.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да я предразположа?

Въпросът ми е...как да успея да убедя моя приятелка,която очевидно показва симпатии към мен да правим секс?И двамата сме още девствени...и двамата се на 16 години.И ако се съгласи...как да я предразположа?

EDIT: Преди известно време тя ми предложи...но аз не приех,защото...и аз не знам защо!Беше преди 1-2 години...

МИ може са и споменаш уж небрежно за секс и ако е съгласна то ще си проличи дали иска.И ако иска вече я каниш у вас и лека-полека...
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Ще го пробвам Други съвети?

Каниш я увас.Лягате ,целуваш я страстно по устните , вратлето и зад ухото и така тя полудява и я питаш готова ли си ?
    Тя казва - за кое?

И нататака сещай се!

Град
    Благоевград
    Ми първо се опитай да разбереш по някакъв начин дали е склонна да прави секс с теб.. и ако разбереш, че иска я каниш във вас да гледате филм примерно.. всичко останало си идва от самосебеси :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Само искам да ти напомня, че за отварянето и ти трябва подходяща атмосфера и достатъчно време и при всеки случай е добре да знае предварително. Желателно е преди това да сте си доставяли френски ласки и да се чувствате спокойно голи. Тъй като и двамата сте девствени, моят най-добър съвет е първо да се опознаете сексуално един друг, преди да пристъпите към момента. Потърси ми из мненията съм давал подробни описания.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Подкрепям мнението на другаря от горния пост, но в допълнение нека изтъкна своето смущение, че е вероятно да откаже. Все пак ако има достойнство, и веднъж си и отказал(поне аз) не би приела секс със теб. Още повече, че първия път е нещо важно и смятам, че си на ясно, че момичетата си мечтаят той да е идеален с човек който ги уважава и цени, в приятна атмосфера и прочие. Първо поговорете, опознайте се в случай че е навита но в никакъв случай не използвай реплики от сорта на "Искаш ли едно чукане?" Аз лично бих те обезглавила и на двете места на които имаш глави!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

:)

Пуснато на: Пон Юли 28, 2008 6:01 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

МИ може са и споменаш уж небрежно за секс и ако е съгласна то ще си проличи дали иска.И ако иска вече я каниш у вас и лека-полека

Град
    Някъде на юг!

Re: Как да я предразположа?

Цитирай Първоначално написано от one_teen
    Въпросът ми е...как да успея да убедя моя приятелка,която очевидно показва симпатии към мен да правим секс?И двамата сме още девствени...и двамата се на 16 години.И ако се съгласи...как да я предразположа?

EDIT: Преди известно време тя ми предложи...но аз не приех,защото...и аз не знам защо!Беше преди 1-2 години...
    Нема какво да го мислиш! Каниш я у вас, хващаш я за гъза уж случайно и ако я видиш, че е готова, мяташ я на леглото и готово!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Само искам да ти напомня, че за отварянето и ти трябва подходяща атмосфера и достатъчно време и при всеки случай е добре да знае предварително. Желателно е преди това да сте си доставяли френски ласки и да се чувствате спокойно голи. Тъй като и двамата сте девствени, моят най-добър съвет е първо да се опознаете сексуално един друг, преди да пристъпите към момента. Потърси ми из мненията съм давал подробни описания.
    Е на тоя човек винаги съм се възхищавала .. + 4636563756
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Е на тоя човек винаги съм се възхищавала .. + 4636563756
    зает е
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Ем целуфка по вратлетло някой език и пусни по-надоло. един език зад ухото там на някой им е ерогенната зона тфа си зависи от зодийте.гали я нежно говори и как ще го направите и тн.

Фен
    Град
    House Music
    и аз да се отбележа като ветеран в тоя форум неочаквай от 1-я път чудеса , притиснението ще ви смачка и 2-мата но от друга страна ще ви е първото най яко преживяване. След това доста ще се отпуснете и сам ще забележиш ,че с всеки път става все по добре Luck !!!
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си