.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Град
    Някъде на юг!

Бисексуален съм!

Здравейте сите! Имам нужда да споделя с некого историята си и затова се регистрирах в този форум. Надявам се след като кажа това което от толкова дълго време тая в себе си, да не ме осъдите като грешник и неморален! Но да започнем от начало...
    Аз съм момче на 16 години от София (разбира се няма да кажа в кой квартам живея) и мога да твърдя, че водя един нормален и здравословен полов живот.Досега съм бил с около десетина момичета, с половината съм правил секс и винаги с презерватив. В отношенията си с хората около мен винаги съм точен и коректен. Привърженик съм на чистите човешки отношения между хората, лишети от лицемерие и гордост. Във връзките с момичетата се старая да се представям в най-добрата си светлина, без да ги нагрубявам и използвам. Дори когато трябва да скъсам с някоя го правя по най-безболезнения начин!
    Родителите ми са заможни (бих казал) и както често се изразявам "сегашното ми занимание е да ям паричките на мама и на тате"!

Всичко това е хубаво и розово, но само на пръв поглед. От около година осъзнах че съм бисексуален!
    Не съм гей, не мога да живея без момиче домен! Дори се прекланям пред женската красота и грация. Смятам че наистина жената принадлежи към по-нежния пол. Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го изчукам! Иска ми се да го сложа "долу" и да го "&$%&#^" както се казва!

Може би имам някакво раздвоение на личноста или друго невротично състояние, но е факт че освен в момиче съм се влюбвал и в момче!

Има още много интересни факти за моята личност които бих могъл да ви разкажа, но се боя че са прекалено лични, а и искам да видя коментарите ви по темата.

Очаквам цивилизовани коментари, лишени от простащина и глупост!
    Не сиакм писания в стил "Бай Ганю" и "Боян Расате"!

Град
    в мечтите ти
    Важното е що за човек си, а не с кой си лягаш-първото го разбират всички, второто-много малко хора.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Важното е що за човек си, а не с кой си лягаш-първото го разбират всички, второто-много малко хора.
    Да де, но след като го разберат си въобразяват какви ли не работи за тебе!

Град
    в мечтите ти
    А защо трябва да го разбират толкова хора-това е между теб и човека ,с който си, не е тема за обсъждане с приятели
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Някъде на юг!
    А защо трябва да го разбират толкова хора-това е между теб и човека ,с който си, не е тема за обсъждане с приятели
    Права си!!! Абсолютно!
    Затова образът който съм създал за пред моето обкръжение е на "100%вия балкански хетеросексуален мачо". Малко лицемерно нали?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Бисексуален съм!

[quote="Love_Boy"] Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го изчукам! Иска ми се да го сложа "долу" и да го "&$%&#^" както се казва! quote]

е това прозвуча отвратителлно....................ин аче честито и все пак мисля че е малко гадно..аз не бих тръгнала с такова момче защото даже и да ти каже"излизам с момчетата" никога няма да знам какво става

Cruel Intentions

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Няма нищо срамно в това да си бисексуален. От какво се притесняваш?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Някъде на юг!

[quote="mystery`girl"]
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го изчукам! Иска ми се да го сложа "долу" и да го "&$%&#^" както се казва! quote]

е това прозвуча отвратителлно....................ин аче честито и все пак мисля че е малко гадно..аз не бих тръгнала с такова момче защото даже и да ти каже"излизам с момчетата" никога няма да знам какво става
    Което точно е гадното? Аз просто чувствам това към момчетата (красивите) което и към красивите момичета!

Град
    Някъде на юг!

[quote="mystery`girl"]
    Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го изчукам! Иска ми се да го сложа "долу" и да го "&$%&#^" както се казва! quote]

Мега фен
    Уау колко си смел, да си го признаеш.Възхищавам ти се.Ти си моя идол.Не мога да си представя колко смелост е нужно да направиш такава стъпка...

Да ама не.Дреме ми, че си педал.Спести ми проблемите си.

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Уау колко си смел, да си го признаеш.Възхищавам ти се.Ти си моя идол.Не мога да си представя колко смелост е нужно да направиш такава стъпка...

След като не те интересува защо правиш коментар?

Град
    Bucharest, Romania
    кое ще е гадното ли???ами казваш имаш влечение и към красивите момчета..няма нищп лошо обаче да се поставим в една ситуация..аз съм с теб а ти м иизневеряваш с някое красиво момче апфффффф...ще се почувствам страшно тъпо..в смисъл ще ми е гадно ако и изневериш и с момиче..но с момче..

Cruel Intentions

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай

След като не те интересува защо правиш коментар?
    Щот съм пич, а ти си гей.

Подтискай това чувство цял живот и се старай да не мислиш за тази си страна.Не позволявай на никого да разбере.Ако приятелите ти разберат, ще ти се подиграват и ще те зарежат.Ако родителите ти разберат...Просто се постави на мястото им и си представи как сина ти идва и ти казва : "Тате аз съм гей".Това би ги съкрушило.Това е вариант 1.

Вариант 2 е да извикаш пред целия свят, че си бисексуален и да правиш секс с когото си искаш и както си искаш и да не те интересува чуждото мнение.Но както се досещаш, отношението на хората към теб ще се промени коренно.Никой вече няма да гледа на теб по същия начин.

Разбира се, има и междинни варианти.Чукай момченца, без никой да разбира.Но така ще живееш в страх да не бъдеш разкрит.А да живееш в страх - това не е живот.

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    кое ще е гадното ли???ами казваш имаш влечение и към красивите момчета..няма нищп лошо обаче да се поставим в една ситуация..аз съм с теб а ти м иизневеряваш с някое красиво момче апфффффф...ще се почувствам страшно тъпо..в смисъл ще ми е гадно ако и изневериш и с момиче..но с момче..
    Дали ще ти изневеря това зависи само от качеството на нашата връзка! Не от тебе или от мене!

Град
    Bucharest, Romania
    хм..вярно че зависи и от връзката но ако аз знам че си БИ няма да ми е спокойно по време на тази връзка...а и представи си че се скараме и сме някъде навън..и нарочно искам да те накарам да ревнуваш и казвам"ехе..тоя е егати пича.." и ти да ми отговориш "о..да.." или нещо такова.. нз..нямам нищо против да имам такова момче за приятел обаче не мога да си представя за нещо по сериозно а и едва ли съм само аз...мисля си че никой няма да ти го натяква и да те кара да се чувстваш гадно но все пак може да усетиш отчуждение..

Cruel Intentions

Град
    Някъде на юг!
    хм..вярно че зависи и от връзката но ако аз знам че си БИ няма да ми е спокойно по време на тази връзка...а и представи си че се скараме и сме някъде навън..и нарочно искам да те накарам да ревнуваш и казвам"ехе..тоя е егати пича.." и ти да ми отговориш "о..да.." или нещо такова.. нз..нямам нищо против да имам такова момче за приятел обаче не мога да си представя за нещо по сериозно а и едва ли съм само аз...мисля си че никой няма да ти го натяква и да те кара да се чувстваш гадно но все пак може да усетиш отчуждение..
    За съжеление хората имат нагласи към БИ и къйм ГЕЙ -овете!!!
    Но в края на краищата имаш право! Аз все пак не искам да имам бръзка с момчета, а само да се чукам с тех!

Голям фен
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Bucharest, Romania
    еми точно заради това "чукане " е цялата работа..ти даваш ли си сметка ако изневериш на момичето до тебс момче колко кофти ще с епочувства?сякаш не те привлича достатъчно..а и работата е там че обратните момчета се възприемат по трудно от обратните момичетата..защото мъжете сметнаха че е възбуждащо две момичета да се мляскат ,а 2 момчета не..и мисля че още дълго ще е така..но вярвам че след време хората ще ви възприемат(е..винаги ще си има единици но :P )

Cruel Intentions

От около година осъзнах че съм бисексуален!
    i nii ko da napraim???
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

и аз като видя сладко..мом4е с готино тяло и устни4ки ми се иска да го из...(както ти каза) ама съм ф..е нищо де пак е същото падаме си по един и същ пол хах..

Град
    Някъде на юг!
    еми точно заради това "чукане " е цялата работа..ти даваш ли си сметка ако изневериш на момичето до тебс момче колко кофти ще с епочувства?сякаш не те привлича достатъчно..а и работата е там че обратните момчета се възприемат по трудно от обратните момичетата..защото мъжете сметнаха че е възбуждащо две момичета да се мляскат ,а 2 момчета не..и мисля че още дълго ще е така..но вярвам че след време хората ще ви възприемат(е..винаги ще си има единици но :P )
    Не става въпрос за изневяра, а за прост секс когато немам друга връзка! Ако имам връзка много ясно, че нема да изневеря!

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    и аз като видя сладко..мом4е с готино тяло и устни4ки ми се иска да го из...(както ти каза) ама съм ф..е нищо де пак е същото падаме си по един и същ пол хах..
    Хаха, така е! Падаме си по един и същ пол!

Love Boy, dava6 li tlasak na homosexualnite si fantazii i misli, ili gi ignorira6 ?

2. V homosexualnite ti fantazii/misli momche li se 4uvstva6 ili nqkak po jenstven ?

3 Siguren li si, che tva koeto misi6, e tova koeto iska6 ?

Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го
    И аз изпитвам същите силни чуства когато видя някоя яка мацка, и с дни не мога да спра да мисля за нея. Като полудяла съм. Искам само да съм с нея. Тъй че двамката сме от една порода . Знам какво ти е на душата Мога само да те посъветвам бъди какъвто си. знам че е изтъркано и все пак не можеш да бъдеш друг човек!
    Щом това те влече не виждам смисъл да го подтискаш. Ако смяташ че обкръжението ти няма да им хареса тази част от теб просто не им я показвай. Имаш право да запазиш това за себе си и вникакъв случай не си лицемер. Напротив! В този свят всеки има своя, съкровена тайна.
    Помисли и от тази страна. Ако твоите приятели разберат истинската ти същтност и се отдръпнат от теб; ако те намразят и обиждат ... Това не е ли ЛИЦЕМЕРИЕ!!!
    СаМо СлАбиТе нЕ мОгат СаМи.. а ЧесТо СиЛнИте Гордоста им ги осъжда на сАмОтА..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си