- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли подпалили вашето училище заедно с учителите вътре?
Здравейте !
Искам да попитам на колко от хората тук им е хрумнал този гениален план да подпалят училището си
Очаквам коментари и отговори в анкетата !
Само не ми се карай ?![]()
![]()
+1 .. а и таз година за първи път ще съм в тфа даскалоПървоначално написано от Forest_girl
![]()
![]()
ПП. .. МРАЗЯ хитлер :Х![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
да естествено и подписа рулира .
Айде да не говорите за подписа ми ????![]()
Пишете мнения за темата а не за подписа !
Ако искате ще направя и тема за подписа ми ???![]()
да аре плс направи тема да дискутираме за хитлер .Първоначално написано от middle_of_someWhere
Да бе, гениален план. И на някой идиот ако му дойде достатъчно умната идея действително да го направи ще ревете после защо дори като продавачи на пазара не ви искат...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
На колко си?!
Ами честно казано много пъти ми се е искало.Обаче сме цивилизовани хора и се сдържаме.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Wrathchild
Хаххахах т'ва изказване просто.......хаххахаа жалко,че много от продавачите на пазара в България са с по 2 висши образования.
Първоначално написано от -4arovnata-
Non musique - non vie!
Първоначално написано от Forest_girl
Именно,абсолютно съм съгласна,щях да кажа същото...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Не, не бих ! Това е нечовешко,съветвам те да не се ръководиш от идеалите на човека от подписа ти (ако въобще знаеш кои е тои).
П.С Що за тема?!![]()
Аве вие бавно развиващи ли сте ????
КФО ВИ ДРЕМЕ КАКВО САМ СИ СЛОЖИЛ ЗА ПОДПИС????!??!?!?!?
НЕМОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ИЗРАЗИТЕ МНЕНИЕТО ЗА ШИБАНАТА ТЕМА ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!![]()
да е наитина ко ве ебе подписа ?? темата се гледа не подписа !
Най после 1 човек да разбере![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Ама аз говоря за темата,пък иначе човека на подписа ти предпочитам да не го коментирам,не ми харесва,ама не ми дреме....иначе егати въпроса.....ужас .Ти би ли си подпалил училището и хората в него? Ненормалник..Първоначално написано от middle_of_someWhere
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Естествено, че не бих. Що за детинско изказване...Наясно съм, че е шега, ама малко нескопосано звучи за човек по-голям от 3-ти клас
Пък и на шега не бих го подпалила. Много се кефя и на даскалите, и на и на класа, и на останалите в даскало. Теб никой не те е вързал, ходи си по кафетата или там, където се напиваш. (сори ако не пиеш просто пример
)
ПП Всеки има право да си слага какъвто подпис иска .
ПП2 Тъпа тема
Don't worry, be happy!
omfg как може да се кефите на класа си . мойте са такива злетаци и смотаняци и идеоти и някви биячи и миналата ни даскалка имаше мустаци и се държеше като Хитлер ......... добре че повече нема да я видя. относно даскало това е най-лошото нещо което ми е случвало в живота досега . не че съм някакъв двойкар просто не се кефя на даскало .
Abe , tva dori na 6ega zvu4i gadno i jestoko!!! Kak vaob6te nqkoi moje da si pomisli da pusne takava tema...ima6 nujda ot pomo6t, 4ove4e!![]()
A i 4esno kazano za mene podpisa pokazva dosta ne6ta, 4rez nego nau4avam kakvo toq otsre6ta haresva...kak iska da go vazpriemat drugite. A ot tvoq podpis razbiram, 4e verno si bolen...pone ako naistina znae6 koi e Hitler.![]()
стига сте плюли човека ве . един подпис нищо не означава . тва че му е такава темата също .Първоначално написано от *k@Li*