- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля дайте ми съвет...
значи приятеля ми има рожден ден на 13 август тъъ аз да попитам какво да му подаря искам да е нещо с което ще си ме запони като момиче което е обичал ии мислех си за ... ако ми дадете идея за нещо романтично![]()
...
п.п. - той е на 16![]()
Използвай търсачката - има доста такива теми![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми има доста темички.Еми може да ни кажеш още нещо за него.Например нещо на което му харесва,нещо което му е направило впечатление в някой ваш разговор,просто неговите интереси накъде клонят и така.Успех
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
остави го на рожденния ден, ше те помни дълго време
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хмм..Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
емии той харесва ромнтиката (самия той е доста романтичен) мислех си да му подаря нещо плюшено мисля, че ще е сладко или пък нещо като сърчице от теа дето се чупят на две части, но нали знаете все пак е момче а пък герданче за момче...опасявам се да не би да му е неприятно да го носи и в същото време да му е неудобно да го свали...нали все пак е от мен...тъъ той слуша метъл ноо не искам да му взимам диск или нещо такова...дреха-АБСУРД! незнам просто много си мисля за това и все не мога да измисля...
![]()
![]()
не, определено не е достатъчно ефектно. Вдигни му скандал, обвини го за всичко най - лошо на света, ама го нареждай така, че да го жегне! Скапи му рд-то по най - шибания начин и на другия ден му кажи, че сам си е виновен. Бившия ми ми го направи и потвърждавам, че е незабравимо! Оревах си рожденния ден...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ами моя приятел наскоро беше рожденик и като се рових из форума ми направи впечатление една идейка - една кутийка с 100 причини поради, които го обичаш.. сладко еПоне на мен много ми хареса де
![]()
ако мислите да давате тъпи отговори по добре слезте на земята и се осъзнайте има ли полза от мнението ви по дяволите![]()
![]()
много ясно че има, виж колко мнения съм събралПървоначално написано от LoLLyPoP*
![]()
Тва с кутийката с причините е много яко![]()
Можеш да му подариш ваша снимка в рамка - опакована добре, с панделка... Или пък можеш да му купиш бутилка хубав алкохол, с картичка върху нея "твоя до последната глътка" (един вид, че и бутилката, и ти си негова). Най-хубавият подарък би бил ти и той, само двамата, у вас или у тях, на романтична вечеря - ароматизирани свещи, пдходяща музика, секси бельо...
Това няма начин да не му хареса и да не го запомни..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от babity
tuzaro RlZzz babity..... gorkata bilo e ujasno
Еми ако ще има някакво парти за РД му може да се появиш от някои кашон с панделка секси белио ... нещо такова а иначе може да направиш някакво албумче с ваши снимки и да напишеш по нещо под всяка снимка .... примерно .. ако си намериш такав албум де защото аз не съм виждала скоро такиа но нз пак де .. тва е само идея :P
При всички положения не му подарявай играчка,герданче също.Изтъркано,детско и аз ако съм няма да те запомня много добре.Първоначално написано от LoLLyPoP*
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Взимаш една от тия големите( картонени ли са, кви са) торти, влизаш вътре..Изкачаш полугола баш кога той не очаква и да видиш...Ехх от одавна имам мерак да направя такова нещо.
![]()
♥ ♥ ♥
хХАХьх Тоя кашон е супер добър подарък и ще ти е евтин ...![]()
Нали?Първоначално написано от SuperSizee
![]()
♥ ♥ ♥
... Е ... Ми да много ясно ... Даже бих искал да влезна да разгледам подаръка ...![]()
![]()
![]()
бате ти от кой град си>?Първоначално написано от SuperSizee