- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да лижа приятелката си, но тя се дърпа
може да ме помислите за луд.. ама много искам да лижа гаджето си.. тя е малко срамежлива и недава..други глупости правим.. без секс.. но точно тва.. незнам защо прави така но.. ;[[/u]
Редактирано от Цвети
7-ма точка
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
кажете плс кво да правя ;[
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Кажи й, какво друго. Зависи от теб как ще го поднесеш. Щом е срамежлива и й кажеш "искам те лижем", не вярвам, че ще се съгласи. Кажи й, че ти е приятно като си с нея и там, че ти е приятно каквито работи си правите и, че искаш да я накараш и нея да се чувства приятно, да пробва нещо ново или....
Баце, помисли малко, все ще измислиш нещо.
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Да те помислим эа луд,эащото искаш да лижеш приятелката си?
Хахахахаха...
А на колко си ти и тя на колко е ?
[size=7][b][u]fosse cos
mi i 2-mata sme po na 16.. nabori..Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
е кажи и че искаш да опитате нещо ново
Не е никак ненормално,че искаш да я лижеш.Даже е нормално,представи си :ДПървоначално написано от bass_mania
А иэобщо каэа ли и ,че искаш?
[size=7][b][u]fosse cos
mda .. postoqnno i go namekvam.. i .. nz .. ;[[[ mn sam ot4aqnПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Въэбуди я и направо действай.Съмнявам се да се дърпаПървоначално написано от bass_mania
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и що да те мислим за луд...значи приятел трябва да го вкарвам в лудницата щото ме лиже...абе вземи я изчукай и толкова
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Tragni uj da q celuvash po korema, krakata i drugite karantii i v poslednia moment premini kam finnata shpaklovka
Била срамежлива, не авала! Глупости! К'во я питаш въобще? Може да се подърпа малко, но това ще е само в началото. Изобщо да не ти пука, буташ я на леглото, слваш й гащите, казваш й да не се дърпа, защото нищо няма да постигне, прилагаш малко сила, за да види че няма къде да мърда и т'ва е![]()
Още малко ще му предложиш да я върже за леглото...![]()
На сила, хубост не става.Щом приятелката ти, не желае да я лижеш, вместо да се чудиш как да я убедиш да ти позволи, по-добре потърси причината за нейните задръжки в това отношение.Направи така, че да си довери и да ти сподели какво я смущава.
Айде успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Все пак е на 16 .. какво очакваш веднага като й кажеш, че искаш да я лижеш и да си вдигне краката ли ? Поговорете за това ... предразположи я .. и не нахалствай! Тя когато поиска ще ти даде и самаУспехчета!
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
аз моя трябва да го подканвам да ме лиже![]()
ти направо си златен,че имаш такова желание![]()
а относно съвета-предразположи я,жъзбуди я,направи така че сама да го поиска от възбудаайде успехчета
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Притеснява се. Трябва да я убедиш, че имаш голямо желание и да и показваш колко много ти харесва и постепено ще се отпусне.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
6tom momi4eto e sramejlivo trqbva da go predrazpoloji6, da mu vdyhne6 doverie v teb, da mu pokaje6 4e namereniqta sa ti sa dobri. vypreki 4e a zakko bqh na neino mqsto trqa da sm luda za da otkaja![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Ама ти си ненормален бе!Как ще искаш да лижеш приятелката си...![]()
![]()
![]()
![]()
Еми кажи на някоя нейна фр
да й каже колко е хубаво и т.н.
и след тва гледай как всеки път ще иска![]()
Какво му е ненормалното на момчето!? И аз си умирам постоянно да се навирам отдолу. Така се настървявам още повече. Смело напред, момко!Първоначално написано от plmn``
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
еее нестава бе хора.. нестава с вазбуждане.. мн сам я възбуждал.. недава и недава...![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF