- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С или без грим се харесвате повече?
Без гримммммммм![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
С черен молив и спирала се харесвам най- много... Само тва си слагам по принцип, сенки, пудри, фдт, руж, ала бала, само на концертите ми![]()
С грим..![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
С, ама добре сложен. Че ми става лошо като видя накакво момиче или жена с умопомрачителен грим, най-вече силни черни сенки ала чалга певачка (не говоря за метълките, които носят такъв грим, а за дамите, решили да подражават на фолкаджийките без да преценят, че това е грим за екрана или сцената, не за ежедневието) или неподходящо съчетание на цветовете.(как ви звучи например червен потник и тревисто зелени сенки?)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз си слагам само един черен молив,гланц и фон дьо тен.С,Без грим всякак се харесвам![]()
![]()
Без ... Естествена красота... И все пак колкото и грим да сложи някоя кифла гъзът й няма да стане по-малък ...
Just haters make me famous! εĭз
Само нещо не схванах какъв е смисъла м/у грим и задникПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
нооо зарежи :P Иначе по темата......еми зависи от настроението
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
За мен да си сложа грим,означава черен молив ,а понякога и спирала.Според мен ми е по-хубаво с грим(черен молив),защото ми подчертава очите.Затова гласувам за С ГРИМ.
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Oh, v tezi jegi vsichko mi se razticha,tui che bez(pod vsichko rabiraite cveten moliv na klepacha i spirala).![]()
с грим се харесвам пове4е![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Само с гланц, защото имам много малки устни които дори през лятото се напукват ако не си сложа нищо![]()
Със.. и иначе се харесвам, но все пак се пита как повече.
Преди си слагах доста грим... появяваха ми се пъпчици и трябваше да ги прикрия...
Сега "открих Америка"... не слагам грим и не ми излизат пъпчици.... и плюс това пести време и средства, пък и е по-полезно![]()
Относно това как се харесвам - и със, и без... имам различно излъчване...
когато съм без съм по по детски и лъчезарна... това ми допада повече![]()
със съвсем малко гримв смисъл в моя случай това е фдт и спирала :P
Истината е, че моята красота се вижда всячески. Със и без грим......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се.
Най се харесвам с току-що изкъпанката коса и мекото личице с подпухнали бузки и ни грам грим (нито вчерашен, нито завчерашен)![]()
Аз в повечето случаи съм без грим,но и с него се харесвам...зависи от настоението :P
Азвсякак изглеждам добре () ,но предпочитам без
![]()
Епа аз не се гримирам .. (момче съм)
обаче повече харесвам момичетата когато са без грим![]()
Има някой толкова напудрени, че като ги гледам ми приличат на
дъга![]()
sas![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
И със и без се харесвам,но рядко се гримирам.В повечето случаи слагам само балсам за устни и спирала .
Имам крив нос, цялото ми лице е в пъпки, косата ми е къса, суха, нацъфтяла, туловището огромно, бедрата целулитни, задника- 55544548 декара, корема увиснал, циците малки, черна съмн като циганка, окосмена навсякъде, паласките ми са километрични и обграждат сланините ми в кръста... и със и без грим съм плашило