.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Somewhere over the rainbow*

Последната песен на Линкин Парк

Някой знае ли как се казва? Клипа е в космос..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Leave Out All The Rest се казва
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Leave Out All The Rest ма тя излезе с новия албум mInutes to midnight ...

Glory,Glory Manchester United!!!

Абе каква е тая тема бе?!?!?!

Лелееее ... като прочетох "Последната песен на Linkin Park" направо изтръпнах ... ! Мина ми най-лошото през главата ... Даже не искам да го споменавам! Дори очите ми се насълзиха,докато отварях темата ...

Така .. сега по същество... Това не е последната им песен,а клипа към нея е последния за момента. Leave out all the rest същевременно е последната песен от MTM,на която правят клип.

Нека спомена,че текста е изключително силен. Песента е перфектна. Много пъти съм го казвала ... ще го спомена и тука (дано не ставам нахална ) ... бих искала на погребението ми да пуснат тази песен.

Така,че ако ме удари гръм или ме сгази трамвай, да знаете,че това е било последното ми желание на този свят!

^ Аре не се взимай толкова насериозно

Град
    Somewhere over the rainbow*
    А тя ли била щото едно приятелче беше тука и я искаше мЪ като не я знам че е тя пък да готиничка е .. ЛИНКНОТ сори че те стреснах
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Абе каква е тая тема бе?!?!?!

Лелееее ... като прочетох "Последната песен на Linkin Park" направо изтръпнах ... ! Мина ми най-лошото през главата ... Даже не искам да го споменавам! Дори очите ми се насълзиха,докато отварях темата ...

Така .. сега по същество... Това не е последната им песен,а клипа към нея е последния за момента. Leave out all the rest същевременно е последната песен от MTM,на която правят клип.

Нека спомена,че текста е изключително силен. Песента е перфектна. Много пъти съм го казвала ... ще го спомена и тука (дано не ставам нахална ) ... бих искала на погребението ми да пуснат тази песен.

Така,че ако ме удари гръм или ме сгази трамвай, да знаете,че това е било последното ми желание на този свят!
    аз пък тамън се зарадвах като видях заглавието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си