- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Радва ли ви на предната седалка в колата?
s pored men nai golqmata zaribqvka e kato pusne6 prednata sedalka na kolata i mackata da si legne i da si ka4i krakata na tubloto i da si q la6kam .. vii ko mislite ??![]()
![]()
![]()
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ami ako v kolata zvuchi neshto na Iron Maiden, Metallica, Rammstein, ... ne e losha ideia![]()
ee az na 4alga po se naduhvam![]()
Адското е ама мн често се случваше да натискам клаксона с краче и да се стряскаме![]()
(puke)Първоначално написано от amfeto
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако е с любимия.. и в багажника няма да ми е лошо :P
+1Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
Под колата е много яко, даже ако и гумата ти мине през единят крак![]()
До сега в кола не съм го правила.....![]()
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Като си купя кола дай си номера ще ти се обадя и ще пробваме![]()
хахахаха айде![]()
![]()
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
(music) Azis - Dai mi led (music):
![]()
![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Да,яко е,но и на задната седалка не е за отказване :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Аз лично мисля, че на тебе само това ти се е случвало и за това ти е любимо.Първоначално написано от amfeto
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
mne ... nai tupoto mqsto na koeto sam go prail e na paika v parka![]()
![]()
![]()
ShmurkoTici
Така е когато си на 16 и няма как да я заведеш у вас да я чукаш, още повече, че няма да е мн възбуждащо да го правте и да вижда светло-сините стени със фриз на футболни топкиПървоначално написано от amfeto
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
На предната седалка - сЪкс.. тясно е. Освен ако и двамата не сте кинта и 20... тогава може и да е удобно. Задната седалка 'рУлзЗз' ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е не знам ама за мен точно в тва е ръпката... Да е тясно, неудобно, да съм притисната,..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
wTf???Първоначално написано от amfeto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Абе на предната седалка е малко тясно,се ще измисля нещо иначе е много възбуждащо!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
На задната е по-добре, по-възбуждащо, имаш повече поле за действие, следователно повече пози са възможниПървоначално написано от slun4ice
![]()
На предната не съм.....но бих опитала. На задната седалка е супер. Така както свршвам в кола, никъде другаде не го постигам. Обожавам секса там!
Да, по-възбуждащо е на обществено място, където аха-аха да ви видят, а вие да се оглеждате постоянно и 'прикривате', когато е нуждно.. nice. Мерило за това колко хубаво е било е степента на запотеност на стъклата след края на акта![]()