- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ви се струва заплата 450 лв. за 6 часов работен ден
За София са малко, имайки предвид всекидневната заетост, независимо по колко часа.
Ако има перспектива за увеличение на заплатата и/или реално израстване във фирмената йерархия, бих започнал. Иначе не.
Когато си ученик и евентуално сезонно нает на работа, надали те интересува толкова фирмената йерархия.![]()
За постоянна работа може и да не става, но предполагам, че той ще работи няколко месеца.. затова изглежда прилична заплата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В повечто случаи от само 'временна и сезонна' работа, се превръща в постоянно, докато учиш )
450 лв за ученик не са малко.Ако започне и не му допадне нещо, винаги може да напусне така или иначе. По-добре с тея пари, отколкото без, очаквайки от някъде 700лв.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Няма значение дали са за ученик, студент или 'възрастен'. Човекът трябва да цени труда си и да знае точно колко струва той. 450лв за пълна работна седмица вече НИКОЙ не взима толкова малко )
Друг е въпроса, че като за начало е добре.
Имам едно приятелче - Project Manager във фирма за правене на компютърни игри.. общо взето го раздава шефче и обяснява как дадено меню му харесва или да го изпипат още - започна на 350 месечно, в момента е 1.6 чисти на месец.. след 2 години във фирмата )
Добре изглежда, но зависи каква работа ще вършиш и естествено какво е положението ти - ученик, студент, семейство ли ще храниш с тях?
Аммм, 450 лева за един ден, никак не е зле.![]()
Шегувам се, прилично е.
...
Бе ти нещо хвалиш ли се..
Тва си е страшна оферта..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Аз веднага бих приела..
Друг е въпросът каква е работата.
Защото можеш да работиш по 12 часа на ден, ама да си клатиш краката на стола, докато ако е тежка физическа работа, и 1000 лева да са...
Ako 12ч трябва да си клатя краката, ще се гръмна. Аз сега 6ч седя на едно място и направо не ме свърта на моменти... какво остава, ако е 2 пъти повече...Първоначално написано от Emo Doll
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
За 10 часов работен ден щях точно това да правя и да взимам около 300лв....
Та реших, че е по-удобно да пиша разни дребни нещица вкъщи и да помагам на мама.Тя ме излъга, че ще ме натоварва повече.Но какво да очаквам...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми супер,
ама зависи кво тряя
да правиш ест.
медно, медно
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
доволно![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ти чуваш ли се? Луд ли си?Първоначално написано от exploitedteen
Сложи наем 250 лв., защото не знам за по-нисък, сложи му да яде като мишка по половин хляб на ден със готова супа на Маги, която пък ще яде 3 последователни дни прави около 30 лв. Да плаща 20 лв. вода, 50 лв. ток и примерно... 30 лв телефон? Какво остава за него... Грубо? И това е, ако кара като мишка...
В София под 1000 са си доста малко...
Към Автора: Глупава сума, която могат да предложат само на пишлеме като теб! Давам ти не повече от 18 години.
За стандарта парите са НЕВЕРОЯТНО МАЛКО! А дечицата по фурума се залъгват, защото мама и тати взимат по 300 - 400 лв, нали?
Смешници.
Сложи наем 250 лв., защото не знам за по-нисък, сложи му да яде като мишка по половин хляб на ден със готова супа на Маги, която пък ще яде 3 последователни дни прави около 30 лв. Да плаща 20 лв. вода, 50 лв. ток и примерно... 30 лв телефон? Какво остава за него... Грубо? И това е, ако кара като мишка...
Към Автора: Глупава сума, която могат да предложат само на пишлеме като теб! Давам ти не повече от 18 години.
За стандарта парите са НЕВЕРОЯТНО МАЛКО! А дечицата по фурума се залъгват, защото мама и тати взимат по 300 - 400 лв, нали?
Смешници.
Смешници.
свасти, ти си ебати хомлеса, даже няма да си направя труда да ти обясня колко си смотан, щото е 11 часа, пия си кафето и даже ме мързи да те напсувам подобаващо, жалкар такъв.![]()
Леле, милионерчето се обади..Първоначално написано от СВАСТИКА
че как добре си е аз съм на същата заплата (под 18 съм само за 1месец тфа лято) но пък съм от 8.30 до 5 работата е по скоро канцеларска ама има и тежки моменти но не се оплаквам
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Каква 'саможертва' само..Първоначално написано от ВинкелО
А и тя се шегуваше.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Истината е,че си лягам,защото след 5ч имам изпитПървоначално написано от ВинкелО
Да оставим чуруликането за друг път![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...