- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Радва ли ви на предната седалка в колата?
Не е особено удобно....... А пък и не си падам много по такъв секс... Само при нужда..![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
И на предната, и на задната, и на капака- навсякъде е хубаво, когато си с любими човек. А и да не забравяме, че е и доста възбуждащо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
що лъжеш бе? личи си че си измисляш, щото едва ли пича ще държи на контакт колата докато те е*е (освен ако не е някой москвич, щото повечето нови коли имат клаксон само с пуснат двигател или на контактПървоначално написано от slun4ice
)
па аз не мога да кажа, при мене на задната е теснотия, пък на предната да не говорим - голфажия съм дгоеба![]()
ХАХАХАХАХ не ми казвай че нищо не знам защото повече от година все в кола съм го правилаПървоначално написано от assd
Нищо не разбирам от коли ама е факт че клаксона си работеше...Не беше москвич ама нищо повече не мога да ти кажа освен че беше зелена
![]()
нещо ново... защо пък не![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ок извинявам се тогаваПървоначално написано от slun4ice
![]()
oхххх и на мене мн ми се иска там да опитамПървоначално написано от gerinceto
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
^^ мн яко се получава наистина..помня само че първите три песни бяха на rammstein след тва беше такъв кеф че нищо не помня
![]()
![]()
![]()
Аз мисля че си гледал много филми. Хич не е так, както си я мислиш тая работа. Правил съм секс в кола, точно на предната седалка, отдясно. Ако си метър и 60 - ок, но аз съм над 190 см, а партьорката ми беше 174 см. Познай колко е удобно: отговор - николко!
be kak 6te e tqsno .. tqt q pusni6 na zad da legne .. az sam 172 o mii super odobno![]()
ShmurkoTici
Абе не знам, ако си бил в мултиван или нещо от сорта. Аз бях в доста широчка количка и пак си беше кофти.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
емм нз..аз съм 164,гаджето ми е 197..и си беше екстра..
![]()
Nie sme go pravili na zadnata i na prednata no na prednata e po qko ama ako slu4aino mine nqkoi lele male nito moje6 da legne6 nito ni6to
Обичам Андриан
Супер яко е в колата,обожавам гоиначе и на задната е мн готино,не само отпред....
![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
+1Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не знам защо превъзнасяте секса в кола. На легло си е най-хубаво и най-удобно. И не се притесняваш от минувачите.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
+1Първоначално написано от didi_baby
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Първоначално написано от Janeta_
съгласна съм че тая работа е за леглото,ама няма нишо лошо от време на време да се експерементира![]()
не съм пробвала ама мн искам![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ако преди това колата съм я налепила с вестници по стъклата бива![]()
♥ ♥ ♥
Абе най-яко е отзад може да се практикуват всякакви пози....поне ние адски много ги измисляме и става супер
Bez podpis