.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Много съм тъпа и правя тъпи работи :[

А бе тъпа работа .... Сигурно ви е писнало от такива теми и на мен също , обаче гледайте сегаа ... Ппопринцип не пускам такива теми ама сега нещо ....Абе Не ви задължавам да ми четете глупостите
    Таа имам 1 добър фр.,обаче тия дни нещо много се нервя на всичко и всичи и така почна и той да ме нерви и аз леко започнах да си го изкарнам на него , а той човека нищо не беше виновен. Не искам така да праа ама вижте като ми стане нещо и ми гръмнат бушоните .... Таа вчера той за нищо не беше виновен пък аз го блокнах от всякъде и му казах да забрави че сме се познавали Просто ми дойдоха на ум някакви причини да го разкарам , но после осъзнах , че са супер глупави... Той се опита по някакъв начин да се свърже с мене да ме пита за кво го паправих, ама пак му казах същото т.е да забрави че сме се познавали .... Сега се чудя ако се опитам да му се извиня дали ще сме пак фр или е по добре да го оставя на мира Май второто е по - добре , защото ако на мен така ми направят просто ....
    Обаче аз го имах за добър приятел .... смис много неща мога да му кажа и с него са ми най-дългите чатове до 5 сутринта , ама нещо сякаш на мен ли ми стана ....

Извини му се.Ако найстина сте близки той ще ти прости и всичко ще е както преди. .Повярвай и аз съм правила подобни неща и единствено хората,на които им пука за мен са ми прощавали и се държат така,все едно не съм го направила

Мерси Сиг така ще направя ....

Да,така хем нищо не губиш,хем ще се изясните.Стига той да иска

Еми,като за начало се разбери със себе си и си изясни причината по-която си се държала така с него.А след това му се извини и му обясни.Според мен той не е просто само добър приятел,а един от най-добрите и един от хората на който ти много разчиташ.Просто си си искарала някак си яда на него в което няма нищо лошо,нали затова са приятелите.Ако наистина държи на теб ще ти прости,а ти повече не се дръж така .. Направи нещо мило за него

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    In the middle of Nowhere
    Еми всеки има такива моменти и аз съм правила така.Ако наистина държи на теб и сте близки смятам,че ще ти прости...Просто му се извини и му обясни какво ти е било,не вярвам да ти прави проблеми всеки си има лоши дни и трябва да си го изкара на някои...Успех
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    София
    Колко познато - точно вчера направих същото с 1 мой приятел.

самоче мойте съображения бяха че неискам да му давам напразни надежди и в един момент реших да му пиша - ''забрави ме!'' и тва е.
    Обаче после той ме потърси и се разбрахме като големи хора...

иначе и аз като му го изпратих се чувствах много тъпо, но споко - всеки има такива моменти!

Мега фен
    оле напоследък и аз адски се нервя на си4ко и си4ки. всъщност съм на моменти-веднъж съм мн весела и се кефя и хиля на си4ко и в следващия момент-целия свят ми е крив дееа и тъпите му хормони деа ми извини му се щото не си заслужава да изгуби6 толкова близък 4овек от глупост
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    myReeee*..
    Извини му се..щом сте близзкии той ще го оцени и двамата ще забравите за това много бързо
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Много съм тъпа и правя тъпи работи :[

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    А бе тъпа работа .... Сигурно ви е писнало от такива теми и на мен също , обаче гледайте сегаа ... Ппопринцип не пускам такива теми ама сега нещо ....Абе Не ви задължавам да ми четете глупостите
    Таа имам 1 добър фр.,обаче тия дни нещо много се нервя на всичко и всичи и така почна и той да ме нерви и аз леко започнах да си го изкарнам на него , а той човека нищо не беше виновен. Не искам така да праа ама вижте като ми стане нещо и ми гръмнат бушоните .... Таа вчера той за нищо не беше виновен пък аз го блокнах от всякъде и му казах да забрави че сме се познавали Просто ми дойдоха на ум някакви причини да го разкарам , но после осъзнах , че са супер глупави... Той се опита по някакъв начин да се свърже с мене да ме пита за кво го паправих, ама пак му казах същото т.е да забрави че сме се познавали .... Сега се чудя ако се опитам да му се извиня дали ще сме пак фр или е по добре да го оставя на мира Май второто е по - добре , защото ако на мен така ми направят просто ....
    Обаче аз го имах за добър приятел .... смис много неща мога да му кажа и с него са ми най-дългите чатове до 5 сутринта , ама нещо сякаш на мен ли ми стана ....
    Ооо ами наскоро имах една такава ситуация-много се бях нанервила и почти го бях блокнала едва ли не,ама се сдържах..един-два дена не му писах,накрая реших,че и моите причини са прекалено глупави,а и после се оказа,че едва ли не ги няма...абе странна работа..когато най-накрая му писах ,даже имахме един от най-смислените си разговори..минава сравнително бързо
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

отлично ти влизам в положението и аз съм го преживявала това....като смъ нервна и съм изпаднала в няква криза винаги си го отнася човека който най малко залсужава или е виновен..но обикновенно праивм грешките и си го изкарваме на най близкете..но наиситна ако си държите един на друг и поговорите и му обясниш как са стояли нешата...всичко ще си бъде постарому

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си