.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Мечтите ви за в бъдеще ..

Тъй като вече всички знаете къде сте приети зайчета пък и ние по-старите зайци ми е интересно да ви попитам

Какви искате да станете ,с какво искате да се занимавате след като завършите училище ... И какви надежди ви носи вашето училище /в смисъл всеки е с някакъв профил / ...

П.С - Давам пример,като започна първа аз Уча в икономика с профил финансова отчетност и искам след като завърша да се реализирам в посока -банки и такива работи ..Надеждата ми е след някоя друга година както майка ми казва ,да кръстосвам крака на някое бюрце и да си живея без ограничения живота с хубава заплатка , а училището ме предрасполага към такова бъдеще ..

ВИЕ СТЕ ... --->

Поздрав за всички приети в НТБГ,които може би също ще работят нещо подобно .. (Еми фенка съм им )

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Аз пък съм профил с История След 12 ти клас...продължавам надявам се в Софииския или УНСС - Право От там....нататъка и аз си се представям ...с крастосани крачета на някое бюрце
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Уча "Счетоводна отчетност" в Нацаоналната търговско-банкова гимназия или така нареченото НТБГ.Уча немски език и също така искам да уча в Германия след 12 клас.После може и да се върна в България.Вероятно като завърша и се върна тук ще работа във фирмата на баща ми или другото ми най-голямо желание е да създам своя собствена компания!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ем... аз съм чуждоезиков профил - англ. & немски ...
    и идея си нямам с какво искам да се занимавам ..
    на този етап всяка седмица си сменям интерсите
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Аз уча в хуманитарна гимназия. Много сме добри. След като изляза от училище, мога да кандидатствам всичко, за което приемните изпити са история и български език и вероятно ще ме приемат. Голямата ми мечта е да стаа археолог, но за жалост в тази професия ядене няма и все повече се замислям да обърна поглед на другаде. Влече ме регионалното развитие, в него има пари, т.е да изготвям проекти, които да се финансират от ЕС. Искрено се надявам правителството да не се осере дотолкова, че да ни спрат парите за няколко десетилетия и евентуално да мога да работя такова нещо.
    Memento moriendum esse!

Az sam v angliiska sas vtori ezik nemski i edinstvenata mi ambiciq zasega e da moga da si vzema ispitite po angliiski za da y4a vav 4ujdestranen universitet..nz oba4e s kfo iskam da se zanimavam imam idei, no mai sa nerealisti4ni no kato cqlo sam reshila da ne jiveq v Balgariq...nqa smisul, taq darjava nqa da sa oprai...a neshto izvun me4tite za kariera-iskam da si namerq dobri priqteli v novoto daskalo i da ispitam tova koeto nari4ate istinska lubov

аз не съм обмислила мн нещата но сега съм в профил немски англииския го уча на часно като взема и по двете сертификати и свърша училище смятам да следвам политология но не се знае може и да си променя решението но в никакъв случаи не искам да се занимавам с химия или физика
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

аз не съм обмислила мн нещата но сега съм в профил немски англииския го уча на часно като взема и по двете сертификати и свърша училище смятам да следвам политология но не се знае може и да си променя решението но в никакъв случаи не искам да се занимавам с химия или физика
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Moqta mechta e slednata:
    Sled kato zawursha ezikowata gimnaziq (profil nemski , s wtori angl),w koqto me prieha,da zamina w Germaniq da sledwam ,no oshte ne sum reshila kakwo po-tochno-Bankowo delo ili prawo .Ot mene samo se iska da naucha perf ezika i da sum s otlichen uspeh.Ostanaloto zawisi ot lelq mi i bashta mi-te shte mi pomagat.

хмм моята мечта от супер малка е да стана адвокат^^ са съм с профил издателски дейности и масови комуникаций за журналистика..но не мисля че това е нещото за коеот искам да уча..така че след 12ти клас започвамд а уча право...и поне да осъществя една голяма мечта :P (sUn) =]

Аз съм приета в ТГ-Бургас в паралелката банково дело с френски език но след 12клас искам да уча правоо

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Както вика ^САНТРА^ .....вЯРНо....прависти много се навъдихме

Лично аз обаче не бих заминала извън България. Обичам страната си,колкото и подло тя да действа спрямо младите хора. Смятам ,че при добро желание и тук може да се постигне успех.

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO

Лично аз обаче не бих заминала извън България. Обичам страната си,колкото и подло тя да действа спрямо младите хора. Смятам ,че при добро желание и тук може да се постигне успех.
    Някой ден ще ми повярваш ти :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO

Някой ден ще ми повярваш ти :P
    Ей аз искам да ти се извиня.Не бях права да споря с по-голям човек от мен. Просто понякога.....съм голям инат и отстоявам тезата си до край :P Най-малкото имаш по-голям опит. След 3-4 години, дай боже ,може пак да поспориме

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз ще рисувам анимационни филми и компютърни игри...
    Ще седя със скръстени по турски крака на въртящ се стол, ще пия алкохол, ще пуша цигари, и ще рисувам изродщини по цял ден...
    И като за развлечение, ще рисувам платна с нечовешки неща и ще правя изложби във супер ъндърграунд-галерии в мазета и гаражи
    Толкова е красиво....
    Това е за далечното бъдеще... А докато уча анимация мисля да си изкарвам парите рисувайки татуси...
    Да, чака ме едно красиво бъдеще... *въздиш*
    Яко....дано се усъществи. То си е трудно да просперираш в Бг с това,но стискам палци

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ако до година-две положението тук не се оправи си събирам боклуците в една чантичка и заминавам за Лос Анджелис- меката на тази индустрия...
    Не ми се напуска България, ама ако цената е мечтата ми, ебала съм я... Ще живея точно така, както искам..
    кефиш Аз незнам до колко бих жертвала живота....заради мечтата си. Може би , на този момент няма и как да разбера. Нищо не се знае......живото може да донесе какво ли не на човек

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на Riot
    black jack in praha
    ще се сбъдне след 1 месец
    Моля ?!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Мечта...? Може би да завърша с отличен успех, да си взема немските матури с добри оценки и да замина да уча в чужбина...После да се върна и да работя за някоя чуждестранна компания за четиирицифрена заплата Доста работа ме чака
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Az pak iskam da stana aktrisa...
    Haresva mi da sam pred publika, pak i tova ne mi se vijda kato nqkoq RABOTA, prosto zabavlenie...6toto i ne mi se iska po cql den da sedq na edno mqsto i da pravq edno i sa6to...

Град
    Враца
    Охх аз съм с профил биология и английски в ПМГ..ама това което искам изобщо не е свързано с биологията.. Оп..пардон...аз не знам какво искам Много съм мислила за право или психология най-вече..Ама чесно казано ми се иска да замина за ВеликоBritish да уча..нз какво..Ама ако ида..нз дали ще се върна в тая държава... Щото ми се иска нещо по-добро от тфа, което е тука...Ехх, мечти..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Искам:
    -образование
    -мъж
    -собствен дом
    -пари
    -хубав секс
    -верни приятели
    -и още много нещаааа (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    неам време за мечти

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Искам да завърша 133 СОУ, да довърша образованието си във Франция и после ще му мисля!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi az 6te u4a v telekomunikaciite s telekomunikacionni sistemi s ae i misla ne6to s moita speciqlnost da rabota no se pak ima dosta vreme do togava no misla parvo da zavar6a daskalo a posle v texni4eskiq i posle nz

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    я па искам да оживеем до 40 годин'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си