- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като тръгнеме да правим секс и не мога да се подмокря..
Taka chudq se ot kade da zapochna i kato za nachalo she kaja che si imam priqtel! I sega shte vi razkaja estestvoto na tova zaradi koeto vi pisha! Znachi poslednite nqkolko puti s priqtelq mi kato trugvame da pravim sex i az ne moga da se podmokrq! Ne mi lipsva jelanie puk i priqtelqt mi e mnogo sexy za men ima trupka useshtane vsichko si ima bez i podmokrqneto!
Az znam che kato cqlo vie nisho ne mojete da napravite, pomislih si za lubrikant no purvo iskah da vidq vasheto mnenie po vuprosa!
Blagodarq vi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Лубрикант![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Може би не ти обръща достатъчно внимание, за да се "подмокриш" ?
Опитайте с лубрикант.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Може да пробвате с по-дълга любовна игра,той да ти прави френска, за да се възбудиш повече, ако и това не помогне-лубрикант.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
tochno tva e! 4e pravi vsi4ko! igrae si dosta vreme otdolu puk i e mnogo vnimatelen! a pri men prosto nestava...
Ami moje bi ne si se otpusnala dostatu4no i te e strah kakvo 6te e polu4i,dali 6te stane?Ne si zadavai vuprosi ,a go ostavi da te vodi.Nakarai go da si poigrae s intimnite ti 4asti,dokato useti6 4e ve4e ti se sika mnogo!!Uspeh!Първоначално написано от Viara
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
трябва ви помощ от приятел![]()
Първоначално написано от ludisuvurshen
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не си мисли за странични неща, а за него, колко те възбужда, че го искаш и т.н., за да се отпуснеш наистина... Също така по-дълга любовна игра, за да се възбудиш на макс. Лубриканта също е вариант![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Накарай го много да те възбуди,ако ли не-лубрикант
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
омг зех му думите сорка
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Лубрикант
нека те лиже :P да видим тогава дали няма да се подмокриш![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
ем може от толкова многооо секс помежду ви да ти е писнало на путкатаи да отказва вече да го прави
и за тва дига протест с подмокрянето
![]()
инече лубрикант използвай
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Малко повече френска![]()
![]()
ИменноПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Sasho1988
Варна..
Ами отпусни се .....ако не стане давай с лубрикант
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хаха мене даже хич не ми трябва лубрикант,щото супер много се овлажнявам.Става цяла локвичка под мен :P много ме възбуждаПървоначално написано от mirchetu
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
щом от тва че като го вкара и лека полека идва сокче...
кажи му да ти забие два яки шамара и ша са намокриш/...
садо мазо извратенячка
ахаха базикам се))
бой, йебанье и чалга