.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    търпи се ама аз сега ползвах деепилиращт крем (Hair) и сам мнооого доволна
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

С кремчето е най-добре ама е тегаво,а и всяка седмица да си взимаш нов не е оправдано ,мисля си за епилатор ,взех си и лентички ама след първото дърпане се отказах

менкам ги епилатор..самобръсна4ка..кр м.. как ми скимне

Н.Хайтов

Цитирай Първоначално написано от Inlofee*
    менкам ги епилатор..самобръсна4ка..кр м.. как ми скимне
    Тука един приятел ползва на майка си епилатора и вика че лентите било по добре

нз..може .. не съм пробвала,а и няям намерение

Н.Хайтов

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Стреп са ужасни. При мен и Дева действат, но те...

Вийт са най-добрите. Опитай с такъв депилатоар.

охх,ами незнам..най - доброто е кола маска..пък щом е с депилатор по - добре се обрасни ..ии аз съм пробвала с депилатор с шпатулка ли как се казва нз, нищо не се махна..на един др депилатор беше с грапава ръкавица ..търках като луда ама се махнаха

Дайте мнение за епилатора

е първо ги намажи хубаво плътен слой,направо на краката си слагай след тва размазваш с шпатулата и 4ака6 колкото пише,след тва хубаво маха6 крема с нея и те ше останат ,ама като се измие6 хубаво с топла вода и търкаш с гъба и падат и си4ко си е ок...абе об6то зето с депилоатор за мом4ета е по добре 6от мое си махне6 нясякъде космите за 2-3 лева,и държи 1-2 седмици мое се трае...ина4е нз за твойта фирма,ама аз ползвам един за 3 лева има си и балсам след депилация и забавя разтежа и си4к ое ок

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    За обезкосмяване на крака е по-добре да използваш или епилатор или кола маска.. Да,ще те боли отначало,но си струва да издържиш.. Все пак после резултата къде е по-хубав и траен..
    А относно крема депилатоар използвай на Elea - лично аз съм много доволна.. махат си всичко и после е мноого гладичко и меко.. пък и има балсам за след депилация..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си