Цитирай Първоначално написано от k`man
Теорията за съществуването на бог,отдавна е оборена от много хора.

"Незнам дали си чувал за преживявания близки до смъртта(ПБС)."
О да.....чувал съм,гледал съм филми и съм чел литература и мога да ти кажа че това е направено за не се губят вярващите хора,за да не си губят "абонатите" също като хранителните стоки......правят реклама и имат по голяма клиентела.
А и аз много пъти съм си правел ескперименти....много силно мисля и се убеждавам в нещо и когато заспа,го сънувам.Дори тази вечер 29 срещу 30 сънувах това което искам да ми се случи завбъдеще,но не го сънувах понеже то ще се случи,а понеже много силно желая да се случи....
ЗАЩО всички се съмянвате в силата на психиката?
Чакай малко!Ти не можеш да бъдеш напълно сигурен дали има или няма Бог!И така както го казваш,сякаш говориш от името на всички!Но твоето мнение не е сходно на моето и никога няма да бъде!Относо ПБС - вярно,че много хора по този начин си правят "реклама" един вид 0.о......Ние не говорим затова,да сънуваш това което искаш,а за ПБС.Има разлика!Това което ти си направил и много други хора са успявали!ПБС е нещо съвсем друго!И отново да кажа - ние хората много неща си 'оборваме',което не означава,че нашите теории или тем подобни "твърдения" са вярни!Едни вярват в еволюцията и са убедени в нея,други(като мен) вярваме в Христос и сме убедени в Него!И ти да почнеш да ми пишеш неща от сорта на:"Теорията за съществуването на Бог,отдавна е оборена от много хора." е безсмислено.Просто защото каквото и да ми кажеш аз ще продължа да вярвам в Него,а аз на теб каквото и да ти кажа ти ще продължиш да си вярваш в "нещо си друго",което предполагам е 'еволюцията'.....

По - добре спри с експериментите поне за някакъв кратък период от време........за да не започна да се съмнявам в силната ти психика!

Библията може и да не е най - четената книга,но какво от това не разбрах?Не съм опряла пистолет в главата на който и да било,за да седне да я чете.Камо ли пък на теб!