellove
=D> ЧЕСТИТО !!! Лесбийка е !!!!![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Значи едните се раждат такива.Имаше някакво научно определение което не си направих труда да запомня.Но всеки човек в тялото си има мъжки и женски "клетки" ( или каквото беше там).При хамосексуалните жени,обаче женските "клетки" преобладават,което ги кара да изпитват влечение от същия пол.Първоначално написано от krem4et0
А вторите,в последствие стават такива.Определена причина няма.Едните просто се влюбват в същия пол.Други решават,че нежната ласка им допада повече от колкото мъжката.Трети поради някаква друга причина..
Няма факти по втория случай (който между другото е по-често срещания).
Но едно със сигурност е така."Ти НЕ си Хомосексуален,ако не изпитваш чувства към същия пол."!
Има такива хора който са спали със същия пол,но няма ли привличане и чувства те просто не са Хомосексуални,а по-скоро експериментират в спалнята.
Първоначално написано от tequila
+1
Значи незнам защо повечето хора си мислят,че някой "обръща резбата" поради разочарование!? Не е така.Нито пък теорията,че една жена става хомосексуална,понеже не е срещната "истински мъж".Грешни представи имате,приятели мои,съжалявам.
По тази логика половината женско население да е обратно?Всяка жена е имала поне един път с некадърен мъж,така да го наречен,но те не минават на другия бряг поради тази причина.Колко малтретирани жени има?Домашен,физически и психически тормоз?! Аз не знам за нито един такъв случай в който жена,минава към жени поради грешка на мъж.
Съжалявам момчета,просто не сте вие причината.
Аз лично станах такава.Нищо не се е случило ,за да стана такава.Просто не ме кефят мъжете.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
едно малко дете няма сексуална ориентация и няма как да се разбере хетеро ли е или хомо докато не дойде пубертета
Но то започва да изпитва сексуално влечение към рандом неща и хора след няколко месеца ^
Причините за сексуалната ориентация в повечето случаи се коренят в събитията през фалическия етап. Зависи от това в каква среда е детето, кое как му се поднася .
Чак и тема сте направили, вместо да прочетете някое помагало по психоанализ .
Примерно, майка ми командори у нас, винаги е била шефа, тя се е грижела за всички, заради това и аз съм властна , и съм бисексуална .
Винаги съм смятала, че трябва да притежавам пенис, но пък обичам женственото в себе си ( а то всъщност е в изобилие, външо нямам нищо мъжко) .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ами аз когато бях малка мразех всички мъжевиждаха ми се много грозни и направо страшни
чак в пубертета осъзнах че всъщност ме привличат