.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Боя или Къна?

Понеже мойта коса е мн суха и изтощена и фризьорката ми каза да и сложа поне веднъж една боя,и може косъма ми да стане по твърд.Въпроса ми е кое е по-добре къната или боята,и колко време държат и двете. И искам да попитам и каква е разликата между индийската къна и другите ? Благодаря..

Град
    в лайната!
    нз

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Пфф .. и тя боята за подхранване ли я имаш .... ВРедни са и двете вече .. Каната вече не е едновремешната дето е само махагон и не изтощава. И боята изтощава и къната вече . По-добре ползваи повече балсам и някоя маска , а не да си хабиш косата още повече..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

ami kanata darji malko i ne ocvetqva a samo pridava nqkaf lainqno-4eveno-kestenqv ottenak no puk podhranva, apak boqta samo ovrejda.. nz nz kakto si reshish no boqdisanata kosa iziskva mn griji, a kanata pada burzo i ne e kato da si boqdisan..nz

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    С риск да вляза в разрез с горния пост...ся за цветовете...на мен и черна къна се е получавала катранено черно,червената ми направи страшно хубав винен цвят,личи си че е червено...Кестенява аз не съм се правила с къна,ама съм виждала доста хубави резултати.
    Лошото е че просто НЕ ПАДА.Никога...трябва да израстне...И боя отгоре не хваща кажи речи:/...вече поне 5 пъти съм се боядисвала над черната къна(от преди 1 година) и до ден днешен там,където е имало къна не хваща.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Лошото е че просто НЕ ПАДА.Никога...трябва да израстне...И боя отгоре не хваща кажи речи:/...вече поне 5 пъти съм се боядисвала над черната къна(от преди 1 година) и до ден днешен там,където е имало къна не хваща.
    Не пада, ама като я махнеш със силен обезцветител за половин час няма следа от къната
    хехе ти си по тия екстремни изживявания.

Град
    in the shadows...
    По- добре боя.

Аэ пък се съмнявам,че ако си боядисаш косата,тя ще стане по-эдрава.
    Напротив-мисля,че ще е обратното.Аэ преди да си я боядисам,ми беше
    суха и доста се эаплиташе.След това реших да я боядисам
    эа раэнообраэие и стана още по-эле,много се съсипа откакто я боядисах Стана още по-суха,получих косопад,абе ужасна
    стана...полэвям какви ли не маски,ама нищо не помага кой энае колко
    Аэ не те съветвам да си слагаш боя..
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Искам да задам и аз въпрос-Колко струва черната къна?И изобщо ли не пада?
    пп-извинете ме,но не съм много компетентна,затова питам

Ако на изтощена коса и сложиш боя, повятвай ми косъма ти определено няма да стане по-здрав. Лично се позлвам къна и съм адски доволна от ефекта -заздравява косъма, прави го по-гладък и бляскав. Определено съм ЗА къната, но вземи под внимани и това, което Jamalska ти каза. Къната не пада, трябва да се чака косата да израстне.
    Черната къна струва около 3-4 лв и не пада, става доста плътен и наситен цвят.

Град
    in the shadows...
    Може направо да вземеш от безцветната къна, която служи само за подхранване. Така поне няма да се чудиш как да махнеш гадното черно/червено от косата ти, когато цветът ти писне. Друга алтернатива е безамонячната боя, но пък избора на цветове е ограничен, а резултата едва ли ще е толкова ярък и наситен, както с нормална боя.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз съм доволна от тия на Хербал/Ийгъл...дет уж се води индийска къна.Тя струва левче-пакетчето.ама на мен ми трябва поне 2 пакетчета за цялата коса.А е до раменете.

Град
    blagoevgrad
    много ясно че боя ...тва къната е отвратително нещо нз да не би да сме в каменната ера та с такива гадотий да се мажете
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си