.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Немога да се целувам сас език.....

Малко ме е срам да си призная но немога да се целувам сас език пак сам на 14 години ве4е... правил сам орален секс пак несам се целувал сас език некой 6те ми обясни ли как става... благодаря предварително...

правил си орален секс преди да се целуваш с език ?? .... лилиии

Ami sega 6te ti obqsnq .. tehinikata e izkliu4itelno slojna i iziskva ogromna koncentraciq . Vsi4ko e na osnovata na psihi4eskata samopodgotovka na 4ovek . Problemut ti se izrazqva s taka nare4eniq dulboko 4uvstven model na interpretirane na 4ove6koto v granicite na moralnoto , koeto ot svoq strana vodi do razgru6tane na problema kato cqlostno povedenie na li4nostta ti makar vsu6tnost toi da e izrazen indirektno .. no v relaniq negativizum na stanaloto vsu6tnost problem nqma

hahahha pove4e bezmislici na edno mqsto ne bqh pisala ama toq put re6ih da ne psuvam ... ne znam ve4e kolko temi ima kak " da se celuva6 " .. zagubi im se broikata i si mislq 4e i o6te 100 takiva da slojite nikoi nqma da uspee da vi kaje velikata taina za perfe celuvka ili ne6to takova .. prosto si otvarq6 ustata .. navira6 si ezika.. i ..abe vsi4ko si idva ot samo sebe si kvo se zanimavam
    Ne sum 79ti nabor ei

Еми хващаш едно летче,слагаш го във една купичка и почваш да го преследваш със езика,или хващаш някоя твоя приятелка и почва да те учи...
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

mi.. kfo da ti kaja yt dymi nishty ne staa trea trenirofka aky si yt sf moga ti pomogna

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    prosto si otvarq6 ustata .. navira6 si ezika.. i ..
    Гледай по към сливиците..до го навреш !
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Mun4o
    е нали знаеш?-от вратата за краката
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от dolce_lady94
    mi.. kfo da ti kaja yt dymi nishty ne staa trea trenirofka aky si yt sf moga ti pomogna
    em ne sam ot sf... ot pld sym... :P

eiiiii.... loshoo.. za sega ne sum zapatyvala samo kum myreto shte hodq

eiiiii.... loshoo.. za sega ne sum zapatyvala samo kum myreto shte hodq

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    prosto si otvarq6 ustata .. navira6 si ezika.. i ..
    Гледай по към сливиците..до го навреш !

Първо се научи да пишеш грамотно , пък после мисли за целувките с език.
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

първо си коригирай заглавието и се научи да пишеш, а пък после се целувай с език и прави каквото си искаш ....

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

като не си пробвал, значи ли, че неможеш??? то няма учебници за тфа!

мен никои не ме е учил
    Some girls are just born winners !

Цитирай Първоначално написано от Mun4o

kato nemoje6 nay4i se

Град
    Светът е дом за всички
    Не е сложно.Просто се отпусни и си готов.Така ще я целунеш,че ще я оставиш без дъх.
    Your cruel device
    Your blood, like ice
    One look could kill
    My pain, your thrill

Re: Немога да се целувам сас език.....

Цитирай Първоначално написано от Nedko0o
    Малко ме е срам да си призная но немога да се целувам сас език пак сам на 14 години ве4е... правил сам орален секс пак несам се целувал сас език некой 6те ми обясни ли как става... благодаря предварително...
    кЪтУ сЪ нЪучиш дЪ пишИш питЪй...
    Никой не се е родил научен като пробваш и сам ще разбереш как...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    Някъде на юг!

Ти първо трябва да се научиш да пишеш пък после да се целуваш с език! Във форума се навърта от време на време един македонец (или сърбин, не си споням) дето е неграмотник като тебе! Защо не се запознаете?
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Супер фен Аватара на miShle
    Оф тая търсача за нищо ли я нямате? Не е сложена там за украска ... Чети тука .. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E2%EA%E0%F2%E0
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Ами то ще ти дойде от вътре, никой не се ражда научен
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Не е смешно, спокойно, никой не се е родил научен Мен никой не ме е учил, когато момчето тръгна да ме целува за първи път, някак осетих какво трябва да става и така се научих. Едва ли някой може стъпка по стъпка да ит обясни какво става но ще се опитам на кратко.
    Целуваш първо със свити устни(обикновена целувка по устните) после пронизваш свитите ви устни с език и го пъхаш в устата и и там започваш да го въртиш заедно със нейния, или просто го вкарваш и изкарваш от устата ви. Ох мн тъпо се поллучи това обяснение но дано си придобил бегла представа. Но нали ти казах, когато тръгнат да те целуват, може би сам ще разереш как става
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Има безброй много теми по тоя въпрос и 'нищо ново под слънцето' не се е измислило от последната такава.
    Използвай търсачката -=> http://www.teenproblem.net/f/search.php
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си