.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Вярно ли е,че щом навършиш 18 трябва да отидеш на гинеколог?

здравейте момичета,иска да ви питам нещо,вярно ли е че когато навършиш 18 год.личната задължително те праща на гинекологичен преглед.аз ам още на 15...не съм девствена ,но все пак питам,а и мн ме е страх...благодаря предварително за вниманието

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Еми аз съм на 18,и поне аз незнам за такова нещо.А и от какво те е страх?Нали дори да те пратят ще е като станеш на 18... а тогава ще си пълнолетна и майка ти нищо не може да ти каже.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

не ме е страх толкова от майка ми,колкото от онзи стол "магаре" май му викат

Цитирай Първоначално написано от alexandra_00
    не ме е страх толкова от майка ми,колкото от онзи стол "магаре" май му викат
    Еми то не е много приятно попринцип,то и на мен не ми е приятно...ама се свиква............

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не е вярно, аз съм на 18 и никъде не са ме пращали
    Столът не е страшен, може да си притеснена, че лягаш пред гинеколожката, но на нея грам няма да и направиш впечатление, все пак колко момичета преглежда на ден..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Пълна глупост! Незнаех, че има възрастова граница , за да посети човек гинеколог.
    ♥ ♥ ♥

1. Няма нищо страшно в 'магарето'
    2.Не те пращат задължително,но е хубаво да се прави след като навършиш 18 и дори да си девствена-все пак трябва да си отговорна към собственото си здраве. А хората,които правят секс и преди 28 трябва поне профилактично да посещават гинеколог.
    3.ТИ трябва задължително да ходиш на гинеколог поне вднъж годишно след като си полово активна. Иначе рискуваш да се сдобиеш с някакви инфекции и куп други проблеми без дори да се усетиш,а когато това стане да е прекалено късно. Сама носиш отговорност за здравето си,но щом някакъв глупав страх те спира да идеш на съответния лекар,не смятам че си достатъчно зряла за да водиш полво живот. Аман от лапенца.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си