.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпроси за цикъла

Единия съм го задавала,но не ми се е отговаряло,та той е Когато си във цикъл и правиш секс без презерватив има ли вероятност да забременееш и съответно защо
    А втория - Ако пиеш кафе в млада възраст (14-17) възможно ли е да ти закаснява цикълът
    благодарско

Мега фен
    1.Да.Защото сперматозоидите живеят няколко дена в благоприятна среда каквато е вагината.
    2.Тогава на 99% от тийнейджърките би им закъснявал не мислиш ли?

Град
    The Land Of The Doomed
    Можеш да забременееш да, защото овулацията не винаги съвпада с менструацията. А за второто не съм чувала за подобно нещо - мисля че нема особена логика.. Нз

Град
    в мечтите ти
    По първия въпрос- много малко вероятно е овулацията и менструацията да съвпадат -следователно вероятността е малка.Но по време на цикъл е хубаво да се прави секс с презерватив, защото вероятността от инфекции е по-голяма, а и от хигиенна гледна точка.
    По втория въпрос-не, не е възможно
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

втория въпрос беше малко глупав верну ама тряше да попитам мерси

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Можеш да забременееш да, защото овулацията не винаги съвпада с менструацията. А за второто не съм чувала за подобно нещо - мисля че нема особена логика.. Нз
    Овулацията не съвпада с менструацията, а е около 2 седмици преди нея. Рядкост е да съвпада. Именно при такава ситуация е възможно да се забременее. Но е рядкост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си