- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кфи цигари пушите
Аз пуша King, GD , Victory , Marllboro , Davidoff , Karelia , Kamel , Winston ,и това е общо взето![]()
бяло марлборо
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
спрях цигарите :P иначе Черен дънхил
пс: попушвам от време на време![]()
Lucky Strike Click and Roll -като стиснеш филтъра вътре има едно малко топче с ментов аромат и цигарата става адски добра. Можеш и да решиш да нешиш да не пукаш капсулката и все 1 пушиш нормална цигара.
И освен това червен Marllboro.
а тия лъки страйк с ментол са силни, обаче не се усещат заради ментата.. която впрочем е супер вредна
не че цигарите не са сами по себе си, ама в комплект с нея :д
он
иначе, когато си купувам, син давидоф
Muratti slims, victory
Lucky Strike Click and Roll
аз пуша каквото вие пушите, все пак тоя дим отива някъде и някаква ирония все при мен
Основно Parliament Aqua Blue или новите Lucky Strike с чист тютюн ;д
Не пуша, ама понякога си взимам по кутия Парламен АкуаБлю. Тия с ментол също много ме кефят.
Според мен е по-смешно да създаваш мнение за някой само по това дали пуши или не. Пушачите не казват на непушачите ''започни да пушиш'' - вие може да не казвате на нас да спрем. Не всеки е започнал да пуши ''за да се прави на интересен'. Има много причини. Аз започнах да пуша малко преди родителите ми да се разведат, за да не стоя унас. Мислиш, че не знам, че се тровим ли? Пушачи сме, но не и малоумни. Има хора, които не пушат и могат да имат рак и на 20 години (тъй като хамбургерите и чипсовете са много по-здравословни..), а един пушач може да доживее и до 80 години. Всеки сам си преценя. Като не ти харесва темата не я коментирай....