- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за обезкосмяване
На 19 години съм, момче съм, всички приятели и познати момчета се обезкосмяват навсякъде..дали да направя тази стъпка или по хубаво е да бъда такъв какъвто съм?! Моля за съвет
Направи я![]()
Бягай в "козметика".Слабо ме интересува дали ще си обръснеш гъза или не.![]()
![]()
еми както сам си решиш... закво друг трябва да взима решение место тебе.. аз се обезкосмявам...Първоначално написано от ludisuvurshen
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
+1 ...
btw тва в подписа ти рулира.. feel the ninja inside you![]()
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Тва съм аз на млади години..Първоначално написано от love_shu
![]()
Ама откъде да знам, че тоя петел е от Shao Lin![]()
![]()
ХахаАХхаАХАХах... нали?! Трябва да си носят табелки с имена и местожителство...Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Horse Crazy Girl!!
ами направи го.. ако се чувстваш готов..![]()
иначе сам прецени дали си прекаленно "космат" за обезкосмяване или можеш и да пропуснеш! На мен лично не ми харесват момчета, които се обезкосмяват![]()
Обезкосми всичко освен краката, за мен е педераско и никога не бих се захванала с подобен мазен гущер. Иначе направи го, особенно ако водиш полов живот.Първоначално написано от ludisuvurshen
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Az si brasna samo pishkata, che inache stava kato karpatska mechka.Drugoto go ne baram
Аз точно за краката говоря..понеже ако не премахна космите повечето са свикнали с подигравка към мен
ти в ред ли ис! Нема ги бараш освен ако не искаш да се изпедерастиш! Т`ва е толкова гнуснооооо мъже да си бръснат кракатаПървоначално написано от ludisuvurshen
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Не се бръсни! Нека голите охлюви не се увеличат с още един......
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Подкрепям!! .. Мразя голи пилета!! .... Мъжа не е мъж, ако няма косми !! Не бих приема краката на приятеля ми да са по-гладки от моите .......... Отврат !!!!Първоначално написано от aniezina
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Още повече, че би ме подтискало гаджето ми да има по-гладки крака от моитеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Run .. Run .. Runаз ти препорачвам да го направиш .. Но поне тези по краката ги остави !!
Ако се оценява колко е мажествено едно момче,по това колко косми има,значи сме го закасали .. Тва е най-маловажното по което да се оценява !!
Така разправях и на моя, който също имаше идея да си обръсне краката ..Първоначално написано от aniezina
Разбих му всичките илюзии .. и като му казах това, че няма да понеса неговите да са по-гладки от моите той каза "ами ако стане така ще се допитваш до мен как да се обезкосмяваш
"
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе я не ме занимавай щом гледаш другите си ЕДИН ГОЛЯМ КОМПЛЕКСАР И ИСКАШ ДА ИМ СЕ ХАРЕСАШ КАТО СИ МАХНЕШ КОЗИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Аз просто се допитвам бе, не съм компексар пффф