- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мечтите ви за в бъдеще ..
Тъй като вече всички знаете къде сте приети зайчетапък и ние по-старите зайци
ми е интересно да ви попитам
![]()
Какви искате да станете ,с какво искате да се занимавате след като завършите училище ... И какви надежди ви носи вашето училище /в смисъл всеки е с някакъв профил
/ ...
П.С - Давам пример,като започна първа аз![]()
Уча в икономика с профил финансова отчетност и искам след като завърша да се реализирам в посока -банки и такива работи
..Надеждата ми е след някоя друга година както майка ми казва ,да кръстосвам крака на някое бюрце и да си живея без ограничения живота с хубава заплатка , а училището ме предрасполага към такова бъдеще
..
ВИЕ СТЕ ... --->
Поздрав за всички приети в НТБГ,които може би също ще работят нещо подобно .. (Еми фенка съм им)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз пък съм профил с ИсторияСлед 12 ти клас...продължавам надявам се в Софииския или УНСС - Право
От там....нататъка и аз си се представям ...с крастосани крачета на някое бюрце
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Уча "Счетоводна отчетност" в Нацаоналната търговско-банкова гимназия или така нареченото НТБГ.Уча немски език и също така искам да уча в Германия след 12 клас.После може и да се върна в България.Вероятно като завърша и се върна тук ще работа във фирмата на баща ми или другото ми най-голямо желание е да създам своя собствена компания!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ем... аз съм чуждоезиков профил - англ. & немски ...
и идея си нямам с какво искам да се занимавам ..
на този етап всяка седмица си сменям интерсите![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз уча в хуманитарна гимназия. Много сме добри. След като изляза от училище, мога да кандидатствам всичко, за което приемните изпити са история и български език и вероятно ще ме приемат. Голямата ми мечта е да стаа археолог, но за жалост в тази професия ядене няма и все повече се замислям да обърна поглед на другаде. Влече ме регионалното развитие, в него има пари, т.е да изготвям проекти, които да се финансират от ЕС. Искрено се надявам правителството да не се осере дотолкова, че да ни спрат парите за няколко десетилетия и евентуално да мога да работя такова нещо.![]()
Memento moriendum esse!
Az sam v angliiska sas vtori ezik nemski i edinstvenata mi ambiciq zasega e da moga da si vzema ispitite po angliiski za da y4a vav 4ujdestranen universitet..nz oba4e s kfo iskam da se zanimavam imam idei, no mai sa nerealisti4nino kato cqlo sam reshila da ne jiveq v Balgariq...nqa smisul, taq darjava nqa da sa oprai...a neshto izvun me4tite za kariera-iskam da si namerq dobri priqteli v novoto daskalo i da ispitam tova koeto nari4ate istinska lubov
![]()
аз не съм обмислила мн нещата но сега съм в профил немски англииския го уча на часно като взема и по двете сертификати и свърша училище смятам да следвам политология но не се знае може и да си променя решението но в никакъв случаи не искам да се занимавам с химия или физика
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
аз не съм обмислила мн нещата но сега съм в профил немски англииския го уча на часно като взема и по двете сертификати и свърша училище смятам да следвам политология но не се знае може и да си променя решението но в никакъв случаи не искам да се занимавам с химия или физика![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Moqta mechta e slednata:
Sled kato zawursha ezikowata gimnaziq (profil nemski , s wtori angl),w koqto me prieha,da zamina w Germaniq da sledwam ,no oshte ne sum reshila kakwo po-tochno-Bankowo delo ili prawo .Ot mene samo se iska da naucha perf ezika i da sum s otlichen uspeh.Ostanaloto zawisi ot lelq mi i bashta mi-te shte mi pomagat.![]()
хмм моята мечта от супер малка е да стана адвокат^^ са съм с профил издателски дейности и масови комуникаций за журналистика..но не мисля че това е нещото за коеот искам да уча..така че след 12ти клас започвамд а уча право...и поне да осъществя една голяма мечта :P (sUn) =]
Аз съм приета в ТГ-Бургас в паралелката банково дело с френски езикно след 12клас искам да уча правоо
![]()
![]()
Както вика ^САНТРА^ .....вЯРНо....прависти много се навъдихме![]()
Лично аз обаче не бих заминала извън България. Обичам страната си,колкото и подло тя да действа спрямо младите хора. Смятам ,че при добро желание и тук може да се постигне успех.
Някой ден ще ми повярваш ти :PПървоначално написано от BeBsItO
Ей аз искам да ти се извиня.Не бях права да споря с по-голям човек от мен.Първоначално написано от ^Santra^
Просто понякога.....съм голям инат и отстоявам тезата си до край :P Най-малкото имаш по-голям опит. След 3-4 години, дай боже ,може пак да поспориме
![]()
Яко....дано се усъществи. То си е трудно да просперираш в Бг с това,но стискам палциПървоначално написано от Whisskas
![]()
Първоначално написано от Whisskas
кефиш
Аз незнам до колко бих жертвала живота....заради мечтата си. Може би , на този момент няма и как да разбера. Нищо не се знае......живото може да донесе какво ли не на човек
![]()
black jack in praha
ще се сбъдне след 1 месец![]()
Моля ?!
Мечта...? Може би да завърша с отличен успех, да си взема немските матури с добри оценки и да замина да уча в чужбина...После да се върна и да работя за някоя чуждестранна компания за четиирицифрена заплатаДоста работа ме чака
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Az pak iskam da stana aktrisa...![]()
Haresva mi da sam pred publika, pak i tova ne mi se vijda kato nqkoq RABOTA, prosto zabavlenie...6toto i ne mi se iska po cql den da sedq na edno mqsto i da pravq edno i sa6to...![]()
Охх аз съм с профил биология и английски в ПМГ..ама това което искам изобщо не е свързано с биологията..Оп..пардон...аз не знам какво искам
Много съм мислила за право или психология най-вече..Ама чесно казано ми се иска да замина за ВеликоBritish
да уча..нз какво..Ама ако ида..нз дали ще се върна в тая държава... Щото ми се иска нещо по-добро от тфа, което е тука...Ехх, мечти..
Искам:
-образование
-мъж
-собствен дом
-пари
-хубав секс
-верни приятели
-и още много нещаааа (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Искам да завърша 133 СОУ, да довърша образованието си във Франция и после ще му мисля!
mi az 6te u4a v telekomunikaciite s telekomunikacionni sistemi s ae i misla ne6to s moita speciqlnost da rabota no se pak ima dosta vreme do togava no misla parvo da zavar6a daskalo a posle v texni4eskiq i posle nz
я па искам да оживеем до 40 годин'![]()