- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може някой да даде съвет
Та цялата работа е:познаваме се с едно момче от близо 1 година преди близо месец ми изпрати sms и аз на него,но нищо друго с една дума гледа ме се като се видим по пътя като писани яйца той-преди като ходех на урок минава покрай мен с колата си и заминаваше и то точно когато знаеше,че се връщам от урок.Обадих му се миналата седмица и исках да се видим,а той каза,че ще ми се обади на други ден да се видим,но нищо останах си с чакането.Да кажеш че липсва желание не.Незнам как изведнъж има желание,а примерно на другия ден не.Правил го е и друг път да ми каже че ще се обади и нищо-после се появява след около месец и аз тъкмо почвам да имам желание и край.НЕРАЗБИРАМ ЗА КАКВО БЕШЕ ТОЗИ SMS И ТОВА ГЛЕДАНЕ???Дайте съвет какво да правя:да ли да го забравя,което е невъзможно понеже работи за приятеля си и идва при него всяка седмица или да изчакам да происка и да го унижа по най-долен начин или нещо друго да наравя незнам ПОМАГАЙ ТЕ.![]()
Благодаря предварително!
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
Забрави го според мен ... Не знам какво е да пратя СМС + всичко останало и да не я потърся ... Не знам според мен си играе с теб взимаго като забавление или го е страх,че може да се влюби...
Един съвет от мен - с НЕСЕРИОЗНИ хора не се занимавай, тоест заеби го тоя!![]()
И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МУ БЯХ ПИСАЛА ДА МИ СЕ ОБАДИ СЪЩИЯ ДЕН А ТОЙ ДОЙДЕ ПРИ ПРИЯТЕЛЯ СИ И СЪС СИГУРНОСТ СА МЕ КОМЕНТИРА ЛИ И НЕ МИ СЕ И ОБАДИ А КАТО МИНА ПОКРАЙ ПРЕДНАТА СЕМИЦА МИ ПОД СВИРКВА КАКВО ОЧАКВА.БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ-ЗАБРАВА И ДА СЕ НАДЯВА МЕ ЧЕ ЩЕ ГО ЗАБРАВЯ БЪРЗО ЗАЩОТО ГО ИСКАМ И ТО НАИСТИНА.Първоначално написано от SuperSizee
Не ти трябва такъв,спри да му обръщаш внимание и да се съгласяваш да ходите на кафе
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Малко трудни положения има , но не мога да разбера само след като не те оценява... Защо да го чакаш ?!
Незнам и аз самата може би,защото е първият сериозен трепет...а относно чакането никога не оставям хората да се подиграват с мен и винаги си го връщам тъпкано,но в този случай май каквото и да направя ще се унижа...Първоначално написано от SuperSizee
Първоначално написано от zaraaa
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Съгласна съм! Забрави го..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Не си губи времето да се тормозиш с такова момче. Ще срещнеш друг. \/
хм ..аз не съм съгласна..
момчетата си мислят,че като се правят на незаинтересовани едва ли не ще им паднем на колене да им се молим и ще ги харесаме
еми според мен си те харесва..остави го да се прави на идиот ..ак0 се някога ти се обади за кафе,не виждам нищо лошо да отидетеУспех
![]()
x2Първоначално написано от miss_asi
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
Абе момиче, това да не би да е последния мъж, че да се вкопчваш така в мисълта за него. Аз мисля, че тряа да му подпишеш пътния лист - оставяй го, не ти трябва човек дето ще те разиграва като маймуна. Имай поне малко уважение към себе си!![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Абе остай го тоя и той незнае какво иска![]()
хахах доста са такива ноо въпроса е че те губят но не осъзнават друж се и ти по същия начин все едно не ти пука да видиш....:ппП
Ако нищо не беше предприела щях да те посъветвам да го направиш, но ти вече си пробвала... Остави нещата както са си, не му хвърляй многозначителни погледи, без смс-и и обаждания и ако те харесва ще те потърси, а ако не те или случайно не знае к'во иска просто няма да те търси.
Първоначално написано от last_kiss^^^
Оууу я стига глупости!...Как ще се унижаваш...Този трепет е само мираж за теб ... Мисли си като нещо,което не съществува,че е не реално,че го сануваш...Но просто недей да се нараняваш само ...Ако беше момче на твоето място си мисля,че би се напил до безобразие вечерта и на сутринта ще си каже тая не ме заслужава...Ти не е нужно да го правиш,а само втората част където е сутринтта
![]()
зарежи го потърси си друг или е страхливец или просто човека си е гъделичкал егото типично за тъй наречените нарцисисти
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Абе само времето ще покаже май на къде ще тръгнат нещата.Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Не се занимавай, адски е несериозен, дори и ако успееш да го уловиш веднъж, после ще береш ядове да го ловиш втори, трети път. Става прекалено объркавно и изнервящо, казвам ти го от личен опит.
Memento moriendum esse!
Има ли вариянт в който ти умираш и той е щастлив до края на дните си?
хах в смисъл,нещо не сханах много ясно...Първоначално написано от GregoryHouse