- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОЙ ДА ИЗБЕРА
Аз съм имала ягодата....ама мн червена ставах
а на мен хич не ми ходи.....
за това нещо по-прозрачно
Първоначално написано от ™G-Baby™
тия червените на нивеа оставят цвят и е ебати гадното иначе черешата е супер яка на вкус,ама моя точно за тва не го ползвам...става ебати гнусното червено
Голяма дилемаГрейпфрут
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
От теэи трите,эа които питаш-твърдо съм эа нара!
Най-яко мирише![]()
А на Нивеа има от теэи и с пъпеш.Той ми е любимия,мирише страхотно---> http://img.nokaut.pl/p/c4/d5/c4d5ff5...4d1500x500.jpg
` Вече не чуваме шума на вълните,
вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`
нар![]()
Аз си бях взела череша и кат се намазах, устата ми червена,та така и не го ползвах повече,така че бих ти препоръчала някои от другите 2.![]()
Аз имам нар и е хубав.
Имах нар преееелестен е!!! Бих пробвала и грейпфурта.
![]()
![]()
![]()
В момента имам този с нар - мирише на хубаво и има цвят. Слагам си вкъщи от него, а навън само малко, за да не става много червено.
Преди имах с череша, но от старите, и беше доста червеничък - сякаш бях с червило.
Този с греипфрут не съм го ползвала. Преди да замина на море го търсих да си го взема, но не го намерих. А в Турция го намерих - беше по 8лв.Някъде четах, че е много хубав.
Научи се малко да пишеш.Първоначално написано от елиена
Кой го казва!Първоначално написано от girl91
Първоначално написано от girl91
имам две черешки и всеки ден си слагам ту от едната ту от другата, много си ги харесвам, вземи си черешка
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
parviq ili vtoriq![]()
Аааа, тоя с черешата наистина мирише много яко, ама оставя супер гадно червено...Аз съм за пъпеша...
![]()
Доста късничко съм го писала.. явно ми се е спялоПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Пък и скоро се върнах от море и направо съм забравила да пиша на тази клавиатура
![]()
Ами аз ти препоръчвам грейпфрута. Ползвала съм ги и трите. Черешката е прекалено червена, нарът има цвят, но по-лек, а грейпфрутът повече прилича на гланц - имам предвид, че е по-лъскав.
Сега имам с черешка и оставя червено, с ягодката пак оставя, обаче се забелязва само ако се вгледаш много. Иначе имаше пак на Нивеa един тъмно син Essential мисля че беше и ми харесваше, имаше и още един светло син не знам как се казваше, обаче и той беше хубав =)
Еми аз имам ягода, розов цвят и това тъмно синьото! Сега мисля че ще си взема нар!Първоначално написано от aMnEsIa_
Da ti imam problemite...Az bih si vzela nar.
За мен "Воден" им е най-якият!
Не ме кефи устните ми да са изкуствено оцветени.