- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОЙ ДА ИЗБЕРА
Здравейте, извинявам се, че правя тема само за това, но не мога да реша!
Четох в розали, че гланцовете и балсамите на NIVEA са подходящи за плаж, всмисъл предпазват от изгаряне! Не че нямам гланцове, напротив-имам адски МНОГО, но нали знаете, това си ми е мания и искам още и още
!Решила съм да си взема един гланц и един балсам на NIVEA! За гланца съм решила кой нюанс да е-розовото, но за балсама не съм! Имала съм ягода и не искам пак такъв
! Вие какъв сте ползвали, кой ще ми препоръчате?
![]()
![]()
![]()
Грейпфрут![]()
![]()
Нар![]()
![]()
Череша![]()
![]()
аз бих си взела с 4ерешаама ина4е не съм ползвала нито 1 от 3-те
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
на черешата ми харесва аромата ...а иначе грейпфрут![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Череша
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
И аз бих си взела черешката.Не съм ползвала нито едното, но все пак черешата ми изглежда най-най.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Черешката съм я ползвала и съм доволна,ягодката също,ноо ги загубих![]()
Като момче съм осещал нара ... И искам пак ...![]()
![]()
![]()
Аз имам на черешката и е хубав.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Черешката или нара
От тези балсами устните стават ли червени, тъй като братовчедка ми имаше един на Нивеа с череша и й ставаха адски червени устните??
+1 Не излизам без негоПървоначално написано от lonely in my live
![]()
![]()
аз имах такъв гланц на Нивея черешата.. обаче много боядисваше в смисъл такъв като си сложиш сеедно си си сложила червено червило..иначе е много хубав.. ако това не те притеснява вземи черешата.. аз бих си взела Нара..
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Ми аз имах ягода и даваше лек цвятПървоначално написано от taamara
![]()
Сигурно ще си ги взема и двечките (нара и черешата)!!!Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
![]()
![]()
Нар или Череша![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ползвала съм нара и съм доволна.
Обаче не съм чувала да предпазват от слънцето.Но пак на Nivea съм ползвала един със защитен фактор.Ето го,само че е 25 фактор:
![]()
Poslednoto na men ne mi haresva, zashtoto ima prekaleno mnogo cvqt, a ne iskam postoqnno da sym s qrko cherveni ustni. Bih si vzela greipfruta na tvoe mqsto.
+1Първоначално написано от paola_Rey
Some girls are just born winners !
имах с череша.. нш не ме кефи.Мисля да си взема с нар или грейпфрут
череша
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
нар бе.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имала съм черешата и ти препоръчвам него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!