- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кфи цигари пушите
Виктори Ултра,а като нямам пари Мерлин десятка.
Нея ще целуваш, а ще виждаш всъщност мен..
После до прозореца ще пушиш отегчен,
в свойта самота..
Сега го карам на жълта Камилкаили Карелийка 100 (ако се видя с по малко парички - много са икономик)... От жълтата Камила пръстите ми пожълтяха като на дърт тютюнджия само за 2 месеца!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от hotxxmess
Ооо преди година и аз много ги ловках Пал Мал слимсчетата.
Btw Merylin са само слимс! Няма дебели, дебелите Merylin са King!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
тея днеска за първи път ги видях в нон стопа, да не са некви увкосени майна, колко са силни и дебели ли са?Първоначално написано от Lovefist
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
пуша от 2 години и то само силни - джумая, давидоф.. всяка събота и неделя бягам по 2 километра и ходя на фитнес.. и "не избивам комплекси"Първоначално написано от astateoftrance
![]()
=]
Абе, как може да пушите!? Вие май не знаете колко е вредно. Аз не пуша и няма да пропуша! Просто няма да пипна цигара освен когато паля на мама, но това е отделен въпрос.
Ми може! Наша работа си е! И повярвай ми всеки знае колко е вредно...не е нужно да се караш аа...всеки си гледа за себе си.Първоначално написано от sladurka122
Увкосени са да. С вкус на ванилия и череша ги има. Силнички са тия с ванилията (с череша леки ми идват), иначе са си дебели да. Неска си взех Rothmans King Size сини, много ми харесват, тежички са доста и те.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Аз пуша от една година и ходя на фитнес 4 пъти в седмицата,бягам 3 пъти в седмицата по 4-5 км мога да кажа, че цигарите не ми правят никакъв проблемПървоначално написано от ach0
Иначе за темата пуша черно Marlboro Davidoff GD а когато няма финанси кфото падне
![]()
червено боро.<3
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
почнах с бяло виктори, после имах един период на боро голд, а сега съм на лъки страйк син или л&м син, ако няма ЛС
afk
Виктори Силвър...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Merilyn Vanilla
Бяло Виктори, червено Мурати, а когато видя цигари с готина кутийка си взимам.
^^^
Бургас <3
не пуша, но харесвам black devil , независимо от вида
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.