- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кфи цигари пушите
Бяло Виктори или шарена карелиа... Ако някой има желание да ми дава от неговите - премам всякакви![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ммм...Бяло Виктори или Горна Джумая![]()
Не пуша, обаче най-готини са Мурати и Давидофф![]()
не пуша![]()
GD,Gladiators,MM Slim,PALL MALL..
не се изказвай неподготвен,прасе
Жълта Ева и понякога Карелия Ултима.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Пикличке, теб как ти дават цигари в магазина, като не знаеш даже от къде излизат бебетата ?Първоначално написано от malkata^sladuranka
![]()
Шарена Карелия. Не съм ги сменяла от няколко месеца иначе преди пушех Бяло Боро
Drink Triple
See Double
Act Single
мурати дебело светличкото
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Карелия Слимс шарената![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Била съм на Престижи,на Фемина тая розовата,после на Виктори Ултра,сега съм на Виктори Силвър...минавала съм през Ева,през ЛД,през Горна Джумая...ама тука от 2-3 месеца съм на Виктори Силвър...намират ми се повечко пари сигурно за тва :P
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Pall Mall orange slims ;]
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
виктори ултра или бяло и шарена карелия![]()
Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.
Victory Silver![]()
bqlo viktori ili MM ili vais roi ama az pu6a rqdko taka 4e kvot dadat takova
nikakvi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Най харесвам жълтата Ева, но пуша и Карелия - шарена
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Не пуша. Достатъчно е мръсен въздуха в София, та само тфа ми липсва
Obiknoveno pu6a VIKTORY WHITE ponqkoga bql davidov ama mn mi varvat ta pove4eto vreme victory-to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sam seriozen pu6a4 no mn obi4am LM