- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас , спермата вкусна ли е?
Е, не е ванилов сладолед, ама не е лоша. на мъжа нито горчи, нито е солена...малко е блудкава, но само това!
а сега извода![]()
Спермата има вкус на.... СПЕРМА!!! Всички форумци изпадат в шок и ужас от новината![]()
Та до самата тема както едни харесват вкуса на рибата а други не така е и със сперматавсеки си има различен вкус...
А пич не ти ли беше малко да си ядеш семето![]()
При всички мъже спермата има различен вкус. Вкуса и зависи от храната която мъжа приема, дали пуши, приема ли алкохол и от колко време не е свършвал. На мен лично веднъж ми се отдаде възможност да опитам как е на вкус и имаше вкус на суров картоф![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Бързо преглъщам, за да не усетя вкуса, че на мен много лесно започва да ми се гади.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не ти ли се гади от самата консистенция? На мен лично тя ми е по-противна от колкото вкуса.Първоначално написано от girl_in_black
amatorium, ти от къде знаеш?
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
ахаххаа солена е като солетите от 35 ст с подправки![]()
![]()
Що за момче трябва да си и да не си си опитвал соковете. Все едно момиче, което не се е опитвало - в моето съзнание тези индивиди са в шкафчето с етикетче - "Задръстени".Първоначално написано от aniezina
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
И аз така си помислих, ама исках да го чуя от първоизточника.Първоначално написано от amatorium
Ще повярваш ли, ако кажа, че аз не съм си опитвала нищо![]()
Б*хти бруталните мнения дет` са в тази тема ...![]()
![]()
![]()
![]()
Az puk sum chela,che ima vkus na soda za hlqb...![]()
![]()
еми не е от най вкусните неща,ама понякога става![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
АбеЕее само на мене ли не ми харесва бе.... ама за приятеля ми всичко правя .... но иначе не е никак ама никак вкусна ....
![]()
Не,по ми е неприятен вкусаПървоначално написано от aniezina
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от haterkata
Otvratitelen vkus ima
Обичам Андриан
+200 xDПървоначално написано от amatorium
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
ами на бивщия беше солена и леко горчива![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Опрделено не е най-вкусното нещо,което съм опитвала![]()
![]()
Приятелката ми е казала , че ми горчи.
Незнам сигурно е от цигарите...![]()
Ми спермата не бих казала, че е гадна, смисъл ... поносимо ... Трапчив и е вкуса, по скоро малко сладко-солено ... но не ми горчи ...
И си е вярно, че на всеки е различно ..
Обаче това че като пие и пуши ставала по гадна ... еммм ...
Моя и пие и пуши ... пък не е горчива ... даже е сладка![]()
Предеякуационната течност е по гадна ... тя е по горчива и просто ... от нея ми става по гадно ...
Не съм чел всичките страници с отговори,предполагам,че са го казали,НО:
Вкуса на спермата зависи също така и от навиците на момчето,дори преди време имаше някаква относителна таблица коя храна какъв вкус придава : )![]()
И извода е, че.. не е вкусна ?![]()
Първоначално написано от huligankata
+ 62365832 Винаги горчи .. просто понякога повече,понякога по-малко![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз мойте сокове съм ги пробвала. Ако на всички женски вкусът им е като моя, то значи е безвкусен... със приятно странна миризма.Първоначално написано от amatorium
![]()
а по темата .. ми не е вкусна, никак даже, но самото гълтане те възбужда та вкуса кой го гледа?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride