- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С каква версия на скайп сте?
можеш да си нагласиш емотиконките ти да не са анимирани и самПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
3.0.0.190
От по-новите версии ми зацикля целия компютърама и от тази съм си доволна
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от Alco
по-скоро миналото...
не знам с коя версия съм, честно 0-o
помня, че наскоро ми се появиха някакви ъпгрейти...така че вероятно с последната.
хъхъ..
4.0:P
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Може и да не си виновна ти, а моноинервалния нерв, който делира постоянно в мозъка... Може да те кара да задаваш въпроси, които не те интересуват, но в същото време да те кара да получаваш отговор... Странно е. Не те интересува кой с каква версия на скайп е, нали? Нито теб, нито който и да било го интересува другия с каква версия на скайп е. Все едно да направя нова тема и да задам въпроса: "С какъв монитор сте в момента и на какви херци работи?" Нима няма да е една ... глупост?
3.8,току що видях...
А тоя новия е ебати ужаса :/
Не съм виновна аз, нито моноинервалния нерв, просто си кух.Първоначално написано от СВАСТИКА
![]()