- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е,хайде казвайте-студенти ли сте вече?
Ами реших да пусна тази тема,защото ме приеха вече и съм адски щастлива,та викам да попитам как се справили и другите.Е,приеха ли ви това ,което искахте, доволни ли сте от резултатите...
П.С Аз съм приета в ХТМУ ''Химично инженерство с преподаване на немски език''![]()
![]()
Точно това,което исках йеееее
Impossible Is Nothing!
Всичко върви наопаки .. просто е някакъв кошмар..
В "Асен Златаров" на 1-во класиране приемат с бал 28,80, а моят е 28,42. .. така че на 2-ро ..
Във ВИНС-а също не съм класирана.. и това просто ме разби. ..най-голямото ми желание ..
Ами съжалявам,че не са те приели каквото си искала,но тази година можеш да запишеш нещо друго и следващата да опиташ пак във ВИНС.Така поне няма да губиш една година. Не е каквото си искала taamara, но поне пак е някакво решение. Все пак не се отчайвай.![]()
Impossible Is Nothing!
вишист си след като завършиш висше, не като влезеш....
чакам си класирането в УАСГ утре, имам бал 27,67 за архитектура и се надявам да съм влязла...ако не съм съм вътре по второ желание ССС с оценка 5,50 от изпита по математика пак там![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз пък сега ще съм втори курс вече -кандидатствах само на едно място и ме приеха миналата година![]()
Bez podpis
Мен ме приеха МИО в ИУ Варна.Има ли колеги във форума?
...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
Приета съм там 1-во желание маркетинг. Но се надявам да не уча във Варна и чакам класирането в Софийския![]()
дамз...приета съм по първо желание архитектура в УАСГ![]()
alice sw
честитооо![]()
честито на всички приетиБраво
![]()
Impossible Is Nothing!
Първоначално написано от alice sw
и аз това си мислех![]()
Иначе alice честито![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ехааа, браво! Един приятел също е приет там. Много се радвам за теб!Първоначално написано от alice sw
Аз още си чакам класирането в УНСС и като знам, че вероятно ще се наложи да чакам и второ, направо ми се реве. Не издържам на тъпото напрежение вече. И общо взето по цял ден правя това -![]()
Собственост на Canis_Dirus
вишист си след като завършиш висше, не като влезеш
Да,знам какво е висшист,но го написах ,за да не се бъркат хората,тъй като има сумати теми за осмокласници и така.![]()
Както и да е, вече оправих нещата.
![]()
Impossible Is Nothing!
Е, аз във ВИНС-а ще чакам и 2-ро класиране, не се отказвам толкова лесно, все пак от около 4 години искам да следвам тамПървоначално написано от hottie_girl
![]()
И честито на приетите![]()
Аз сега чакам за Търново да излязат. Някой за там няма ли ?
Първоначално написано от _Cuddly_
знам за Стефчо, нали бяхме заедно на рисуване, пък вече ще сме истински колеги![]()
иначе мерси, успех и на тебе, да влезеш каквото искаш в УНСС, поне в София да се видим/запознаем![]()
Ох, дано вляза, защото не ми се мисли... и ме е яд, защото имам 5.89 по БЕЛ и 5.39 по история - доволна съм от оценките, но не съм сигурна дали ще стигнат.Първоначално написано от alice sw
Гадна работа.
Собственост на Canis_Dirus
След 3 години ще ви кажа ...приета ли съм![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Братовчедката е приета психология- най - много това искаше! Много се радвам за нея.
Приета съм в Тракийски университет Стара Загора - Ветеринарна медицина - точно това, което исках. Вече даже се и записах.![]()
Аз съм приета в Русенския университет ,специалност "Предучилищна и начална педагогика" ,но чакам да видя дали ще ме приемат и в Стопанската академия и тогава ще ходя да се записвам там,защото за Русе ми беше нещо като резерва као не стане в Свищов!
Малко остана![]()
Приеха ме история на изкуството което беше първото ми желание тука в Дрезден!За психологията още чакам ама не знам ако и психология ме приемат кое ще избера!
Ох мн се радвам!![]()
Приета съм в Търново - ВТУ
История, редовноНо ще чакам 2-ро класиране за Публична администрация
![]()
А аз чааакам , ли чакам...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
За кои университети чакаш ?Първоначално написано от Jeuelle