.

Виж резултатите на анкетата: За или против погото?!

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА! Аз обичам насилието

34 45,33%
  • ПРОТИВ! Това е опасно и деморализиращо

32 42,67%
  • Не знам за какво говориш

9 12,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    то беше към оня с бръснарските ножчета, от ексо посочен, ама и ти засегна погото на неподходяща музика от време на време.

в смисъл, като бях на Placebo концерта миналата година първо видях " \m/ " ръце, вдигнати във въздуха, а после пред мен правиха пого.

На Placebo, лол!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не че на ска е неподходящо да се прави пого, просто се прави малко по-различно (както казват хората, сканкване).
    Е, аз си прекарах яко защото беше хармонична цялата тая работа, но имаше някви много груби. Резултатът беше много паднали момиченца (е, и те си бяха виновни защото хем седят пред сцената, хем се кълчат, хем нищо не правят), непрекъснато изправяне и за капак го отнесе и крака ми, но невърмайнд, поне споменът си струваше.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Сканкването няма нищо общо с погото.

На хардкор концерти, който прави мизерии най-често яде големия
    Поне така е в София, Варна хардкор се оправяйте...

А метълското пого е гадно просто, защото българските метъли нямат културата... пазели се, пазят се друг път

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сканкването е танц, където няма физически контакт с околния...
    хахаха е явно теорията е такава, но на практика всеки път като ходя на PIZZA или нещо от сорта, определено има много синини и т.н. само и единствено от физически контакт ...

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Сканкването няма нищо общо с погото.

На хардкор концерти, който прави мизерии най-често яде големия
    Поне така е в София, Варна хардкор се оправяйте...

А метълското пого е гадно просто, защото българските метъли нямат културата... пазели се, пазят се друг път
    Я умри бе. Кво ми се правиш на интересен, София хардкор, уау! Сега назови някакво crew и да почна да се хиля. Не знам дали си велик-ултра-мега-гига-хипер-кибер тру хардкораджия обаче стига с тия ТЕОРИИ. Всеки на теория е велик колко вида скина знае, как имало разлика м/у мош и пого, ама Българийка си е скромна, и нещата често се припокриват и се смесват. Айде че не ми се спори. Метълите нямали култура. Тъпо. Все едно аз да кажа че кораджиите са някакви надути такива. Винаги има идиоти, но и на метълски концерти хората правят stage dive, и на метъл концерти се вдигат във въздуха, както и се пазят. Ти като си "мошер" не значи че всички около теб са еднакво unitизирани и внимателни. Но както и да е, не знам кво е в София. И е тъпо да казваш че се пазели "дръг път" след като не ходиш по метълски концерти. Аз също не се скъсвам да ходя, но и от приятели и познати си знам, че винаги те вдигат като падаш, а у, момичетата се изкарват като стане напечено и т.н. За кво го обяснявам тва изобщо. Ти като си хардкор да не би тва да те прави по deafult много по-внимателен от метълите, по-готин, по-отракан, адски умен... Както и да е, всеки със собствения си филм.

exploitedteen, по принцип, по принцип, ама на практика сканкването си е като някакво пого, поне по концерти. Да, много по-различно е като начин на движения, но си е пого, за добро или лошо, и buffalo88 го каза, физически контакт присъства.. хич да не е...

Ебаси злобарката... изписа цяла тумба клишета без никакъв смисъл.

Ходя и на метъл и на хардкор концерти достатъчно често за да направя заключения
    Метълите нямат пого култура, бутат се като прасенце в обор... а да изкарват си жените, поне за това им стига акъла.
    Юнити няма, ако имаше нещата в клубовете щяха стоят по съвсем друг начин. Не говорим за внимателност, а за адекватност. Когато си се напил като прасе преди концерт е доста трудно да си адекватен.

Човекът с теориите си ти.

АХАХАХАХ!
    Е, значи вие в София се оправяйте. : )
    Не съм злоба, просто осъзнавам колко ви е топло на всички (или поне на повечето, че съм доста толерантна) в тоя форум Спокооо, и тва отминава.

Нямам кво да коментирам по поста ти. Ще се заяда малко, че тва "пого култура" звучи отвратително смешно.

А също така не разбирам къде ме оспорваш? Не достигам до никаква информация в поста ти, странно.

А пък нима на пънк концерти няма неадекватни и пияни хора, та дори по хк концерти? Моето становище (както казах) е че винаги (ще) има идиоти, които да сa невнимателни и неадекватни с околните.

Айде мир да има. Горе-долу не спорим за нищо, освен за филмите в главата ти/ни/ви, и т.н.
    И ако посочиш къде точно съм написала нещо клиширано, ще е добре.
    My thoughts are original

пп. Нали метълското пого беше гадно, а на хк концерти който правил мизерии ял много голям. После пък нямало юнити. Положението в клубовете било зле.
    Аз не се оплаквам. Нищо не е толкова зле, обикновено идиотите не преобладават.

Айде да не си чеша пръстите, защото всичко смислено което имах досега да кажа, го направих в по-предните постове и не смятам с този си да се излагам

have a nice day

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    съвсем случайно попаднах в пого с метъли на концерта на УАСП в ловеч и мога да кажа, че не се пазят, даже и падналите не вдигаха. и wall of death имаше, ама не беше особено приятно изживяване за някои метълчета.

jghgh, сканка няма нищо общо с погото и на теория, и на практика. другия път като видиш някви залухави пънкари да подскачат на ска-концерт да знаеш, че това не е сканк.

Преписваш ми някакво общи идеи от хардкора за юнити и не знам си какво си, които не си спомням да съм изказвал, изведнъж се оказва, че не ходя по метълски концерти и още дузина догадки за моята персона, които са напълно типизирани...

Вместо да се аргументираш, започваш да ме нападаш с някакви смешни пуберски методи

Пого култура има, защото има различни видове пого или и различни техники така, че да се намалят инцидентите до минимум... на някой селяндур, който си мисли, че е просто хаос и бутане може и да му звучи смешно.
    Идиоти винаги има, но по метълските концерти са много по-голям процент.
    На хардкор концертите ако имаше юните нямаше да има нужда някой да го яде, нямаше да се пуши вътре, нямаше да има крюта, нямаше да влизат хора с бутилки в моша... въпроса е че по на тези гигове хората излизат точно толкова бързо колкото са влезнали, а на метъл концерт се приема за нещо нормално

Мирът е за друга субкултура, а ти се изложи отдавна така, че не се притеснявай

Успех с извличането на информация!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Напълно съм съгласна с горното мнение. Факт е, че има много повече инциденти на пого на метъли. Сами си правете изводите. Те влизат в погото, за да се блъскат както им падне.
    По темата - кефи ме.
    get off.

Град
    Shove IT
    ХАРДКОР ПОГО... с 2 ръце съм за

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Е като отивате на Металика какво очаквате? Т'ва да не е Джордж Майкъл или както там се казваше оня. Метъли, пиене и пого. Като им харесвате само баладките на Металика си ги пускайте по домовете ;]
    Аз съм "За". Идеален начин да разтовариш ако искаш :]
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

По принцип като не искаш,не влизаш в погото.О
    Не разбирам какъв е проблема,в крайна сметка другите се буткат там не ви.А тфа,че блеете и попадате насред погото е друг въпрос.
    Не можеш да очакваш друго на метъл концерт.Просто е необходимо някъде.
    You're one in a million
    yeah, that's what you are
    You're one in a million, babe
    You are a shooting star

Аз съм "за"...
    we give it all.

Град
    Видин
    Абе, автора, аз да съм забранил на някой чалгар да си друса мазните кючеци понеже не ме кефи ?
    Като не ми харесва да друсам кючеци не се включвам и толкова...
    А на теб като не ти харества погото, стоиш отвън и си се наслаждаваш на музикалното изкуство, а те си изкарват енергията, точка по въпроса.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

За ест.. Не подкрепям насилието, но погото е начин да се освободиш от отрицателната енергия. Който не му харесва - стои встрани.

Против
    Non musique - non vie!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ZA
    u4astvala sum samo 2 puti,no mn mi haresa -born_stubborn e prav/a i az opredeleno imam nujda ot takiva "tanci"
    posle kato se razglejdah mi be6e mnogo stranno koga sum gi polu4ila vsi4kite sinini i rani-malko ili mn vnimavaha za men(vse pak sum momi4e)
    otklanqm se ot temata-tvurdo za pogoto sum (stiga da ne se nalaga sled tova da me iznasqt s lineika)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Който не иска да участва, отива другаде.

Аз съм ЗА.

Против.Що за танц може да е тва?

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Против.Що за танц може да е тва?
    А що за танц е да си друсаш гъза на турско-циганска музика...всеки си изкарва енергията както му харесва...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ЗА! Аз обичам насилието

бате ти си яко зле 1во погото е за който иска влиза кофее и се бута 2ро ти кфо искаш бе бате?! Предполагам не си от най младите щом имаш жена - не се обиждай :Д Ти кфо искаш - да седиш на едно място ако искаш даже да седнеш и с костюм и да се наслаждаваш на мелодичната музика "метал" (аз слушам пънк) и всички да мълчат и да гледат умно ?!Не прочетох сичко дето написа ама като ти видях аватара и езика на който пишеш ми стана ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си