- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За туркините и турците
пф мнеее не бих мн ясно . .![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не,не бих!![]()
никога не бих се хванала с някои,които е по-нисша раса от моята...на всичкото отгоре и мюсюлманин, и с РЯЗАНА ПИШКА...ееее сори АМА НИКОГА!!![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Absurd.
1. Az sam rasist, nacist, fashist, hitlerist
2. Kaktoo niakoi hora kazaha - istoriata ni pokazva dostatachno
3. Te imat kofti vazpitanie i sa gadni hora.Taka de gadni maimuni
Първоначално написано от DjuDjiTo
на 100% съм съгласна с теб...Ебаси простите... сте се събрали тука...Като някво стадо овце сте-едната овца казва "заради историята...." и сички други (с малки изключения) тръгнаха след първата овца..Ей тва не моа го разбера...Всички сте ебаси расистите...ама така ми се иска някой път,да кажем след години,да ви се наложе да живеете.макар и за малко някъде др извън б-я и като отидите някъде(кафене,магазин..) всички да ви гледат така,както гледате вие към този етнос...Ебаси и родителите имате обаче...(ако те са ви научили ест) Добре даваме по логиката "история" като сме били на 3 морета да не би сега случайно сърбите да ни праят на 1 стотинка?!Или аде да не е само с нас...Когато се ражда Свещената Римска империя да не би сега всички народи над които е управлявала да мразят днесшна Германия...Значи на запад колкото и да са си прайли мръсно един на друг,могат да не бъдат "патриоти" (на квито се прайте вие) ама вие не можете...Ами да...НИЕ НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ...За да сме трябва много неща да променим...трябва да се начим малко на възпитание..(сега ше поченете да ме оборвате..ама ми е през п*****а ко мислите) В момента съм в едно малко градче във Франция..И тук има страшно много араби (а няя ви казвам те кви са набожни и кви са хамави...) Но никой не ги сочи с пръст да ги "нарежда" нали?Нито ги гледат странно (а жените са...като нинджи си извинение) Просто това са европейци...А не като нас..Много жалко...Много...
ПО темата:Да бих..за разлика от големите "патриоти" аз не оценявам човека според тва дали е чернокож(негър),китаец,инид иец или турчин...Оценявам това което са направили многоо наши мъже (а и жени) но не мога да живея само с мисълта за него и само затова че преди около 630 години са ни завладяли и сме били 500 год под иго..Сори ама..тогава навремето е било друго...Сега всички народи (май само без нас) са много по културни...И не само че БИХ но и съм...Не ми дреме ко мислите за мене...Може и да сте с година-две или повече по-големи от мене,ама тва не ви прави по умен и добър човек...
п.п и да поченете ся да се заяждате...ми е през путката,нали се сещате?
браво на момичето!Първоначално написано от macety_91
ТУРЦИ ВЪН!
Diablue{F} е мн права. Бях тръгнала и аз да пиша такъв дълъг пост но тя май всичко е казала. Живея в чужбина от 10 години и съм изживяла ужаса на расизма. Знам какво е да те презират, да се държат лошо с тебе, да не ти дават шанс да се докажеш само защото си роден еди къде си и родителите ти са еди какви си... Глупаво е. Ако човека ми допада като характер, отношението му към мен е добро, разбиранията ни съвпадат няма да го питам откъде е...![]()
+333Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Първоначално написано от slun4ice
абсолютно...Но както казах като стадо овце са...Най лошото е че си нямат и понятие за нищо (повечето) Учат това което е в учебника и вече "Аз съм враг на турците" ама не знаят че много български мъже също са били в тяхната войска и именно те са изнасилвали българските момичета...Не го знаят,щото не четат(и да искате да ме оспорите ще е доста трудно) И това ми го е казвал не кой да е..А много добър господин по История (дава и частни уроци) но ми преподаваше на мене и тъй като аз го питах този въпрос той каза че никъде не го пише в учебниците,но има мнооогоо книги където го пише (ако не вервате-четете) Много жалко...Вместо да ставаме Хора и да започваме да мислим като ЕВРОПЕЙЦИ,ние се държим като ЖИВОТНИ....
А ти да си чувала за еничарския корпус на турската армия? Мила, скрий се някъде. Дори и да имаш някакво становище, обосновката ти е смешна и зле представена.Първоначално написано от Diablue{F}
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Не бих.
Веднъж имах възможността да го направя и дадох реален шанс на момчето,но ...после доста гадно го отрязах ... Изобщо не трябваше да си и помислям ... блах .. макар,че по нищо не му личи,че е турчин освен по името.
И аЗ!Първоначално написано от Love_Boy
![]()
aniezina,права си. Смешно прозвуча това - "не ми го каза кой да е,ами много добър частен учител по история" ... айц,и вече всичко знаеш ?![]()
Shtom ste tolkova rodolyubci zashto povecheto bilgari bqgat po chujbina? Ve4e pochti v nikoya strana nqma chista naciq,kak moji da ste takia nacionalisti..A kato hodite po Turciq i vartite biznes pak ne pechelite li ot turcite, koito gi podcenqvate i gi imate za "chovekopodobni maimuni". Vie,bilgarite s toya akil nikoga nqma da naprednite..a she tipchite na edno mqsto..a shto se otnasq do chistotata vie ste mn po mrisni i nechistoplitni...i vse oshte ste tolkova zadristeni,che izpolzvate vestnika ne za chetene,a za birsane na zadnici...
Трай,бе,рязан!![]()
Защо ил имам осещането че си турчин. Първо пишеш неграмотно като такъв. За разлика от вашия език, в нашия има родове и други граматични правила. Второ, кой ни научи на това да си бършем задника с вестник, и кой замърси кръвта ни? А от моето семейство няма емигранти, надявам се и за на пред да е така.Първоначално написано от sladur88
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
Da ti pratq edin ibrik da se nauchish da si miish lainqniq gIzZz!
Ами то вие си падате по гъзовте, та нали хомосексуализма е произлязал именно от васПървоначално написано от sladur88
![]()
Praite se na golemi mijkari i rodolyubci,a se simnqvam izobshto dali povecheto ot vas sa hodili v kazarma.Ako izbuhni nqkoya voina vie sigurno pirvi shte izbqgate v chujbina...A moji i v komshiykata Turciq,za da spasite strahlivite si zadnici,shte ste gotovi daje da se poturchite..
Yem sim bog, titli tltli, ackupek !Първоначално написано от sladur88
Ai siktir