.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Имам въпрос относно бременността..

Ако момчето свърши в мен и след няколко часа ми дойде има ли вероятност да съм бременна или не.. Моля ви пишете щото ако има нещо трябва да се отреагира бързо.. на 13 съм и не искам да ставам мама.. [-o<

Супер фен Аватара на miShle
    Абе защо не мислите с главите си.. как ще свърши в тебе ?!? Мисля,че щом ти е дошло няма как да си бременна.. но все пак не съм сигурна .. .
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Винаги има опасност да забременееш,въпроса е че трябва да мислите за действията си защото после пускате такива теми и какво ние не можем да направим нищо,Ескапел...Защо за бога си дала да свършат във теб,сега ще си одговаряш за действията БЪДИ ПО-ВНИМАТЕЛНА надявам се да земеш мерки,и да не се стига до нежелана бременност!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

az puk mislq 4e nai nakraq trqa nqkoq 12-13 godishna pikliva BALGARKA da zabremenee za da se setqt si4ki ostanali 4e polov jivot predi 15 [dori tfa e rano] e LUDOST, sq kaji 4e i prezervativ e nqmalo... ama est 4e e nqmalo ko li se 4udq i az ne piesh i hap4eta sig? da, ne piesh... ami ostavi bremennostta ami sas veneri4eskite bolesti ko she praim? vijdam ta sled 5 godini bolna ot SPIN...i tfa nai nakraq trqa da se slu4i na nqkoq takava drisla za da vidi kfi sa posledstviqta .... Malko sum brytalna i sajalqvam za ujasnite pojelaniq, no mi pisna ot takiva bezotgovorni hlapeta...ne e dostata4no jelanie za sex, ne e dostata4no i da se 4ystvash gotov, nito da imash 4ovek do sebe si koito te obi4a ... predi si4ko ostanalo e POLOVA GRAMOTNOST, nau4i si anatomiqta i iz4eti pove4ko za bolestite i predpazvaneto i togava go pravi pak.. basi shibanite lapeta

да има вероятност а ако ти е било за 1ви път може да не ти е дошло а да има кръв при отварянето направи си тест отиди на гинеколлогние не можем да кажем дали си бременна но има ПРЕЗЕРВАТИВИ за тая работа . . . 13 годишна и го прави без презерватив и след това се чуди кфо да прави . . дано нищо не е станало направи си тест и другият път ако не искаш пак да стават гафове кажи на приятеля ти да си сложи презерватив
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    За съжаление темата не е ебавка .. Чела съм и други мнения на авторката и действително е на 13 и води полов живот.

По темата: Нямам цензуриран отговор. Както казаха преди мен - пикла. Ако продължа може да ме баннат.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    az puk mislq 4e nai nakraq trqa nqkoq 12-13 godishna pikliva BALGARKA da zabremenee za da se setqt si4ki ostanali 4e polov jivot predi 15 [dori tfa e rano] e LUDOST,
    имаше преди 1-2 години в 1 предване, гостуваше най-младата майка, беше на 12-13 години, не помня то4но, и бяха извадили бебето 4рез операция, щото ако е трябвало по стандартния на4ин, е нямало да може да излезе така 4е...ако наистина е свър6ил в тебе...нз просто...мн яко си се прецакала меко казано
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Благоевград
    aniezina то хубаво изразяваш мнение.. но не е нужно да я нападаш.. все пак тя сама отговаря за себе си
    Иначе мисля че няма голяма опасност да си бременна, щом като след това ти е дошло, но се случва и да ти дойде, въпреки, че си бременна (като цветната бременност примерно).
    И следващия път мисля какво правиш.. та вие сте едва 13 годишни.. а вече пускате теми от сорта на "той свърши в мен"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не си бременна. Но се образовай повече за половата си систевма и после си ври разни работи в нея!

Град
    Асеновград, България
    Не си бременна. Като си решила да правиш секс на 13, вземи се обогати интелектуално поне.
    П.П. До всички "колеги" от тази и другите теми... Оставете на модераторите да преценят коя тема е ъъъ "ебавка". Ако имате какво да напишете по темата правете го ако не пропуснете я и намерете друга, която ви допада!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ахм..някъде четох,че дори и да правиш секс по време на менструация,сперматозоида може да остане в тялото ти и да живее няколко дена...ама..до колко е вярно не знам..Пък и ползвайте презервативи..Омг аз на 13 определено не съм и мислила за секс..
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Град
    Асеновград, България
    Такааа. Хайде сега да видим! Други заядливи има ли? Така и така съм тръгнал да трия... Или пишете по темата или ни спестете коментарите с дълги обяснения в кой клас на колко години си и какво учиш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не си бременна, спокойно.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Опасност от забременяване винаги има, независимо дали след няколко часа ти е дошъл цикъла или не. И въобще как може да ви хрумне да го правите без презерватив и да свършва в теб?
    Знаеш ли, според мен е най-добре да вземете тест за по-сигурно
    Успех
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    За съжаление темата не е ебавка .. Чела съм и други мнения на авторката и действително е на 13 и води полов живот.

По темата: Нямам цензуриран отговор. Както казаха преди мен - пикла. Ако продължа може да ме баннат.
    +1 За какво ще те баннат?Защото казваш истината?
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Опасност от забременяване винаги има, независимо дали след няколко часа ти е дошъл цикъла или не. И въобще как може да ви хрумне да го правите без презерватив и да свършва в теб?
    Знаеш ли, според мен е най-добре да вземете тест за по-сигурно
    Успех
    И освен теста.. може да вземе и едно хапче ескапел...
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Няма опасност, споко.
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    az puk mislq 4e nai nakraq trqa nqkoq 12-13 godishna pikliva BALGARKA da zabremenee za da se setqt si4ki ostanali 4e polov jivot predi 15 [dori tfa e rano] e LUDOST, sq kaji 4e i prezervativ e nqmalo... ama est 4e e nqmalo ko li se 4udq i az ne piesh i hap4eta sig? da, ne piesh... ami ostavi bremennostta ami sas veneri4eskite bolesti ko she praim? vijdam ta sled 5 godini bolna ot SPIN...i tfa nai nakraq trqa da se slu4i na nqkoq takava drisla za da vidi kfi sa posledstviqta .... Malko sum brytalna i sajalqvam za ujasnite pojelaniq, no mi pisna ot takiva bezotgovorni hlapeta...ne e dostata4no jelanie za sex, ne e dostata4no i da se 4ystvash gotov, nito da imash 4ovek do sebe si koito te obi4a ... predi si4ko ostanalo e POLOVA GRAMOTNOST, nau4i si anatomiqta i iz4eti pove4ko za bolestite i predpazvaneto i togava go pravi pak.. basi shibanite lapeta
    +1111111
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    o edna v svoge rodi na 13

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не си бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си