- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За туркините и турците
Ооо Опази Боже! Аз съм си РАСИСТКА до край!![]()
♥ ♥ ♥
dostata4no balgari ima za da obarna vnimanie na nqkoi tur4in nqma na4inПървоначално написано от laqn
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Признали са богослужението на славянски защото са били принудени а не защото са някакви хора които мислят наистина така ! Казали са това за да си замажат ръцете защото г Византийската империя не би си преглътнала гордостта за да даде на някаква "малка" държава да има богосложения на Български, ако искаш да ти разкажа по-подробно ми пиши ЛСПървоначално написано от valentinka_1990
Все пак всеки се учи
По темата: аз турците искам да ги гледам само под подметката ми
И както един приятел казва една поговорка:
"Как да спасим турчин от удавяне?!
Като си вдигнем крака от главата му"
Турците са една долна измет за какво им е да идват и да гласуват за някаква грозна партия че и още една държава искат да си праят пу майка им да е** да умрат сичките до 1 да изпукат до последния мангал !!![]()
Не казвам,че трябва да забравяме миналото си,но българите са си дали живота за да бъдем свободни и щастливи,а не да го пилеем във омраза.Уча българска история от доста време,зная какви неща са били правени по земите ни.Но днешните турци са по-различни,разбира се не всички.Но във всяко стадо си има черна овца.
Aniezina от поста ти разбирам,че твоята любов се определя от това от каква народност е човека така ли?Значи това не е любов.
Винаги съм казвала,че не трябва да забравяме,че сме българи и да бъдем горди с това.Но този факт да не ни превръща във фанатици.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
.
Има много видове любов. Нека кажем, че любовта ми към родината(на каквото и мизерно дередже да е в момента) е по-силна от преходната любов която изпитвам към мъжете. Признай, че на възраст като моята, не може да става въпрос за истинска любов и връзки със развиите, именон за това смятам, че ще го зарежа без да ми мигне окото.Първоначално написано от valentinka_1990
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Само да намеря достатъчно NaOH, и ще видите какво мисля за турците.![]()
Препоръчвам H2SO4Първоначално написано от renegade1990
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Незная на колко години си,но сигурно си близо до моята възраст.И аз не мисля,че е възможно скоро да имам сериозна връзка,но това е любов,тя не пита,а връхлита.Имам двама приятели,които са братя и са турци.Мога да ти кажа,че ги харесвам много,страхотни хора са.Разбира се,че от тях не мога да съдя за целия турски народ,но и от онези турци,които ни тъпчат,не можем да кажем,че в цяла Турция няма свести хора.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз също имам приятел турчин, не казвам, че са измет а, че не бих имала нещо повече от приятелство с тях. Има огроооомна разлика между това да контактуваш с тях и това да размесваш кръвта сиПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
Дееба и химиците ..Първоначално написано от aniezina
![]()
иска ти сеПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Имам приятелка туркиня и много държа на нея, но да ходя с турчин - мне...![]()
Аз не бих защото като знам какво са причинили на нашия народ преди .. и просто немога ..![]()
![]()
+1Първоначално написано от s u n
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Пфф..аман вече от расизъм...не говоря само за омразата на българите към турците(имахме една рускиня в класа и момчетата направо не спряха да се лиганвят и да се бъзикат)..сега всички си представяят,че турците са тъпи,грозни,необразовани,т са виновни за всичко,което не е хубаво в България..има ги от всякакъв вид...от тъпи до умни,от задръстени до привлекателни и .т.н..Не слагайте всички под общ знаменател!(Все едно да кажеш примерно,че всички метълисти са груби и не знам си кфо,а всички чалгарки са курви!)За какво са виновни днешните турци за това,което е ставало в миналото??????!?!
Не казвам,че трябва да забравяме историята,Васил Левси,Христо Ботев и прочие...нищо подобно..но нека да не избираме приятелите и гаджетата си по това какъв е по народност!Ще дам един пример-едно момче от бившия ми клас-РАСИСТ и футболен запалянко..дойде ни в класа един турчин,той за пръв път като го видя изобщо не му беше приятно...а на другия ден се прибираме аз и фр от даскало и той ни пита-Виждали ли сте Мехмед,че ще ходим да играем футбол?!?!амм и станаха мн добри фр..
сорри,че мнението ми не е по темата,ама нещо не се сдържах!
Аниезина,проведохме един интелигентен спорДругите могат само да се учат от нас
![]()
И аз не бих го направил!
Вярно, че има хора и Хора и не е много правилно да ги слагаме под общ знаменател всичките, но има и такива които просто не са си на мястото и само защото има и малки деца из форума няма да казвам какво им мисля!
с азотна киселина(HNO3) ще е най-добре!Само да намеря достатъчно NaOH, и ще видите какво мисля за турците.
Препоръчвам H2SO4
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
И аз не бих ходила с турчин заради историята на България.Но...моята приятелка си хареса 1 момче,ходи с него,той е много мил и е турчин.Не трябва да казваме че всички са гадни-това е извод,който не е правилен.Примерно има и адски гадни рязани шибани турци,но има и нормални.Турчин,не означава черен мангал,а може да е бял със сини очи-истински турчин,не мелез от циганин и арабин.Както от всички други държави хората са нормални,така са и от Турция.
Послепис:КАто пиша дълго,става объркано,успех с четенето![]()
Зависи какъв човек е, ако е някое свястно момче, въпреки че е турчин - да бих тръгнала, обаче понеже повечето от тях са някакви фанатици, е ако е такъв- не не бих рискувала, не бих тръгнала с него![]()
тва с историята е само оправдание за, може би , някви лично ваши лоши спомени или каквото и да е друго от тоя сорт.... кво им има на турците... черни били - може и да има черни турци, но лично аз не познавам такива.... искам да ви дам един пример, че не може да слагаш всички под общ знаменател ...
Един нормален българин живее в Испания, но поради не знам какви причини му се налага да ползва социални помощи.Отива в бюрото по труда (или там където трябва,не съм запозната точно къде се ходи), попълва си молбата и я подава на служителката.Тя разглежда молбата, поглежда човека учудено и му казва, че има грешка.Той разглежда молбата и пита къде е грешката, а жената му казва "Вие българин ли сте?!" . Мъжът отвръща "Да,българин съм.Защо?Проблем ли има?" ... -"Не може да сте българин!Ето тези хора са българи!!!" [и сочи наредените цигани зад него]....
просто аз съм потресена.... по същия начин и вие мислите за турците... и те са хора като нас...и те имат крака, ръце,очи - също като нас.... просто искам някой да ми даде лична,основателна причина защо толкова мрази турците... не "заради историята" или "щото са черни" или някви такива... ами примерно някой турчин да е наранил вас или ваш близък.... просто ми е много интересно как Анджелина Джоли може да осиновява негърчета [които явно са черни] и да не й пречи,а на вас да ви пречи че турците [които не всички,даже да не кажа малцина са мургави] съществуват....
На мен не ми пречат... пречат ми тъпите мангали, които не си правят труда да работят или да правят нещо смислено и трябва българският данъкоплатец да ги издържа...
Някаде бях чел, че хората на балканският полуостров са едни от най-дълголетните в света. Следователно живеем по-дълго от тях. Държавата, която отделя най-много вредни вещества в атмосферата е Китай след нея е САЩ така че дишаме и по-чист въздух. Затлъстяването води до много здравословни проблеми така че сме и по-здрави от тях.Първоначално написано от asdfrewq
По темата: Не бих ебал туркиня.
аз лично не бих тръгнала с такъв тип хора..бих ги имала за приятел ,но е излкючено да има нещо повече![]()